פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים ^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים יש לך ברמקול + ו- לפעמים יש להם צבעים אדום ושחורברסיבר צריך להיות לך כתוב speaker out או משהו עם out ואתה מחבר את החוטים אדום לאדום ושחור לשחוראם תשים תמונה של החיבורים של הרסיבר אז זה יהיה יותר פשוט להזביר
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים השן הקטנה שיש לך ברמקול זה המינוס והשן הגדולה זה הפלוס.תחבר את החוטים ליציאות של הרמקולים שברסיבר.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים רמקולים לרכב הם רמקולים רגילים רק שהם מגיעים בלי תיבת תהודה, לכן מומלץ לקבע אותם על משטח עץ (כמו שיש מאחור באוטו...) בתמונה שהעלת רואים את החיבורים...החור בתוכם מיועד להעברת הכבל החשוף (מהמגבר לרמקולים). לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים אני לא ממליץ לחבר לרסיבר חזק/יקר כי יש כאן תאום עקבות גרוע:8 אום של רמקול רגיל, לעומת 4 אום ברמקול של רכב.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים 1:2 זה תיאום כזה גרוע?ז'תומרת, אתה רואה אוזניות של 6 אוהם ושל 32 אוהם ועם כולן שומעים טוב בכל דיסקמן (לא בדקתי את הנושא לעומק, בהחלט יתכן שאני עושה פה סלט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.