עבור לתוכן

מעבד e4500 box או oem

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?

פורסם

יכול להיות שהחנות צי'פרה אותך במאורר עדיף על הסטוק אבל כמובן שהיו צריכים להודיע לך על זה לפני כן (אם זו חנות נורמאלית).

מאיפה קנית?

פורסם
  • מחבר

מגיבור. וכן, שמעתי עליהם כבר. אבל שיהיה. המחשב לא בשבילי בכל מקרה.

אז מאוור evercool מדגם pti2-9515ea (מסובך...) - איך אני יודע אם זה צ'יפור של מאוורר יותר טוב מהסטוק, או שזה מאוורר דרעק שהם דחפו לי סתם?

פורסם

בדיוק באתי לשאול אם זה מגיבור כי גם אני קיבלתי את המעבד שלי מהם ככה..

כנראה שיותר זול להם לקנות את המעבד בנפרד ואת הקירור הזה בנפרד. אני אז קיבלתי קירור של פוקסקון...

המאוור שקיבלת אמור להיות דומה מאוד לסטוק מבחינת ביצועים אחרת הוא לא היה משתלם להם.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אם הוא "דומה מאוד" רק יותר זול (להם) וקצת פחות טוב, אז אני נדפקתי כאן.

פורסם

אין הבדל מורגש

פורסם

יש הבדל מחיר קטן בין BOX לTRAY (מה שקיבלת היה TRAY) אין הבדל במעבדים, רק עוד קרטון קטן עם כמה ניירות והעובדה שBOX מגיע עם קולר מקורי והמעבד

קומפלט.

אם בעסקה שעשית שילמת לBOX וקיבלת TRAY ומאוורר חליפי (EVERCOOL - הרכבתי כאלה לאחרונה, הם סבבה לגמרי, והם ברמה זהה לזה של האינטל,

אולי אפילו יותר שקטים,)

סימן שחסכו אצלך איזה 10 דולר בערך ...

אתה יכול להיות עקשן ולבקש זיכוי\החזר על ה10 דולר האלה, אם אכן כתוב לך בחשבונית במפורש BOX ולא TRAY

פורסם
  • מחבר

ומעבר ל 10 דולר, אני רואה שהמאוורר הזה בא רק עם שלושה כבלי מתח. ונראה לי שהמקורי היה אמור לבוא עם ארבעה - זה לא יגרום למאוורר הזה להסתובב במהירות קבועה כל הזמן, ולעשות רעש חזק גם כשהמעבד שלי הוא idle?

פורסם

אתה יכול להתעקש שיביאו לך BOX. או לתת לך זיוכי. תאיים בתביעה.

פורסם

המאוורר שקיבלת כנראה מקביל למאוורר הסטוק שמגיע בגירסת ה BOX, אבל יותר חשוב מזה - תבדוק מה קורה לגבי האחריות - בד"כ על מעבדי BOX יש אחריות גדולה יותר (3 שנים או אחריות לכל החיים), לעומת מעבדים בגירסת ה TRAY (בד"כ שנה אחריות). למרות שמעבדים בד"כ לא מתקלקלים, תמיד טוב שתהיה אחריות.

פורסם

באתי ל KSP לקנות אחד כזה

שאלתי את המוכר אם זה BOX, נענתי בכן

שילמתי והלכתי לקבל את המוצר

אני רואה את הבחור מביא לי את המעבד כמו מחזיק מפתחות ומלביש עליו פלסטיק שחור כמו שציינת

אמרתי להם לא תודה, לקחתי את הכסף חזרה והלכתי

SKYPC מוכרים את המעבד ב BOX ב 635שח

חבל שאין כרגע במלאי..

פורסם

נראה כמו שיטה להפתר מקירורים ישנים/לא רצויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים