עבור לתוכן

שאלה בקשר לביטורנט

Featured Replies

פורסם

עד לפני כמה ימים הייתי מחובר ל012 דרך בזק, ביום שלישי עברנו לHOT, ונשארנו עם 012...

עכשיו, יש לי בעיה קטנה, התחלתי להוריד משהו בתוכנה כשהייתי מחובר דרך בזק, ועכשיו אני מנסה להמשיך את ההורדה דרך HOT...

התוכנה הספציפית שאני משתמש בה היא Azureus, ההורדה לא ממשיכה לי, ולא רק זה, יש בתחתית של התוכנה את מספר המשתמשים הנוכחיים, שהייתי בבזק היו כתובים כמה מיליונים אם לא מיליארדים, עכשיו כתובים 40 גג 50... יש מצב שהוט חוסמת את שיתוף הקבצים מהסוג הזה? אם כן, זה די מעפן... אני אשמח אם תחדשו לי...

פורסם

תעבור לבזק בינאולמי 014 זה יוריד לך מהיר מאוד וגם כמובן לא חוסם פורטים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה אומר לחזור לבזק, זה שעברנו להוט חוסך לנו 150 ש"ח בחודש בערך, בגלל שלא משלמים על הקו דמי שירות וכו'...

זה משגע אותי שהם חוסמים, מה הבעיה שלהם לשחרר..תשחררו אנשים...

הסמיילים באזוראוס רב הזמן או אדומים או צהובים, אהה!!

פורסם

אתה יכול להיות לקוח של בזק בינלאומי (014) גם ב-HOT.

פורסם

אבל אז הוא יפר התחייבות וזה לא ישתלם לו לעבור מ012 כי 012 כלולה במבצע של האינטרנט+טלפון+טלויזיה של הוט...

פורסם

תעבור לבזק בינאולמי 014 זה יוריד לך מהיר מאוד וגם כמובן לא חוסם פורטים :xyxthumbs:

ממש לא נכון..

גם בזק בינלאומי מאיטה את התעבורה ברשתות P2P וכן חוסמת פורטים ידועים לתוכנות P2P.

דרך אגב אני לקוח של בזק בינלאומי , ולא רק זה... אני גם בן של עובד חברת בזק, ואני סובל מבעיות של האטת התעבורה בתוכנות שיתןף.

עד לפי כמה חודשים הורדתי כמעט בכל רוחב הפס בביטורנט חיבור 1.5 וכבר הרבה זמן אני שם לב להאטה של התעבורה..

אני מכיר את ביטורנט תאמין לי, וברור שמשהו כאן לא בסדר.

התקשרתי אין ספור פעמים לחברה והתלוננתי על בעיות של ניתוקים והאטה ברשת אבל הם פשוט מאשימים את המחשב שלי ומדברים אלי כמו ילד קטן, "תתנתק מהאינטרנט ותפעיל את המחשב מחדש".

מבלי בעיות שהיו לי בעבר ומהירות מהירה בהורדות, ההורדה נעשתה ממש איטית.

עד שקראתי חומר בחו"ל עם השיטה שספקיות האינטרנט נוהגות בה והיא בתרגום חופשי נקראת " עיצוב התעבורה".

זאת אומרת הם משהות את הפאקטים הנשלחים וכתוצאה מזה מהירות ההורדה נפגמת.

לא חשוב באיזה פורט תעבוד ,ברגע שהם יודעים שאתה משתמש בתוכנות P2P ,אוטמית המערכת שלהם מאיטה את הפאקטים.

הם לא עושים את זה לגלישה רגילה, פורט 80,משחקי רשת וכו' רק כנגד תוכנות P2P ששותות להם את כל רוחב הפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים