עבור לתוכן

XP עולה אחרי ביצוע RESET

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה:

אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל...

מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

בהגדרות ניהול כוח בביוס תשחק אם המצב חסיכת חשמל,אולי יעזור אם תחליף בין S1/S3

פורסם
  • מחבר

ובכן, חשבתי שהבעיה נפתרה... לאחר סריקה עמוקה וניטרול מזיקים למיניהם המחשב חזר לעבוד כמו שצריך. אבל כניראה שלשמוח היה מוקדם מדי... :-\ היום התופעה חזרה על עצמה, איך שבאתי להריץ איזה סירטון מהאי מייל המסך נכנס לSLEEP פתאום סתם כך... לאחר איזה 4 ריסטים הוינדווס עלה כמו שצריך. בהתחלה נתן מסכים שחורים לפני ה WELCOME, ואח"כ נתקע ממש אחרי שעלה. בקיצור אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות. יש לציין שהמחשב שלי די ישן - קרוב ל4 שנים...

ד"א, אולי זה הספק שגורם לבעיות האלה? כי הוא אצלי ג'נרי. הטמפ' תקינות - גם המעבד גם הלוח.

זה המפרט שלי:

P4 2.4GHz

Asus P4S800

2.5GB DDR400 Corsair

Gygabyte 7600GS בן שנה...

WD 40GB

MAXTOR 80GB

וספק 400W של A-TOP ג'נרי...

פורסם

תיכנס לCONTROL PANEL ומשם לצריכת חשמל .. תבדוק אם שונה משהו שם ואם כל הגדרות בסדר ?

פורסם
  • מחבר

בהגדרות של צריכת החשמל הכל רגיל... לא שיניתי שם כלום. חוץ מזה אין שם יותר מדי דברים לשנות - שם הכל קשור לכיבוי המחשב לאחר כמה זמן וכו'.

אותי עדיין מעניינת השאלה - האם הבעיה יכולה להיות בספק? אולי הוא לא מחזיק את המערכת כמו שצריך בגלל זה כל הבעיות?

פורסם

אני מהמרת על הספק או הכרטיס מסך

האם במצב VGA זה עובד תקין יחסית ?

SAFE MODE אני מניח שזה עובד כל הזמן אחרת ההית מציין נכון ?

פורסם
  • מחבר

גם אני מהמר על הספק, כי באחרונה די העמסתי עליו... הוספתי 2 סטיקים של זיכרון 2X1GB, שמתי כ. מסך הרבה יותר חזק מבעבר שצורך חשמל מהספק ישירות, שמתי מפצל USB בתצורת PCI והוספתי מאורר נוסף למארז...

פורסם

גם אני מהמר על הספק, כי באחרונה די העמסתי עליו... הוספתי 2 סטיקים של זיכרון 2X1GB, שמתי כ. מסך הרבה יותר חזק מבעבר שצורך חשמל מהספק ישירות, שמתי מפצל USB בתצורת PCI והוספתי מאורר נוסף למארז...

התשובה בידך .....

ועוד ספק ג'נרי .. יענו מה אתה רוצה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים