פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים חיפשתי (ברשת) בכל החנויות שמוכרות אביזרים לwii, ולא ראיתי אף חנות שמחזיקה את זה, יש למישהו מושג? אני מדבר על זה:
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר יש הלבשות אבל רק לwiimote , פה הקטע הוא שיש מקום גם לנונצ'ק, זה הרבה יותר נוח במשחקים כמו medal of honor וכו' וגם מגיע איתו משחק שאמור להיות מגניב d-undertaker - כן, אני הולך לשחק עקרת בית. אז מישהו יודע איפה מוכרים כזה בארץ?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים המוצר יצא ממש לא מזמן אבל אני לא ממליץ לקנות אותו בארץ כי בטח ידפקו מחיר בחול אם אני זוכר נכון אפשר לקנות אותו +זלדה חצים ב20$ הוא משהו בסגנון אבל בעיקרון לא חיבים אותו באף משחק
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים במבה - פספסת את הנקודה שיש לך גם את הנונצ'ק ואת כל ממשק השליטה בו ביחידה אחת.בא נגיד שאם הייתי בארה"ב עכשיו - הייתי קונה אותו ב20$ בלי לחשוב פעמיים.ללא ספק נראה מדליק לגמרי - והמשחק שבא איתו זה בהחלט בונוס על הכיפק בתמחור סוף הדרך.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הצעצועים האלה נראים לי קצת מיותרים, בעיקר בגלל שהם לא יכולים להציע כוונת לאקדח. מהבחינה הזאת קצת חבל לי שהטכנולוגיה שה-Wii משתמש בה להצבעה על המסך לא מדויקת (מיקום המצביע הוא יחסי ונקבע רק ע"י ה-Sensor Bar. השלט לא רואה את מה שקורה על הטלוויזיה עצמה).
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים כי זה שטויות חברות מנצלות תהצלחה של המכשיר להוציא אביזרים שלא באמת צריך לפחות נינטנדו משווקת את שלה אם משחק קטן ומוכרת בזול
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר לא יודע, זה נראה לי ממש נוח ...בכל מקרה ביררתי קצת ואם אני אזמין מebay זה יצא לי לפחות 50$ עם משלוח, לא שווה את זה לדעתי.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים לפי ביקורות שראיתי זה בולשיט אחד גדול אבל המשחק זלדה יריות די נחמד כמשחק מוזל בכל מיקרה אני אישית לא ממליץ על המוצר ואתה יודע כמה שאני אוהב תחברה הזאת
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים קרירין - זלדה יריות?עד כמה אתה יכול לעוות שמותמריו שמשמריו מכותזלדה יריותזה פשוט כואב בעיניים - למשחק קוראים Links Crossbow training - איפה יריות? איפה אתה רואה זלדה?ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.