פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים ילדים וילדות, תמיד שחקו ב-Wii עם הרצועה על היד! אתמול שיחקתי עם אחותי באולינג. אחותי נסחפה קצת... אתם יכולים לנחש את ההמשך... השלט טס לכיוון הטלוויזיה כאילו היה כדור באולינג בעצמו! למזלם של כל הנוכחים, השלט פגע בשידה שעליה יושבת הטלוויזיה ולא במסך עצמו. לשידת העץ שקע דקורטיבי, לשלט ולטלוויזיה שלום. זה היה ממש קרוב לכותרת "מקרה ראשון של שבירת טלוויזיה בישראל בגלל Wii". ואני חשבתי שכל הקשקושים על אנשים ששברו טלוויזיה הם סתם... קשקושים. גם לכם היו פשלות כאלה?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים http://www.penny-arcade.com/comic/2006/11/29ולהבא 1. Hold On To The Controller,and2. Do Not Let It Go, respectively.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אצלינו לא היו מקרים כאילו כי מי שלא שם רצועה לא משחק . אבל היו כמה מקרים של של מכות בזמן wii sports במשחק הטניס . פעם אחיין שלי קיבל מכה בראש ממני ובפעם אחרת מאח שלו. פעם שיחקתי טניס עם 4 שחקנים ומישהו שעמד מהצד קיבל מכה במרפק.רצוי לעמוד בצורת זיגזג כדי לא לפגוע אחד בשני אבל עדיין יש סכנות....1 3 2 4
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים זה היתלהבות של מתחילים בפועל אתה לא חיב לעשות תנועות ארוכות השלט מזה אפילו תנועות קטנות ודרך אגב אתה קונה משהו יותר מעניין מהספורט?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים יש משחקים שפשוט חובה לשים רצועה (כמו rayman) אבל יש משחקים שאני מוותר (כמו guitar hero שכמעט ולא עושים תנועות עם השלט אלא רק עם הכפתורים)
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים ממתי RE4 חדש? מן הסתם הוא מתכוון לUC ... אני לא כל כך התחברתי אליו, לא אוהב משחקי arcade כאלה שאין לך שליטה על השחקן, התייאשתי אחרי רבע שעה בערך (וגם הגרפיקה זוועתית, אפילו בשביל הwii)
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים חבל רציתי שהוא יצא טוב בנתיים יצאו כמה משחקי יריות מסילה אבל אף אחד לא יצא טוב אני מקווה שיוציאו את פוינט בלנק לWII בעתיד זה משחק שיכול להיות מצוין למכשיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.