פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים או שיש חומרה משוחררת בתוך המחשב (כמו זיכרון, כ. מסך, מעבד)- סבירות נמוכה ביותר, או שמדובר בספק (סבירות גבוהה). אתה צריך להבין שלמרות שהספק לא ג'נרי עדיין יתכנו בו בעיות, במיוחד אחרי הפסקות חשמל למיניהם.נסה להחליף ספק ולעבוד על המחשב ולראות מה קורה, אם אתה לא מבין בזה או שאין לך ספק קח את המחשב למעבדה.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים אפילו אם הספק כוח לא ג"נרי זה לא בהכרח שולל אותו ,אגב באיזה ספק בדיוק מדובר?תבדוק מתחים בביוס תבדוק אם ללוח אם יש קבלים נפוחים/נוזלים רק כדי לוודא שהבנתי נכון,על ידי כיבוי אתה מתכוון שהמחשב נכבה לגמרי?אם לא אז אפשרי שזה בכלל בעיית דרייברים ולא בהכרח חומרה,בכל אופן אם הוא כן מתכבה לגמרי אני מציע לך פשוט לקחת אותו לחנות ושהם ישברו תראש
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר כנראה שאקח אותו למעבדהאין לי קבלים נפוחים או נוזלים בלוח אםכשאי כותב "כיבוי" אני מתכוון לכיבוי מלא ממש כמו שמוציאים את החשמלתודה לכם בכל אופן
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים רוב הסיכויים שזה טמפ' גבוהה\ספק לא יציב\לוח אם לא תקין.טמפ' אתה אומר ששללת במאה אחוז (בודקים טמפ' בזמן מאמץ מלא ולא סתם בזמן מנוחה).ספק כוח ממש לא שללת, זה שהוא לא ג'נרי לא אומר שהוא לא יכול להתקלקל בחיים.לוח אם ככול הנראה אין לך דרך לבדוק בתנאים ביתיים.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אם מחשב נכבה .. זה יכול להיות ספק כוח או מעבד מתחמם יותר מדי בדקת טימפרטורה של המעבד ?? צריך לבדוק גם שהספק נותן וולטים נכונים כי אם לא ..זה בעיה וגם ממנה יכול המחשב להיכבאגם לוח אם במקרה הכי הגרועעדכן אותי
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר בדקתי בעיית חום והיא לא קיימת המחשב ממש קר מקסימום 32 מעלות צלזיוסבקשר למתחים אני לא כל כך מבין בזהבכל אופן תודה לכולם בנסיונות העזרהכרגע - כמו שזה נראה אני אשלח את המחשב למעבדה - עדיף לאתר רכיב פגום במסגרת האחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.