פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים יש לי לוח אם: asus P5N32-E 680i nForce SLI וכרטיס מסך: 8800GT ASUS TOP ורציתי לדעת האם הייתם ממליצים לי לקנות כ.פיזיקה ואיזה?זאת אומרת, האם יש כ.פיזיקה מובנה בתוך הכ.מסך כבר?גם מה המחיר פחות או יותר לכרטיס פיזיקה? בין כמה לכמה הם נעים?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים ישלך 8800GT?אז מה אתה צריך יותר זה...בזבוז רציני ביותר, לפחות תחכה עד שתיצא הסדרה החדשה של אנוידיה שזה עוד חודש וחצי גג.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים למה אתה צריך 2 כרטיסים מסך וגם כרטיס פיזיקה?הכרטיס פיזיקה הזה סתם ביזבוז לפי דעתי (בזמן שלנו)הוא עולה הרבה. ואין בו שימוש רב.אם אין לך בעיית תקציב (לפי מה שאני רואה חח) אז קח עוד 8800GT. או שאפילו חכה לGTS החדש.הבנתי שכבר לא צריכים 2 כרטיסי מסך אותו דבר. אלה אפשר לשלב.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר רציתי לדעת האם אני ארגיש בהבדל גדול במשחקים, האם זה ירגיש הרבה יותר ריאלי והאם זה כולל את כל המשחקים? ועל מ הייתם ממליצים יותר: BFG או ASUS?והאם זה כבר כלול ב-8800GT או שזה משהו נפרד לגמרי??? :auto:
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים חיושבים גראפיים מונחים על המעבד.אבל הכרטיס מסך מציג את זה.חכה לתגובה ברורה יותר ממשהו אחר חח
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים חישובים פיזיקלים יושבים על המעבדכרטיס המסך מציג פרטים גראפיים ומחשב איכות טקסטורות וכמובן ותמונה וויזואליתכמובן שאם יש לך מעבד חזק אין צורך בכרטיס פיזיקלי שכבר הוכח כי אינו משפר כלום ורק מוריד מהFPSאולי משפר את "מציאות" אבל עדיף משחקיות מהירה וטובה מאשר איכותית ואיטית
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים כרטיסי המסך כיום לא מבצעים לישובים פיזיקליים. יש להם את היכולת, אבל אף משחק לא מנצל את זה.אם אתה עושה SLI של GT עם GTS(G92) הוא יתפקד כמו 2 GT (ובאופן כללי - בשיתוף כרטיסים שונים החזק יחליש את עצמו לרמת השני).כרטיס Ageia לא כדאי לקנות היום. השינוי בחויית המשחק פצפון ולרוב מוריד FPS משמעותית.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר תודה רבה לכולכם! אבל עוד לא הבנתי כמה דברים, האם הכרטיס עובד עם כל המשחקים ללא יוצא מן הכלל? ואם לא אז אם אילו משחקים הוא כן עובד? ומה הוא בדיוק עושה???
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים באילו משחקים הוא תומך?http://www.ageia.com/physx/titles.htmlמה זה עושה?נותן יותר ריאליסטיות,זה מתטא למשל ב"איך פיצוץ אמור להיות" או כשיורים \ עוברים דרך בד רואים את הבד מתנוענעזה יפה אבל ממש מיותר
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מה זה עושה?נותן יותר ריאליסטיות,זה מתטא למשל ב"איך פיצוץ אמור להיות" או כשיורים \ עוברים דרך בד רואים את הבד מתנוענעזה יפה אבל ממש מיותרשכחתה את העיקרי שאם אתה מביא למישהו יריה בראש הוא יעוף כמו שצריך לא כמו דחליל
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים דווקא havok physics (בHL2) נותן אפקט מגניב, לא ריאלסטי כי אתה באמת עף כאילו אתה שוקל 5 גרם אבל זה מגניב, אני אהבתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.