עבור לתוכן

מחפש דרייבר להתקן PCI Drivers(ככה הוא ניקרא)

Featured Replies

פורסם

שלום

התקנתי היום כרטיס מסך חדש 2600XT והתקנתי גם את הדרייברים הכי עדכניים אבל יש לי כול הזמן הודעה של התקן חדש נימצא בשם PCI Drivers אני לא יודע כבר אם זה של הלוח אם או של הכרטיס מסך(כי היתה לי בעיה עם הדרייברים של לוח אם) חרשתי על כול הדרייברים שיש בלוח אם ולא מצאתי שום התקן בשם הזה. אז התחלתי לחשוב אולי זה של הכרטיס מסך:\ משהו יודע מה אני צריך להתקין בשביל להיפטר מזה?

פורסם

תראה לנו את תמונה של ה- Divice Manager שלך - תלחץ קליק ימני על My Computer ותבחר Properties. בחלון שיפתח תבחר Hardware ובפנים תלחץ על Device Manager. תלחץ על Alt+PrintScreen במקלדת בשביל "לצלם" את החלון. תשתמש בצייר/Painter בשביל לשמור את ההתמונה.

פורסם
  • מחבר

בבקשה

עריכה: המיקום של ההתקן הזה זה המיקום של הכרטיס מסך..... SLOT 11 אפיק 5

יכול להיות שזה קשור לזה שיהיה לפני זה כרטיס של nvidia?[br]פורסם בתאריך: 28.11.2007 בשעה 10:54:14

תשמעו זה כנראה 99.9% קשור לכרטיס מסך. כנראה בגלל שהיה לי מקודם כרטיס של nvidia זה גרם להתנגשות. גם הכרטיס לא פועל הכי טוב הוא מקבל FPS נמוך כמו שהיה לי בזמן ה6600GT ואפילו פחות

אז משהו בבקשה אני כבר ממש נואש לפני פרמוט(שזה אומר שאני הולך להפסיד 120G של מידע)

טוב בסוף אם הכונן הDVD שלי היה עובד כמו שצריך כול זה היה נכס ממני

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה להסיר לחלוטין את הדרייברים של כרטיס המסך ולהתקינם מחדש.

האם במקרה כרטיס המסך שיש לך משולב עם כרטיס וידאו (שמאפשר כניסת וידאו ולא רק יציאה)?

פורסם

תנסה להוריד דרייברים מעודכנים של הלוח אם. מה הייתה הבעייה איתם?

פורסם
  • מחבר

הבעיה ניפתרה כמו שאמרתי מקודם כנראה לא שמתם לב אבל תודה

הבעיה היתה שלכרטיס הזה יש אפשרות גם של אודיו ואני פשוט הורדתי את הדרייברים מהאתר של ATI ששם אין את ההתקנה של "הכרטיס קול"(הורדתי ישר משם כי לכונן DVD שלי יש רצונות ויש לו כבוד והוא לא מעלה כול דיסק DVD שאני רוצה :kopfpatsch:) בסוף הורדתי את הדרייברים מהאתר של היצרן ששם היתה את ההתקנה הזאת וזה הסתדר....(חוץ מה9 שעות של חישה על האינטרנט למוצא את הפיתרון :( )

טוב בכול מקראה תודה לכול העוזרים ולמי שרצה לעזור :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים