עבור לתוכן

הייתי באייבורי, הציעו לי שתי כרטיסים שונים באותו המחיר. אמרתי להם שאני אבדוק

Featured Replies

פורסם

הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI

באותו המחיר, מה לקחת??

פורסם

את ה8800GT

פורסם

8800GT עדיף בכל פרמטר אפשרי.

לעומת זאת, אייבורי לא. יש חנויות יותר טובות, אל תעשה טעות.

פורסם
  • מחבר

את ה8800GT

מה באמת? אם אפשר בבקשה הסבר למה. והאם זה לא מוזר ששניי הכרטיסים באותו מחיר :nixweiss:

לגבי החנות זה ההורים שלי קונים מחשב לאחי, נראה לי הם כבר שילמו מקדמה, לי זה נראה מוזר ששני הכרטיסים עולים אותו מחיר.

פורסם

הם בטח מנסים להיפתר מהמלאי של הכרטיס הזה מכיוון שאף אחד לא קונה אותו (פחות טוב), אז הם מקווים שאנשים ישמעו GTS ויקפצו על זה במקום GT.

פורסם
  • מחבר

הם בטח מנסים להיפתר מהמלאי של הכרטיס הזה מכיוון שאף אחד לא קונה אותו (פחות טוב), אז הם מקווים שאנשים ישמעו GTS ויקפצו על זה במקום GT.

שאלה חשובה, אני יודע שיש דגמים של MSI עם צינורות עיבוד סגורים, כדיי להוזיל אותם. פעם כמעט קניתי אחד כזה ב 6800GT

האם ב 8800GT אין שום טריקים?

פורסם

לא ידוע לי, אבל אני אישית לא הייתי הולך על MSI (חברה סינית גרועה) וגם לא על אייבורי (קרא עליהם ביקורות)..

תבדוק את הנושא, תקווה שעוד לא שילמתם כלום..

וד"א ה8800GT והGTS עולים בערך אותו דבר בכל מקום.. ככה זה. (ה88GT מיוצר בטכנולוגיה חדשה שמאפשרת הוזלה שלו, בנוסף לתוספת מרשימה בביצועים~)

פורסם
  • מחבר

לא ידוע לי, אבל אני אישית לא הייתי הולך על MSI (חברה סינית גרועה) וגם לא על אייבורי (קרא עליהם ביקורות)..

וד"א ה8800GT והGTS עולים בערך אותו דבר בכל מקום.. ככה זה. (ה88GT מיוצר בטכנולוגיה חדשה שמאפשרת הוזלה שלו, בנוסף לתוספת מרשימה בביצועים~)

קראתי את הפוסט על ה 8800GT ואמרו שם שזה לא משנה איזה חברה לקחת.

לגביי הטריק שאמרתי אם הצינורות הסגורים, הייתה גירסה כזאת ב 6800GT MSI שהיתה זולה מאחרות והיה קשה להבחין בזה רק אם אתה ממש בודק את הדגם.

מקווה שזה לא גם ב 8800GT.

פורסם

צודקים שזה לא משנה איזה חברה לקחת, אם אתה קונה מחנות נורמאלית (שאין בה MSI)..

אייבורי הם פחות או יותר היחידים שמוכרים את זה. לפי מה ששמעתי, זבל של חברה..

אתה מוכן לבדוק אם אתה יכול לקנות ממקום אחר? שלא תצטער על זה אח"כ..

פורסם

זה אותו מחיר כי ככה הספקים קבעו את המחיר (בעיקרון זה NVIDIA) בכל מקרה ה 8800GTS 320MB כבר לא כדאי. אפילו ה8800GTS 640MB שעולה אפילו יותר מה 8800GT לא עדיף עליו. הכל קשור בהקטנת גודל הרכיב שחוסכת עליות יצור והכרטיסים זולים יותר.

תזכור תמיד שיקר יותר זה לא בהכרח אומר שזה טוב יותר

פורסם

במבה, שמעת את כל התגובות, ישנן חנויות אמינות יותר וה-8800GT עדיף על ה-GTS(הישן) בכל פרמטר אפשרי.

פורסם

YONM....את יודע מה שאתה מדבר בכלל...?

על סמך מה את אומר ש MSI הם זבל של חברה? לפי דעתי היא חברה בסדר גמור יחסית לכל מה שיש היום.

היום למעט בודדים אבל ממש ממש בודדים ה-כ-ל מיוצר בסין גם אם אומרים לכם שזה לא ככה.....

בקיצור..יחסית לכל החברות הסיניות אני אוהב את MSI ...הם לא רעים.אם יש לך אופציה ממש אל תפחד לקחת.להפך.

פורסם

YONM....את יודע מה שאתה מדבר בכלל...?

על סמך מה את אומר ש MSI הם זבל של חברה? לפי דעתי היא חברה בסדר גמור יחסית לכל מה שיש היום.

היום למעט בודדים אבל ממש ממש בודדים ה-כ-ל מיוצר בסין גם אם אומרים לכם שזה לא ככה.....

בקיצור..יחסית לכל החברות הסיניות אני אוהב את MSI ...הם לא רעים.אם יש לך אופציה ממש אל תפחד לקחת.להפך.

אתה טועה ובגדול!

ההפך חברות מיצרות ביפן, טאיוון, ארה"ב וכדומה

סין ממש בקושי.

בכל מקרה MSI היא Taiwanese

יש הבדל גם GIGABYTE הם Taiwanese

אבל אני בכללי ומניסיון לא קטן, לא אוהב MSI :nixweiss:

פורסם

אם אין לך מה להגיב אל תגיב :kopfpatsch: :kopfpatsch:

MSI חברה מעולה נקודה!!!

לא פחות טובה מאסוס או מגיגה בייט אביט ואחרים חברה ענקית קנינית הצייפים מNV ראשונה ושניה מ ATI לוחות מעולים וכרטיסי מסך לא פחות טובים

אז תפסיק לקשקש בשכל ולענות שטויות :bash: :bash:[br]פורסם בתאריך: 28.11.2007 בשעה 00:15:17

אתה טועה ובגדול!

סין ממש בקושי.

אבל אני בכללי ומניסיון לא קטן, לא אוהב MSI :nixweiss:

ואת הדברי חוכמה האלה מאיפה הבאת????

99 אחוז מהחומרה שאתה קונה מייוצר בסין!!!!!!!!!!!!1

החברות בבעלות טיואנית כולל MSI אבל כולם כמיצרים בסין למעט לוחות או כרטיסים בודדים

ואפרופו לא משנה איזה 8800 תקנה כולה כרגע מיוצרים במפעלים של פלקסטרוניק ויודע איפה??? וואלה בסין איזה קטע

פורסם
אתה טועה ובגדול!

סין ממש בקושי.

חחחח חברות מיצרות בארה"ב..... או שאתה ילד או שאתה ממש לא יודע......

היום ה-כ-ל מיוצר בסין ...במקרה הטוב רק מיצרים את כל החלקים בסין ומרכיבים במדינה אחרת.....

אז אל תאמין לשטויות...

ו ל MSI יש מוצרים נהדרים...לא יודע מה יש לכם נגדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים