פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAMכרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MBלוח אם של ASUSוביוס של Phoenixעשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restartומאז, המסך לא נדלק לי...נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק,הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו.אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב,זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה,אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי.כל הדרייברים מעודכנים.כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי.לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/או נפוחים.מה אני עושה?תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 18:50:26help? ???
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר לפי הקודי צפצופים זה הכרטיס מסך,או שהוא לא יושב טוב או שהוא נדפקיושב טוב הוא כן...אם הוא נדפק, איך זה שאחרי הוצאת הבטרייה של הלוח אם הוא פועל?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים יושב טוב הוא כן...אם הוא נדפק, איך זה שאחרי הוצאת הבטרייה של הלוח אם הוא פועל?כן זה באמת קצת מוזר,בכל אופן אני סה"כ עובד אם המידע שנותנים ליאתה אמרתה צפצוף אחד ארוך+3 קצרים ובמקרה של ביוס של award(ותאמין לי הוא של award ומיוצר על ידי phoneix) זה אומר כרטיס מסךתקול או לא מחובר טוב ,אני מציע שתנתק ותחבר אותו שוב ,עכשיו אני רואהששיניתה את זה בכלל ל4 צפצופים קצרים במקום 3 שהיה,הקוד צפצופים הזהלא מוכר לי בכלל,אתה 100% בטוח הפעם?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים קישור לציפצופים של הביוסים השוניםתנסה להוציא את הכרטיס מסך ולחברו מחדש.אם זה לא עוזר תוציא את הזיכרונות ותחבר אותם שוב או אחד אחד תלוי כמה זיכרונות יש ברשותך
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר עשיתי כל מה שאמרתם עוד הרבה לפני הטופיק הזה.אני חושב אפילו שציינתי את זה בטופיק עצמו.אני לא יודע כבר מה לעשות, בקשר לציפצופיםאני מדליק את המחשב, הנורה של המסך נשארת צהובה,ואז: צפצוץ ועוד שלושה....במקום שיהיה 1 וידלק המסך..ולא הבנתי בקשר לביוס, יש לי של פניקס
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים יש לי של פניקסזה פוניקס ,בכל אופן phoneix award bios ו phoneix bios הם שני ביוסים שוניםאני דיי בטוח שרשום לך award בתוך הביוס כי הסוג השני מאוד לא נפוץובכלל הקוד צפצופים שתיארתה לא קיים בביוס של phoneixאני לא הייתי מפקפק בצפצופים,לפחות לא לגמריהאם הכרטיס מסך שלך AGP? אם כן אז יש לו כניסות מולקס שאליו אתה צריך לחברכבלי מתח מהספק..אם הם לא מחוברים או שהספק לא סוחב אז אולי זה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.