עבור לתוכן

בעייה - כבלים 750+בזק בינלאומי+ערוצי זהב..

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר שבוע איטיות בגלישה ובמשחקי רשת הפינגים גבוהים מאוד ואי אפשר לשחק, ממש בלתי נסבל, אני רק יציין שבעיות הן רק שאני גולש באתרים מחו"ל וכשאני משחק במשחקי רשת אבל מתחבר לשרתים בחו"ל. נ.ב כבר דיברתי עם ערוצי זהב, ועם בזק בינלאומי, והחיבור שלי אצלם נמצא תקין, הם אמרו שאולי יש אצלהם בעייה והם עדיין לא זיהו אותה. לעוד מישהו אולי יש את הבעייה הזאת?

*מה זה הכנסתי תמונה והתמונה שמוצגת כאן היא בכלל לא מה שאני הכנסת.. ???

פורסם

אני מחובר עם בזק בינלאומי גם ,אבל בADSL

ואכן ,בשבוע האחרון מהירות ההורדה מחו"ל ירדה דרסטית.

Emule לדוגמא מוריד ב 60% פחות במהירות

כנראה הקווים שלהם לחו"ל עמוסים/דפוקים

פורסם
  • מחבר

המהירות הורדה אצלי מצויינת, אבל הפינגים ממש ממש גרועים, יכולים להגיע אפילו ל-1500 ms, בלי להגזים! הגלישה בשרתים בחו"ל מאוד מאוד איטית ובמשחקי רשת כמובן הפינגים מאוד גבוהים הם גבוהים פי 2 ופי 3 מהפינגים הרגילים שלי. שיסדרו את זה כבר!! :P

פורסם

מוזר אני מחובר אליהם והכל תקין 100% פינגים מצויינים למשחקים כמנו BATTLE NET ו שרתיי CS ועוד.

אני מחובר דרך תבל דיגיטל תבדוק אולי לערוצי זהב יש בעיה קרה לי פעם תקלה דומה ובסוף הסתבר שהייתה אצלי בעיה שהאות היה ברמה גבוהה מדי באו וסחדרו והכל עשיו פיקס ;D

פורסם
  • מחבר

מוזר אני מחובר אליהם והכל תקין 100% פינגים מצויינים למשחקים כמנו BATTLE NET ו שרתיי CS ועוד.

אני מחובר דרך תבל דיגיטל תבדוק אולי לערוצי זהב יש בעיה קרה לי פעם תקלה דומה ובסוף הסתבר שהייתה אצלי בעיה שהאות היה ברמה גבוהה מדי באו וסחדרו והכל עשיו פיקס ;D

דיברתי כבר עם ערוצי זהב והם אמרו שהחיבור שלי אצלם תקין והכל תקין וזה לא בעיה אצלהם, וגם בזק בינלאומי אמרו שהכל תקין ואולי זה עומס צלהם. דרך אגב, הבעייה של הפינגים היא בדר"כ במשך היום כלומר בשעות 13:00-1:00 בערך, ככה שזה כנראה בעייה של עומס, בשעות העומס יש לי פינגים גרועים, אבל חוץ מהשעות האלה הפינגים חוזרים להיות מצויינים כמו שהיו לפני הבעייה הזאת.

פורסם

עומס בטוח קורה לפעמים לבזק בנלאומי למרות שהם כל הזמן מתרברבים שיש להם את הרוחב הפס הכי גשול בארץ(לא יודע איך זה אבל יש להם מלא פעמים עומסים).

פורסם
  • מחבר

עומס בטוח קורה לפעמים לבזק בנלאומי למרות שהם כל הזמן מתרברבים שיש להם את הרוחב הפס הכי גשול בארץ(לא יודע איך זה אבל יש להם מלא פעמים עומסים).

הבעייה שזה כבר שבוע שלם ככה רצוף, וזה בלתי נסבל כבר, אני חושב על לעבור לספק אחר אם זה יימשך ככה זה מעצבן אי אפשר לשחק בשרתים בחו"ל בצורה נורמלית ואי אפשר לגולש במהירות!!! הרי בשביל זה עברתי לאינטרנט מהיר ובשביל זה אני משלם להם מלא כסף כל חודש

פורסם

תעבור ספק אין מה לעשות .

פורסם

אני גם מחובר ADSL אצל בזק בינלאומי חצי מגהביט ואכן שמתי לב בשבוע האחרון האינטרנט ממש עגלה, הורדה איטית, כניסה איטית לאתרים, פינגים גבוהים שגורמים לי להתנתק כל שתי דקות ממשחק רשת...

מקווה שייסדרו את זה כי המחיר שאני משלם הוא ממש לא זול ואני מקווה לתמורה...

עד היום המהירות הייתה בסדר חוץ מכמה שעות שלפעמים אני לא מצליח להתחבר ככה פעם בחודש... החודש היה אחד.. :AR15:

:dance:

פורסם

אתם צוחקים ?!?!

בגלל זה עברתי לנטוויזן כי התשובה של בזק הייתה:

יש עומס על השרתים

אז אמרתי להם שיפתחו עוד 1 אז בתגובה:

אין באפשרותינו לעשות דבר כזה.

פורסם

SOULES !

"במקרה" גם לי יש בעיה של פינג גבוהה מעל 250 בשרתים בישראל אני 012 תבל דיגיטל

למה התכוונת שאמרת :

"שהייתה אצלי בעיה שהאות היה ברמה גבוהה מדי " מה הכוונה : "א--ו--ת" ?

ואיך סידרת ומה עשית על מנת שהפינג יחזור להיות נמוך ?

פורסם

אתם צוחקים ?!?!

בגלל זה עברתי לנטוויזן כי התשובה של בזק הייתה:

יש עומס על השרתים

אז אמרתי להם שיפתחו עוד 1 אז בתגובה:

אין באפשרותינו לעשות דבר כזה.

אז עכשיו אתה בנטוויזין? וואלה זה מאוד מפליא מכיוון שהם ידועים כספקית טובה מאוד.

לASD*3 אז ישנו אות RF שיוצא מהמגברים של תבל באיוזור ואם האות לא מונחת מספיק טוב או שלהיך מונחת יותר מדי יכולות להיגרם בעיות כגון ניתוקים של המודם תגובות איתיות בכללי של האינטרנט וכו' תתקשר לתימכה של תבל ותגיד שיבדקו לך את רמת האות אם הכל תקין מצידם.

פורסם

אצלי זה כבר שבועיים לכול היום!!!

ההורדה בסדר אבל בשרתים ישראלים בקאנטר אני מקבל עד 1600 פינג!

עוד שבועיים נגמרת לי ההתחייבות ואני עובר לברק

פורסם

לא ממליץ ברק הם לא משהו בכלל.

מה אתה עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים