פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים http://img139.imageshack.us/img139/237/scan0010vd2.jpg סתומרת אם הוא העברת מידע... או מטח... כי אני פשוט צריך לחבר בין הכרטיס קול שלי לכרטיס טלוויזיה ואני מפחד לחבר אותו הפוך שלא יהיה קצר אז... איזה סוג של חט זה? תודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים נראה כמו הכבל שפעם היית צריך לחבר מכונן הCD ללוח האם כדי להפעיל דיסקים של מוזיקה, היום הוא כבר לא נחוץ.(במידה וזה באמת זה)
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מחבר אמממכן זה אותו סוג אבל השאלה אם אני מחבר אותו הפוך... זה לא יגרום לקצר או משהו...יש לך מושג אולי?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים זה כבל אודיו לחיבור בין כונן CD ובין לוח האם, ניתן גם להשתמש בו לשימושים אחרים כמו לחיבור לוח אם לכרטיס טלויזיה. הלבן אמור להיות הערוץ השמאלי והאדום הימני, השחור הוא ה-0 (ground).אין סיבה שתשרוף משהוא, וחיבור הפוך רק יחליף בין צד ימין לשמאל.
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מחבר אמממסתומרת אין מצב לקצר.... זה רק ישמיע הפוך או משהו כזה בין הרמקולים, הבנתי נכון?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים זה לא יכול להשמיע הפוך ^^^ענה לך בדיוק cleric זה כבל שהיו מחברים מהלוח אם ולCDROM אומכרטיס אודיאו ל cd יש לוחות שעדיין צריך אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.