עבור לתוכן

יש לי אפשרות לבחור בבזק,מודם חוטי,או אלחוטי.מה עדיף?<הדגמים מופיעים בתוכן ההודעה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית>

הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים:

1-tnn Simens Sl2 -141

2- Rotal Rta 1025

השאלות שלי הם:

1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם?

2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל?

3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה:

AZTEC 600EV

בתודה מראש

שי

נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .

פורסם

אם אתה בטוח ב-100 אחוז כמו שאמרת, עדיף לך לקחת מודם רגיל. זה לא שהאלחוטי יעשה לך צרות, סה"כ גם אליו אפשר להתחבר עם חוט. פשוט זה מיותר בשבילך, ועוד תתצטרך לדאוג לאבטחה שלו, כדי ששכנים לא יגלשו על רוחב הפס שלך ודברים כאלה. שלא נדבר על התעסקות עם PORT FORWARDING כשהוא מוגדר כנתב.

מודם רגיל - פשוט ואמין. לא יודע להגיד לך מי עדיף על מי, חכה להמלצות של אחרים.

פורסם

גם בSIMENS 141 האלחוטי הוא יכול בממשק לבטל את השידור האלחוטי ואז הוא בדיוק כמו נתב רגיל...

הייתי לוקח את ה SIMENS 141 ומבטל לו את האלחוטי (לך תדע אולי בעתיד תקנה מחשב נייד או משהו ותרצה את האופציה)

לגבי הפורטים.. באמת לא מסובך.

פורסם
  • מחבר

יש הכרעה בעניין?

אני רוצה כבר מחר לקפוץ לבזק ולקחת מודם...

אודה לכם אם תמליצו לי מה לקנות.בכל אופן גם בעתיד אני לא חושב שאני אקנה מחשב נייד.אני אשאר עם מחשב שולחני יחיד בבית,אז ככה שהשאלה

נותרה בעינה,האם עדיף אלחוטי או מודם רגיל?

בתודה

שי

נ.ב-מצטער על הבורות אבל מה זה פורטים? ומה זה אומר לפתוח פורטים....?

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה,ובכל זאת אצלי העסק שונה.

שהייתי שלשום בחנות של בזק,הם הראו לי גם את הסימנס וגם את הרוטל ואמרו לי שבינתיים יש להם אותו במלאי.הם אמרו לי שבגלל

שאני מתכוון להתחבר במהירות של 2.5 אז יש מבצע ולכן אני אקבל את המודם האלחוטי.שאלתי אותם האם יש להם גם מודם חוטי,אז אמרו לי

שיש להם את ה AZTEC 600 .

ובכן מה אני עושה...?

ושוב מה עדיף לי<במידה ואני ויש לי רק מחשב אחד וגם בעתיד אשאר עם מחשב אחד> מודם חוטי או אלחוטי?

שאלה נוספת לסיכום:נניח ולקחתי את אחד המודמים של בזק,ואחרי תקופה מסויימת אני ארצה לרכוש מודם אחר באופן פרטי.האם לא תהיה בעיה עם בזק?

כלומר לא צריך הגדרות מיוחדות לזה...?

בתודה מראש

שי

פורסם

מודם זה תמיד חינם.

מודמים של בזק (מודם רשת), יכולים לשמש כנתבים, או להתחבר בעצמם לנתבים שאתה קונה לבד. הכל טוב.

אין הגדרות מיוחדות בצד של בזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים