עבור לתוכן

בעיה באימיול ושאלה על ביטרונט

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה.

באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'.

לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו?

השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG?

תודה.

נ.ב מבחינת גרסאות תוכנה שכחתי לציין זה אימיול 0.48A עם מוד XTREME האחרון,וUTORRENT האחרון 1.7 משהו כזה.

פורסם

לא ברור לי משהו. כשה-EMULE כותב לך שהוא זיהה CORRUPTION ותיקן אותו, האם ניסית לפתוח את הקובץ כדי לראות אם הוא תקין או לא?

פורסם
  • מחבר

בקבצי ISO תאמת אני לא מחכה עד הסוף אלא תמיד מוריד מההתחלה בגלל שמצטברים הרבה חלקים פגומים.לדוגמא בקובץ וידאו שמים לב לזה מצויין,קובץ שמצויין לגביו שיש לו חלקים פגומים לא ניתן לצפייה בצורה חלקה אלא יש כמה קטעים שנקטעים וקופצים,אבל אפשר להסתדר עם זה.

אני זוכר שיש איזשהיא תוכנה שבודקת את הסקטורים בקובץ BIN שנקראת CDMAGE אבל היא לא מטפלת בISO,אולי אפשר לבדוק קובץ ISO פגום שכזה עם איזשהיא תוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים