עבור לתוכן

איזה מעבד / ערכת ציפ מומלצים למחשב בסיסי ?

Featured Replies

פורסם

למחשב שכל מטרתו היא:

א. גלישה באינטרנט.

ב. עריכת מסמכים וגליונות ומצגות.

ג. לראות סתם סרטים / DVD על המחשב.

ד. לשחק מקסימום ב THE SIMS 2 / FIFA / משחקי ילדים.

ה. להתמודד עם כמות בסיסית של רוגלה וחרא :)

או בקיצור לעשות את כל הדברים הרגלים שלא דורשים יותר מדי מחשב.

האם בשביל XP צריך משהו יותר מהבסיס של הבסיס שנמכר כיום בשוק ? (איזה מעבד / ערכה הם הכי נמוכים שיש היום) ?

ואיזו המלצה בשביל VISTA ?

פורסם

אתה רוצה המלצה למערכת מיחושב שלמה או רק לשילוש?

תקציב?

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי, מעוניין לדעת מה הערכת ציפ / מעבד הכי חלשים שעומדים בקרטריון של שימוש במחשב שכזה (אפשר להגדיר את זה משפחתי?) בשביל XP ובשביל VISTA. לא קשור לכסף, פשוט להספק ביצועים.

פורסם

אינטל:

G33. + E2180

AMD:

4200X2 + 690G

לויסטה לפחות 2G זיכרון.

אפשר לבנות מפרט שלם מבוסס הנ"ל במחיר של 2000-2500 ש"ח +-

ויסטה אמורה לרוץ מאוד יפה (ללא Aero) על כאלה מערכות..

פורסם
  • מחבר

E2140 לא יריץ XP באופן חלק בשביל דברים בסיסים כאלו ?

פורסם

ע"פ הדרישות הרשמיות של ויסטה אפילו P3 1000MHZ יכול להריץ ויסטה, השאלה היא איך...

לי אין ויסטה אז קשה לי להגיד לך איך היא רצה תחת מערכת X ולעשות אנלוגיה למערכת אחרת...

פורסם
  • מחבר

אם לא היה ברור, שאלתי בנפרד, תשובה אחת ל XP ותשובה אחרת לויסטה... וכמובן שאני מדבר על להריץ את הדברים האלו לפחות באופן חלק (וזה לא שעושים את כולם ביחד).

פורסם

אופס, זה השעה מצטער.. com.gif

לדעתי XP רץ מאוד יפה על המחשב של אחותי, זה P4 3G + 512 RAM

אז מחשב עם 1G + E2140 יעשה את זה בקלות יתרה..

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו סתם חפירה. מבחינת אינטל, אין יותר ליינים מבוססים דגמים ישנים, ובעצם זה התחליף של הסלרון וכיום יש לה E2 E4 E6 ?

וה G33 זה הערכה הבסיסית / גנרית שלה להיום ?

פורסם

אין חשיבות...

המפרט השני (בצד<-) מריץ חלק XP.

פשוט לך על מוצרים משתלמים, E2140 יהיה מצויין, זכרון 1GB מספיק, אבל במחיר של היום נראלי כדאי לקחת 2GB

לגבי לוח, הייתי לוקח P31 או P965, ללוח השפעה קטנה מאוד על הביצועים, אז למה בכל זאת אחד מאלו? קודם כל הם זולים, ניתן למצוא P31 בפחות מ500 שח.

דבר שני, יגיע יום והביצועים לא יספקו אותך? OC קטן נגיד מ1.6 ל2.8 יתן שיפור נחמד והם מסוגלים לעשות זאת.

אלו השיקולים שלי, תמיד הייתי משאיר את אופציית הOC פתוחה, והציפים האלו טיפה עדיפים על אחרים.

עכשיו אם אתה רוצה כרטיס מסך מובנה יש לך G31 שהוא סבבה, G33 שיקר יותר או אם אתה לא מעוניין בשום OC ורוצה משהו ממש זול G945 יעשה את העבודה יופי בתנאי שהוא תומך במעבד.

שורה תחתונה אין חשיבות לצ'יפ

לגבי סלרון, עוד מעט יהיה, הסלרון אם אני לא טועה יהיה כפול ליבה מבוסס ארכיטקטורט CORE עם זיכרון מקוצץ בחצי משל E2140 (אין לזה חשיבות בעבודה משרדית)

פורסם

שיט, אני חייב ללכת לישון כבר, התכוונתי כמו שיוסי אומר G31... ולא 33...

סדרת ה E21X0 היא לא המחליפה של סלרון, היא מבוססת ליבת CORE כמו כל חברי המועדון הזה , ה E6XX0 , ה E4X00...פשוט עם פחות FSB וזיכרון מטמון.

סלרון עדיין קיים , סלרון D. פשוט חד ליבה שה E21X0 עדיף עליו בהרבה מבחינת ביצועים ועדין לא יקר ממנו משמעותית.

ולמרות שגם הוא מבוסס CORE אין שום סיבה בעולם לקחת סלרון D, זה מעבד שמיוצר לדעתי נטו לחברות גדולות שמחפשות מעבד זול לדחוף למחשבים מורכבים מראש.

דודה שלי קיבלה מחשב כזה מבנה שבארה"ב לדוגמה, מחשב של DELL מבוסס G33 וסלרון D. עלה לו 200$...

המחשב מריץ XP HOME מאוד נחמד - אבל עדין אין סיבה לקחת אותו...

בכל מקרה , ה E2140 יהיה המעבד הכי זול ששווה לקחת היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים