פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ]..7600GTעכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו..כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס..המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד!חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש..קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר..אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]...אבל לא יודע מה לעשות..כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק..מקווה שתוכלו לעזור לי =]דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי..פנטיום 4 3.00Ghz1.50Gb RAM7600GT 256MBWindows XP SP2לוח אם Asus P4P800 ..תודה מראש, אור.
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים כבר אני אומר לך מעכשיו הוא על הפנים של כרטיס... אני החלפתי אותו עם של חבר שלי ב-7600GS מאז ברוך השם הכל טוב... בכל מקרה כשהתקנת אותו, הסרת את הדרייברים ליפני זה של הקודם?
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים מחבר כן הסרתי..ולא חושב שזה הכרטיס.. כי הוא מעלה את הכול חלק ואני ממש מרוצה ממנו..כי עובדה שהוא מעלה את הניד פור ספיד אבל רק לא את המולטיפלייר..ובעניין המדל לא יודע ..
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים אמממ וואלה לא רוצה סתם להגיד לך עכשיו השערות... פשוט... סתכל במסך הכחול את ההודעת שגיאה שלך ותרשום אותו וכבר פה המומחים של הפורום יענו לך... הייתי אומר לך מה הבעיה בסוג של המסך כחול אבל אני לא זוכר כל דבר מה אומר בהודעת שגיאה ;D
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים תחבר כרטיס מסך אחר למחשב ותראה אם הבעיה ממשיכה.אם לא, תחזיר את הכרטיס החדש למעבדת החנות שיבדקו את התקינות שלו.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים תנסה להוריד את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIAלי יש את הכרטיס הזה...לפעמים הייתי משחק בrainbow six vegas ופתאום הכל היה נתיקע אבל אז עוד לא התקנתי את הדרייבר אז אני לא יודע מה הייתה הבעיה בדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.