פורסם 2003 במרץ 2822 שנים לא שווה לו אפילו לקנות עם יש לו מחשבסביר אז הוא יכול לשחק עם אמולטור במחשב...וד"א הוא קורא צרובים?
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים הוא קורא צרובים?לדעתי לא תרוויח מזה הרבה אבל,עם אתה רוצה למכור אותו אז זאת ההזדמנות!
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר למה אני לא ירווח אני כבר לא משחק בו והוא סתם שוכב שם בחדר וצובר אבק, וככה אני מקבל 300 על משהו שאני לא משתמש.ולא הוא לא קורא צרובים.
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים שווה מאוד שווההה !!!אני את שלי פירקתי הוא סתם תפס מקום מתחת לטלויזיה !ויש לי איזה 80 משחקים אני תולה אותם על התיקרה !
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר כן שלי סתם שוכב שם בלי שיגעו בו איזה חצי שנה, שמעתי שהוא רוצה אז אמרתי:" ואלה יש לי ps1 ואני יכול למכור לך אותו"אז הוא שאל בכמה אמרתי לא יודע ככה 280,270 +עוד איזה 20 שקל על המשחק (טקן 3)
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר אוקי עכשיו יש לי דילמה מוסרית האם להגיד לו שיש אמולטורים למחשב ואפשר לשחק דרכם במשחקי פליסטישן במחשב,ולהפסיד 300 ש"ח,אולי למכור לו רק את השחקים ולהרוייח קצת.או לא להגיד לו כלום אבל יהיו יסורי מצפון, יש גם אפשרות שאני יגיד לו אבל הוא לא יהיה מעוניין באמולטור ועדין ירצה לקנות,ככה שאני לא ממש יודע מה לעשות......................
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.