עבור לתוכן

מיזוג 2 מחיצות UNALLOCATED

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד?

מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic

C:\Documents and Settings\Eyal\Desktop\partitions.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

מועבר לפורום תוכנה

פורסם
  • מחבר

ניסיון להקפצת הדיון...

פורסם

אני לא ממש בטוח שאפשר למזג את המחיצות האלו.

בכל מקרה, תנסה עם PM, אבל קח בחשבון שהתהליך, במצב המחיצות שלך, יהיה די מסובך ויצרוך הזזה פיזית של 3 מחיצות.

פורסם

אני לא מבין איך הגעת למצב שיש לך 2 UNALLOCATED SPACE

בכל מקרה תנסה דרך התקנת WIN במסך הכחול יש שם כל מיני אפשרויות

תנסה לשחק שם

פורסם
  • מחבר

אני אסביר כיצד הגעתי למצב הזה:

הייתה לי מחיצה (כונן G) אשר הייתה 10G. רציתי להקטינה ולבצע מיזוג עם החלק החדש ה-UNALLOCATED עם הישן. מצ"ב תמונה של המצב לפני החלוקה (החזרתי אותו עכשיו למצב הקודם).

כיצד אני מבצע את התהליך (המסובך) ב-PM? אני צריך להזיז את המחיצות שמפרידות בין 2 המחיצות UNALLOCATED ואז אוכל למזגן? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?

C:\Documents and Settings\Eyal\Desktop\PARTITIONS.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

כאמור, תנסה עם ה-WIZARD של PM אולי זה אפשרי, אם לא, אתה תצטרך להזיז ידנית את שלושת המחיצות שמפרידות בין 2 החלקים הלא מוגדרים.

שוב, קח בחשבון שזאת פעולה מאוד מורכבת, וקיים סיכוי ממשי שאתה הולך לאבד פה חומר, גיבוי של חומר חשוב הינו שלב ראשון והכרחי בביצוע פעולה שכזאת.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני ארד מהעניין... יותר מידי סיכוי בשביל פחות מידי תועלת. מקסימום אקנה עוד כונן קשיח או שאחכה לפירמוט הבא של המחשב... ;)

תודה בכל מקרה לכל העונים.

פורסם

אין שום בעייה... קיימת תוכנה שלא רואה את PM ממטר, בשם Acronis Disk Director Suite, מתי כבר תפנימו ? :screwy:

כפתור ימני על המחיצה, MERGE, בחר את המחיצה השנייה ונגמר הסיפור. במקרה הכי גרוע שהוא לא נותן Merge למחיצות unallocated אתה פשוט יוצר מהם מחיצות Logical ואז בוחר ב-Merge.

פורסם

SyndromE, הוא לא משתמש בתוכנה של סימנטק, זאת גרסא שפותחה לפני ה"קניה" של החברה, זה עדיין מבית PQ.

אבל זה ממש לא משנה, היא באמת תוכנה פשלנית.

Acronis באמת תעשה את העבודה.

תעשה מהפריספייס מחיצה ולה תעשה Merge לאן שבא לך.

הוא לא יתן לך להתעסק עם ה-Unallocated שהוא במצב הזה.

שים לב שבין הפעולות שאתה מבצע אתה צריך לעשות Commit למעלה עם הדגל, כי רק אז הוא מבצע את המהלכים.

פורסם
  • מחבר

בעזרת התוכנה שהצעתם, אוכל לבצע MERGE על 2 המחיצות הנ"ל (לאחר שאהפוך אותם כמובן ל-LOGICAL) למרות שהן "רחוקות" זו מזו על הכונן הקשיח? ואם כן, היכן תיווצר המחיצה החדשה, באמצע או בסוף?

פורסם

קודם כל, אל תצא מנקודת הנחה שזה בטוח יצליח, יש מקרים שלא ניתן למזג בלי לגעת במחיצה ש"באמצע".

דבר שני, בזמן המיזוג הוא שואל אותך האם אתה רוצה להכניס את מחיצה א' לתוך תיקיה במחיצה ב' או ההפך, וככה אתה קובע את מיקום\סדר הכוננים.

פורסם

ועדיין תמיד שעושים פעולות כאלו (וגם סתם ככה), כדאי מדי פעם לעשות גיבוי למידע החשוב (ואם אפשר ויש מקום אז לגבות בכלל הכל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים