פורסם 2008 באפריל 2817 שנים בתור משתמש שהשתמש בווינדוס XP מהיום הראשון שיצא ועד לפני חמישה ימים שקיבלתי את המחשב החדש,שמותקן בו ויסטה עם SP1,אני מאוד מרוצה מהווינדוס החדש.לא היתה לי שום בעיה עד עכשיו חוץ מיציאת הוידאו שהיא כנראה בעיה של הדרייברים של NVIDIA.המחשב עובד מאוד מהיר ואני באופן כללי מרוצה.הדבר היחיד שאני יכול להעיד שהוא דורש שיפור אלו זמני העתקה שנופלים חזק ביחס ל XP.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מה יש ב-XP שאין ב-WIN98 ?נכון שכעת לאחר שנים זה נראה לך מגוחך, בדיוק ככה זה היה פעם.אין הרבה הבדל חוץ מאחד -- XP לא מתרסק חמש פעמים ביוםאבל האמת - מאז חלונות 2000 השיפורים במ"ה הם קוסמטיים בעיקר
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אתה לא רציני נכון?האמתי זה תלוי מאוד בשימוש ...לאינטרנט ומוזיקה ...זה לא ממש משנה ...
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים ברגע שמתקינים דריברים כמו שצריך גם ויסטה לא קורסתגם XP עם דריברים של וינדוס 98 או 2000 קורסת בלי סוף
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים ברגע שמתקינים דריברים כמו שצריך גם ויסטה לא קורסתגם XP עם דריברים של וינדוס 98 או 2000 קורסת בלי סוףלא הבנתי מה רשמת בשורה השניה
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לא הבנתי מה רשמת בשורה השניההרבה מבעיות היציבות בוינדוס ויסטה נובעת מהתקנה של דריברים שהתאימו לוינדוס XP אבל לא הותאמו לוינדוס ויסטה.אותו בעיה בדיוק קיימת בוינדוס XP, אם תתקין על וינדוס XP דריברים שמתאימים לוינדוס 2000 או 98 אבל לא הותאמו לוינדוס XP גם היא תקרוס ללא אבחנה.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים יש איזשהו הבדל בויסטה SP1 שהמחשב עולה יותר מהר/פחות ריסטרטים אחרי התקנה/זיהוי של התקנים יותר מהירה?או רק ביופי
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים השיפור הכי מורגש עם SP1 הוא קיצור משמעותי בזמן העתקת קבציםמעבר לזה יש כל מיני שיפורים בביצועים בבטיחות וביציבות אבל לא תרגיש אותם כל כךבכל מקרה מי שיש לו כבר ויסטה מותקן אין שום סיבה בעולם לא להתקין SP1
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אמור לצאת - כן, מחר תראה אותו כבר באתר מיקרוסופט. עם גרסה עברית תצתרך להמתין. PS התקנתי את הגרסה הסופית של SP3 ל XP - עובד יפה, חל שיפור קל בביצועים של המחשב, תוקנו הבאגים שהיו בRC למיניהם. הכוונה לבאג בNAP ובהרשאות. בקיצור - ממליץ לכולם
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אז איך לעזעזל פה באתר וואלה אומרים שהעידכון נגיש לכולם גם לשפה האנגלית וגם לעיברית מהאתר של מיקרוסופט?http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1273356
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אתמול פרסמתי:ווינדוס XP SP3 RTW (Release to Web) נדחה.ביגלל בעיות תאימות שנמצאו עם Microsoft Dynamics Retail Management System.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.