עבור לתוכן

זקוקה להמלצה על כ.מסך המתאים לצרכים ולמפרט

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות כ.מסך חדש (את המפרט של המחשב שלי אפשר לראות בפרופיל).

המטרה: משחקים משחקים משחקים.

בעיקרון הכ.מסך שלי נקנה לפני כשנתיים (אולי קצת יותר) ואני כל כך מרוצה ממנו כי עד עכשיו הוא באמת מריץ לי את המשחקים החדשים ביותר (חוץ מRainbow six:vegas לצערי) ומריץ אותם באמת יפה מאוד.

המטרה לקנות כרטיס חדש שגם ממנו אוכל להנות למשך השנתיים הקרובות ככה.

חשבתי על ה Nvidia 8800GTX, הוא אמנם מאוד יקר (סביבות ה-3K), אבל אם הוא שווה את זה אני לא אקנה אוכל איזה חצי שנה ואלך על זה...

אז מה אתם אומרים?

פורסם

שאף אחד לא קונה היום GTX..הכרטיס הזה ממש עבר מהעולם.

קני 8800GT נחמד באיזה 1300-1400 ש"ח ותמהירי אותו קצת ונגמר הסיפור. אל תאכלי ותחסכי את הכסף לקניה של כ.מסך חדש בעוד כשנה וחצי או משהו כזה.

חבל להשקיע יותר כשהכרטיס הזה אוכל 8800GTS 640M

פורסם

8800GT לוקח בקלות 8800GTS\640 וממש קרוב בביצועים ל8800GTX בחצי מחיר כמעט

לפי התגובות של מביני עיניין do the math

פורסם
  • מחבר

מדובר על ה-8800GT עם הליבה החדשה? זה שדובר עליו בשרשורפלצת ההוא?

איך אני יכולה לוודא שאכן אני מקבלת את הדור החדש ולא הישן?

פורסם

מדובר בליבת G92 ואין מה לוודא.

יש 8800GT אחד ויחיד ולא היה לפניו שום GT אחר

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אחלה. כנראה שבאמת הלכתי לאיבוד בכל הדיבורים על משפחת ה-8800 בשרשור.

פורסם

אין 8800GT אחר

יש בקרוב את ה8800GS \ GTS החדשים מעבר לזה אין כרטיסים אחרים.

וכן זהו הכרטיס המדובר בשרשורפלצת

פורסם
  • מחבר

מתי זה בקרוב? שווה לי לחכות?

ואם אני לא רוצה לחכות, אז ה-GT זה הכרטיס המשתלם ביותר בשוק כרגע?

פורסם

מתי זה בקרוב? שווה לי לחכות?

ואם אני לא רוצה לחכות, אז ה-GT זה הכרטיס המשתלם ביותר בשוק כרגע?

אכן הGT הוא הכי טוב כרגע

פורסם

מסכים עם המלאך השומר ומוסיף שאם את כבר בעניין של שיפור בביצועים אני חייב להמלי. לך לעשות OC למעבד לפחות ב30% ויחד עם זה לקנות את הכרטיס מסך תקבלי תוצאות מעולות לדעתי!

אגב באיזה משחקים את משחקת?! חשבתי ששיא הגרפיקה והכיף במשחקי מחשב בשביל נשים זה סימס... מסתבר שטעיתי (שמעתי R6V...)

פורסם
  • מחבר

טוב, בינתיים קניתי את ה-8600GT עד שירדו המחירים ואז אקנה אחד טוב יותר ואת ה-8600 אעביר הלאה.

ול-babalas - לא יודעת על סמך מה החלטת של שנשים משחקות רק בסימס, אולי ילדות בנות 12...

לאחרונה אני משחקת ב Call of duty4, World in Conflict, homm 4, supreme commander, swat4 והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

כמה כבר המחירים יכולים לרדת?! המחיר ששילמת על ה 8600 הזבל אורגני הזה יבטל את החיסכון של הורדת המחירים.

פורסם
  • מחבר

זבל אורגני? לא קצת נסחפת?

זה אולי לא הכרטיס הכי טוב בשוק כיום, אבל הוא בהחלט מספיק טוב בשביל להריץ מצויין את המשחקים כרגע, עד שישתלם לי לקנות אחד טוב יותר.

יש לי 2 מחשבים בבית, שלשניהם בסופו של דבר רציתי לשדרג את כ.המסך, ככה שאני לא מפסידה פה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים