עבור לתוכן

בזק מציגה אינטרנט 8 מגה (התשובה לHOT)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התשתיות רצות קדימה, הספקיות עומדות במקום.

צאו מהסרט, אין אינטרנט מהיר בארץ

ולהוריד מהר רק מtl לא נחשב! :kopfpatsch:

אני גם מסכים איתך אבל זה לא בדיוק נכון

אני מוריד תוכנות גם חינמיות וגם עם רשיון מאתרי בית שלהם וזה זז לי מהר

נכון לפעמים השרת של אותו אתר לא הכי מהיר אז אני מנסה יותר מאוחר

• תגובות 66
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיזו שהיא סיבה עקומה, אני מוריד מהארץ בד"כ בין 20ל40 קילו, ובחו"ל אני

מוריד על 70-80 (לא התבלבלתי) ולפעמים אני מגיע ל250.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני כמעט תמיד מוריד על המקסימום שזה 390 בערך ומעלה גם כן על המקסימום..

הבעיה היא הפינגים.. בשעות כאלה >> בלתי אפשרי !!! << לשחק במשחקי רשת... הפינגים עם כל השחקנים עוברים את ה500... !! ממש מגעיל לשחק ככה :\

ובכללי בכמה משחקי רשת בלתי אפשרי לשחק עם ישראלים כי להרבה יש אינטרנט 1.5מגה והם כולם תקועים כמו לא יודע מה :| בע...

פורסם
  • מחבר

במה אתה משחק שאתה טוען שיש פינגים גבוהים?

לי לא משנה באיזו חבילה שהייתה לי כשהייתי משחק בשרתים בארץ הפינגים שלי תמיד היו יותר נמוכים

פורסם

במה אתה משחק שאתה טוען שיש פינגים גבוהים?

לי לא משנה באיזו חבילה שהייתה לי כשהייתי משחק בשרתים בארץ הפינגים שלי תמיד היו יותר נמוכים

אני מדבר על משחקים כמו Rakion וWolfteam שבהם זה לא עובד לפי שרתים.. פשוט כל אחד יכול לפתוח חדר משלו.. ובמשחקים כאלה התקשורת שלך היא לא עם השרת אלא עם כל שחקן בנפרד לכן יש יותר עומס על האינטרנט.. ואנשים שאין להם מספיק UPLOAD הפינג שלהם עולה ועולה..

ואפשר לזהות ישראלים על ההתחלה.. כשנגמר הסיבוב הפינג שלהם יורד ל30 ואז כשמתחיל הסיבוב הוא חוזר ל 400-1000 ..

ותאמת היה קשה לי להאמין איך לכל כך הרבה אנשים יש אינטרנט 1.5-2.5 מגה..

ובכלל.. בWOLFTEAM פתחו סרבר רק לישראלים בגלל שהם למדו מRAKION (זאת אותה חברה של 2 המשחקים) שהישראלים תוקעים את כל החדרים

יענו יש סרבר EUROPE, AMERICA ועוד כמה יבשות או ארצות גדולות, ויש ישראל.. ככה שאפשר להבין שהם פתחו את הסרבר בגלל האינטרנט המעפן פה

פורסם

נו והנה לי ב-wow הפינגים עולים מעל ל-500ms..

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475730,00.html

הגיע הזמן באמת 8 מגה עכשיו אנחנו מתקרבים יותר לאירופה

לפני שנתיים שהייתי בגרמניה הם התקדמו ל-16 מגה (לא כבלים) ואנחנו רק 5 מגה

HOT עשתה רק טוב למשתמשי ADSL כי ככה הם דחפו את בזק למהירות יותר גדולה

איזו תשובה בדיוק? שיתנו לי תשובה לזה: למה 60% מלקוחות בזק, שמחוברים ל-ADSL, עדיין לא יכולים להנות ממהירויות מעל 2.5Mbps? למה עדיין (שנת 2007[!!!], רבותי) אין כיסוי של מעל 90% ללקוחות החברה? בלשווק חבילות יקרות הם מומחים, אבל כשזה מגיע ללהודיע ללקוח שאין באפשרותו להנות מהמהירות המובטחת, הם מקטינים ראש... מחייבים אותו לשנה, וגם לא טורחים להוזיל לו את העלות, במקרה והלקוח לא בור וביקש חבילה כמו 1.5\2 או מה שיוכל לקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים