עבור לתוכן

בזק מציגה אינטרנט 8 מגה (התשובה לHOT)

Featured Replies

פורסם

מה קשור אתר, לא מורידים מאתר אלא ממשתפים אחרים. מקום האתר (במקרה הנ''ל הולנד) לא אומר כלום על מיקום המקורות מהם מורידים.

• תגובות 66
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע למה אתה קורא מיעוט, אבל יש לי עוד כמה חברים בחבילה דומה שמורידים מ-TL (אתר לא ישראלי!)

במהירות המקסימלית של החבילה שזה 320KB. עוד חבר אחד ב-5MB שמוריד על 625KB גם מ-TL.

לא יצא לי לשמוע על מישהו שמוריד פחות מהמהירות המקסימלית שלו בטראקרים פרטיים כמו TL בביטורנט...

יש לי חבר אחד במהירות 5 מגה הוריד לפני זה זוועה ואחרי התקשרות (בלי איומים) עם הוכחות ופינגים נוראיים למספר שרתים בחו"ל

ובטענה שמגבילים לו את המהירות הוא מוריד עכשיו על מקסימום מטורנטים.

אני לא כ"כ מבין מה כולם פה מתלוננים על הרוחב פס...

אני מוריד על 320KB, מטראקרים פרטיים מחו"ל בביטורנט, ואני בחבילה של 2.5MB בנטוויז'ין+בזק (ADSL).

על מה פה התלונות על רוחב הפס/התשתיות? לא כ"כ ברור לי... כמובן שהמהירויות פה עלובות יחסית לחו"ל, אבל לא צריך לבכות... אפשר בכיף להסתדר עם מה שיש (למרות שתמיד רוצים יותר), ואני לא מקבל שום חסימה בהורדה משרתים מחו"ל, וכנ"ל לגבי העלאה.

התלונות כאן הם שמהירות החבילה היא על מקסימום רק בארץ בגלל רצון של חברות התשתית לא להשקיע ושל הספקיות לא לרכוש יותר רוחב פס לחו"ל

וגם על חסימות והגבלות מהירות בשיתוף קבצים מהם המונים סובלים.

בסוף הכל מסתכם בזה: זה לא הכמות זאת האיכות!, עדיף לי לקבל מגה וחצי ולנצל במלואו בארץ, חו"ל ושיתוף קבצים ולא 8 מגה תוצרת סין ולחיות באשליה כאילו אני מתקרב למיליוני שוודים שמורידים גם בשיתוף קבצים על 20 מגה איכותי!

פורסם

לא יודע למה אתה קורא מיעוט, אבל יש לי עוד כמה חברים בחבילה דומה שמורידים מ-TL (אתר לא ישראלי!)

במהירות המקסימלית של החבילה שזה 320KB. עוד חבר אחד ב-5MB שמוריד על 625KB גם מ-TL.

לא יצא לי לשמוע על מישהו שמוריד פחות מהמהירות המקסימלית שלו בטראקרים פרטיים כמו TL בביטורנט...

גם אני עם חבילה של 5 בנטויז'ן מגיע למהירויות של מעל 600 בלי שום בעיה

פורסם

שיהיה לך לבריאות, תמשיך כך. פשוט כפי הנראה אתה במיעוט מאיזו שהיא סיבה לא ידועה, לפחות עד הרגע הזה.

גם אני בדיוק ככה :|

פורסם

גם אני בדיוק ככה :|

גם לך שיהיה לבריאות, ובכלל, נטוויז'ן 013 ברק היא החברה הכי טובה למורידים כבדים למיניהם, שההורדות שלהם הם בעיקר מחו''ל, ותמיד הם מורידים בחברה המצויינת הזאת בשיא המהירות. ואותו דבר גם ב-012 smile. :-\

עריכה: אפשר להפסיק להתפקד אגב, אחרת הפורום פה יוצף בלקוחות שמחים ויקרוס.

פורסם

אני לא חושב שרבים השמחים על הלא שמחים

הם פשוט לא מודעים לחסימה

פורסם

גם לך שיהיה לבריאות, ובכלל, נטוויז'ן 013 ברק היא החברה הכי טובה למורידים כבדים למיניהם, שההורדות שלהם הם בעיקר מחו''ל, ותמיד הם מורידים בחברה המצויינת הזאת בשיא המהירות. ואותו דבר גם ב-012 smile. :-\

עריכה: אפשר להפסיק להתפקד אגב, אחרת הפורום פה יוצף בלקוחות שמחים ויקרוס.

דווקה לא שמעתי אלפי לקוחות מרוצים בעיקר לא מורידים כבדים מחו"ל בנטוויז'ן 013 ברק ,

ויותר מזה בברק פורסמה ידיעה ב-YNET בקשר להגבלות בשיתוף קבצים ועל נטוויז'ן שזאת חתונה קתולית ואי אפשר להתנתק.

בקשר ל-012 smile אני מחובר בחבילה 2.5 וכרגע מוריד במהירות כמעט 0 ברשת DC כמה קבצים עם הרבה מקורות (מ-2-3 בלילה ככה זה משתפר...).

ההתפקדות היא של 2-3 אנשים שמשום מה שונים מרובם המוחלט של המחוברים שלא מפסיקים להתלונן יש מצב חלק מהם היו חכמים

כמו חבר שלי וצלצלו להתלונן על המהירות עם הוכחות ופינגים למס' שרתים בחו"ל ומאז הם מצבם השתפר.

זהו הכל בקשר ל-2 הספקיות בין 3 הגדולות (נטוויז'ן-ברק, קווי זהב-smile, בזק בינלאומי).

פורסם

הספקית הטובה בארץ לשיתוף קבצים זה בזק בינלאומי , כל השאר פשוט חוסמות פורטים אולי לא לכל המשתמשים אבל הם חוסמותץ

עדיף כבר להיות בחבילה קטנה של 1.5 מגה - 2.5 מגה שבאמת אפשר לנצל עד הסוף ולא להיות בחבילה 8 מגה ושהאינטרנט לא יזוז בהורדות.

פורסם

ב015 המהירות הממוצעת שלי בתוכנות שיתוף הקבצים הייתה 30-40

עכשיו אני ב014 והמהירות הממוצעת היא 0-10...

פורסם

הממוצע זה נתון שלא אומר כלום מאחר והוא תלוי במספר הקבצים שיש לכלל המשתמשים

מהי המהירות המקסימלית שהגעת אליה?

פורסם

מקס יציב

015: 150

014: 40

פורסם

בנטויזיון עיסקי

החבילה עולה 60 דולר

60*3.8=228 שקל

כמו פעמים 5 מגה!!

הגזמה של מחירים

פורסם

בנטויזיון עיסקי

החבילה עולה 60 דולר

60*3.8=228 שקל

כמו פעמיים 5 מגה!!

הגזמה של מחירים

למי שאין בעיה כלכלית ורוצה מוצר איכותי יותר עדיף לשלם יותר.

אם יש לך מחיר על חבילת מהירות כלשהי שאתה מעוניין והמחיר שונה בהפרש גדול מחברה לחברה,

אז אם ידוע לך שתקבל לא פחות מ-100% איכות ומוצר שלם ממנו תוכל להנות, הרבה יגידו לך שזה שווה כל אגורה.

פשוט תחפש ותשאל חברים ואנשים קרובים בחברות שונות ולפי זה תגיע לבחירת המוצר, אם יש לך חשיבות למחיר או איכות, וזה לא תמיד ככה

לפעמים יש מוצר שלא עולה הרבה יותר מאחר אבל פי כמה יותר איכותי.

פורסם
  • מחבר

אתם פה בוכים סתם

מי שיש לו בעיה בקו קודם כל ישגע את ספק התשתית שלו (HOT או בזק) ורק אחר כך ישגע את הספקית (כמו שלי היה)

אני לא מבין מה אתם מקשקשים פה אני שנים עם בזק ובזק בינלאומי חוץ מפעם אחת שהייתה לי בעיה בקו (בגלל בזק) וסידרו לי אותה תמיד הייתי מוריד מהר במקסימום מהירות אם זו הייתה חבילה של 1.5 או 2.5 ו 5 שיש לי כרגע אז תפסיקו לקשקש שיש לכלום בעיות.

ב015 המהירות הממוצעת שלי בתוכנות שיתוף הקבצים הייתה 30-40

עכשיו אני ב014 והמהירות הממוצעת היא 0-10...

מקס יציב

015: 150

014: 40

לא יודע איך אתה הגעת למצב הזה אבל תבדוק דרך מה אתה מוריד כי אין מצב שבבזק בינלאומי יגרמו לך להוריד ככה

בנטויזיון עיסקי

החבילה עולה 60 דולר

60*3.8=228 שקל

כמו פעמים 5 מגה!!

הגזמה של מחירים

איזו חבילה עולה בדיוק במחיר הזה לא הבנתי???????????????

פורסם

התשתיות רצות קדימה, הספקיות עומדות במקום.

צאו מהסרט, אין אינטרנט מהיר בארץ

ולהוריד מהר רק מtl לא נחשב! :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים