עבור לתוכן

בזק מציגה אינטרנט 8 מגה (התשובה לHOT)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו בדק אצל הספקית שלו כמה עולה בכלל הקו?

אני בדקתי בבזק בינלאומי וזה עולה 130 ש"ח ללא התחייבות ן 120 ש"ח עם התחייבות לשנה

ללקוחות חדשים וללקוחות קיימים

• תגובות 66
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה....טוב לדעת :kopfpatsch:

הוא התכוון למהירות העלאה...

והקטע הוא שהם לא באמת מספקים את ה8 מגה רק לארץ

כי הם לא קונים מספיק תעבורה מחול ולחול

פורסם

בזק לא מוגבלים בכלום

הם יכולים לתת לך כל מהירות שתרצה על ידי שילוב קוים

בינתיים הם דוחפים כמה שאפשר עד למגבלות של התקן כי זה הכי זול.

פורסם

יש למישהו מושג אם זה משפיע או ישפיע בטווח הקרוב מאוד על המחירים של חבילות ה- 5 וה- 4 מגה ביט? (תחסכו ממני את ה- "תתקשר", אם היה לי זין לחכות להם על הקו בשביל המידע הזה, הייתי עושה את זה עוד אתמול ;D)

פורסם
  • מחבר

אני בררתי היום לגבי מחירים

ולי יש 5 מגה ובבזק טענו שאין כרגע שינוי מחיר לחבילה שלי ליותר זולה

פורסם

בתור אחד שעבד בבזק חיחיח

אני יכול לגלות לכם שכבר לפני חצי שנה בזק התחילה לעבוד על רשת פנימית

אותה טכנולוגיה שיש ביפן VDSL למי שמכיר

הכוונה היא שנהיה מחוברים מהקיר כבר בכרטיס רשת כלומר 100MBPS

והמהירות תהיה כמו בין 30-ל70 מגה

אבל כמובן שבזק עדיין בשלבי הפרטה כך שהכל לוקח שם זמן והכל מסועב.

בזק היום לפי המתכונת הנוכחית יכולה לספק מהירות של עד 12 מגה

עם המרכזיות של ECI ובעזרת טכנולוגית ADSL2

אז אני משער שיעבור עוד הרבה זמן עד שהמהירויות האלה יגיעו לארץ אבל זה טוב שהחברות מתחרות ביניהן על

הלקוחות ככה אנחנו בתור צרכנים מרויחים.

פורסם

בתור אחד שעבד בבזק חיחיח

אני יכול לגלות לכם שכבר לפני חצי שנה בזק התחילה לעבוד על רשת פנימית

אותה טכנולוגיה שיש ביפן VDSL למי שמכיר

הכוונה היא שנהיה מחוברים מהקיר כבר בכרטיס רשת כלומר 100MBPS

והמהירות תהיה כמו בין 30-ל70 מגה

אבל כמובן שבזק עדיין בשלבי הפרטה כך שהכל לוקח שם זמן והכל מסועב.

בזק היום לפי המתכונת הנוכחית יכולה לספק מהירות של עד 12 מגה

עם המרכזיות של ECI ובעזרת טכנולוגית ADSL2

אז אני משער שיעבור עוד הרבה זמן עד שהמהירויות האלה יגיעו לארץ אבל זה טוב שהחברות מתחרות ביניהן על

הלקוחות ככה אנחנו בתור צרכנים מרויחים.

אם זה נכון זה יפה שבזק מנסה להתקדם בטכנולוגיה ובמהירות עכשיו נותן שהספקיות יתחרו בינהן על הלקוחות עם שירות לא פחות

ממעולה ומהירות גבוהה לכולם.

אני מניח שהמחסום של בזק להשיק חבילות בטכנולוגיה חדשה ועם יותר מהירות הוא משרד התקשורת מפני שבזק מוכרז כמונופול

ומונע מבזק את היתרון הגדול על HOT.

פורסם

מאיפה הנפצת את זה?

פורסם

הוא צודק לחלוטין.

פורסם

אם זה נכון זה יפה שבזק מנסה להתקדם בטכנולוגיה ובמהירות עכשיו נותן שהספקיות יתחרו בינהן על הלקוחות עם שירות לא פחות

ממעולה ומהירות גבוהה לכולם.

לצערי אני לא רואה קשר בין שיפור התשתית לשיפור כלשהו אצל ספקיות, עובדה שרובן בקושי יכולות להתמודד עם רוחב פס ממוצע של 1.5 מגה וחוסמות כמעט את כל מה שזז מ/לחו''ל בפרט בשיתוף קבצים. מצחיק אותי גם לפתוח את האתר כמה זה, ולראות שכל הספקיות פרט לבזק בינלאומי מציעות חבילות של 7 מגה במחיר התאבדות, אני תוהה כמה רוחב הם יתנו לי בפועל :lol:

פורסם

בארץ חונקים ת'רוחב פס... :'(

אני רוצה חו"ל... :-[

פורסם

אני לא כ"כ מבין מה כולם פה מתלוננים על הרוחב פס...

אני מוריד על 320KB, מטראקרים פרטיים מחו"ל בביטורנט, ואני בחבילה של 2.5MB בנטוויז'ין+בזק (ADSL).

על מה פה התלונות על רוחב הפס/התשתיות? לא כ"כ ברור לי... כמובן שהמהירויות פה עלובות יחסית לחו"ל, אבל לא צריך לבכות... אפשר בכיף להסתדר עם מה שיש (למרות שתמיד רוצים יותר), ואני לא מקבל שום חסימה בהורדה משרתים מחו"ל, וכנ"ל לגבי העלאה.

פורסם

אני מוריד על 320KB, מטראקרים פרטיים מחו"ל בביטורנט, ואני בחבילה של 2.5MB בנטוויז'ין+בזק (ADSL).

שיהיה לך לבריאות, תמשיך כך. פשוט כפי הנראה אתה במיעוט מאיזו שהיא סיבה לא ידועה, לפחות עד הרגע הזה.

פורסם

לא יודע למה אתה קורא מיעוט, אבל יש לי עוד כמה חברים בחבילה דומה שמורידים מ-TL (אתר לא ישראלי!)

במהירות המקסימלית של החבילה שזה 320KB. עוד חבר אחד ב-5MB שמוריד על 625KB גם מ-TL.

לא יצא לי לשמוע על מישהו שמוריד פחות מהמהירות המקסימלית שלו בטראקרים פרטיים כמו TL בביטורנט...

פורסם

על מה פה התלונות על רוחב הפס/התשתיות? לא כ"כ ברור לי... כמובן שהמהירויות פה עלובות יחסית לחו"ל, אבל לא צריך לבכות... אפשר בכיף להסתדר עם מה שיש (למרות שתמיד רוצים יותר), ואני לא מקבל שום חסימה בהורדה משרתים מחו"ל, וכנ"ל לגבי העלאה.

אנשים בוכים פה, כי בימקום לקבל חבילה של 5 מגה אתה מקבל 3\4 מגה וכוליי, הבנת למה שיתכוונתי.

צריך לדעתי לשדרג את התשתית בארץ דחוף, HOT לא מספקת רוחב פס כמו שצריך כולל בזק, חברות האינטרנט מיתנערות ונותנות רוחב פס נמוך מהרגיל או מגבילות תעבורה או מיתעסקת בפורטים וכוליי.

לי יש 7 מגה, שיש עומס אני מוריד על 300\200KB לא משנה מאיפה והפינגים שלי עולים בערך ב-200, ואני עוד על מסלול גיימר עם IP קבוע והכול בשרתים הכי חזקים שלהם.

לחבר שלי שמנוי שמה במסלול רגיל הפינגים עולים ליפעמים מעל ל-5 אלף, אז אפשר להבין.

ועוד החברות תשתיות\ספקיות אינטרנט מעלים את המהירויות עוד ועוד וככה העומס הולך וגדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים