עבור לתוכן

בזק מציגה אינטרנט 8 מגה (התשובה לHOT)

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה בזק לא מטפלת בבעייה היותר חמורה שלה?!

אני מיתכוון לזה שרק 60% יכולים לקבל מהירות גבוהה.

אצלי לצערי, בזק לא יכולה לספק לי מהירות שעולה על 1.5 מגה :-\

• תגובות 66
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התגובה של הוט תמוהה:

"חבל כי ביום בו בחרה בזק בסיסמא "בזק זה הבית" היא מודיעה ל-60% מתושבי ישראל, כי הם לא חלק מהבית שלה ולא יקבלו אינטרנט במהירות 5 מגה ומעלה, היום כל תושבי מדינת ישראל מבינים את היתרון הטכנולוגי של HOT על פני בזק. HOT שמחה להמשיך ולהציע את האינטרנט המהיר והמתקדם בישראל לכל תושבי המדינה"

קודם שהוט ידאגו להיכנס לפריפריה.. בתור תושב השומרון לא זכיתי לכבלים בזמן שלכל העולם היה, המצב השתנה רק לאחר שיס נכנסו לתמונה.. אז לרדת על בזק בזמן שהוט מספקים שירות רק היכן שנוח להם זו צביעות. לפחות בזק מעניקים שירות לכל המקומות בארץ ולטעמי 8 ו 7 מגהביט כרגע זו רק לצרכי תדמית מאחר ומה שמעניין אותי זהו קצת ההעלאה

פורסם

טוב, ת'כלס, כמה זה עולה לנו לחודש? :>

פורסם

מחיר החבילה החדשה נקבע ל-129 שקלים לחודש. לקוחות חדשים יקבלו את החבילה לשלושה חודשים במחיר של 65 שקלים לחודש.

--

עדיין 8MB זה מעט למדינה מערבית, במיוחד שרק 40% ממנה יכולים לקבל את זה.

פורסם

בזק כן יכולה לתת מעל ל16MB.בזק התחילה בניסוי מערכת חדשה NGN מהירות אפשרית טיאורתי 25MB אך זה לא משנה כל משרד תקשורת היא שמושכת בחוטים בבזק לכן יכול להיות שנחכה למהירות זה עוד 15 שנים ולא מסיבות טכניים.

פורסם

תשתית פנימית עולה , והספקים עדיין עם אותו רוחב הפס :bash:

בשביל מה זה טוב .

פורסם

תשתית פנימית עולה , והספקים עדיין עם אותו רוחב הפס :bash:

בשביל מה זה טוב .

בישביל מה זה טוב? רק לבזק, ככה הם מפרסמים כמה הם מנסים להתקדם במהירויות וכמה מהירות יש להם יותר מ-HOT (חבילת 8 מגה

כמענה לחבילת 7 מגה של HOT).

פורסם

קודם שיורידו את החסימות ואז שיתנו מהירות גבוהה יותר...

זה מאוד נחמד לפרסם מספרים גדולים אבל באותו הזמן תושבי ארץ ישראל חיים עם תשתית לחו"ל יותר אנוסה מחשפנית במדינת עולם שלישי

פורסם

עוד צעד בכיוון הנכון(למרות שאני על 7 מגה בהוט),נראה לי שמצידי לעצור ב 10/2 שיהיה יציב גם לארה"ב ואירופה וזה יספיק.

פורסם

אתם מבינים שחיבור לחו"ל לא תלוי בשום צורה בתשתית שלכם?

בגדול הבעיה היותר גדולה שלנו היא הספקיות ולא התשתית

ולשמונה מגה יש כבר UP 800 שזה נחמד ודיי מספיק לדעתי

בגדול זה מצוי גבול היכולת של טכנולוגית ADSL חבל באמת שזה פונה לקהל יעד נורא קטן 40 אחוז זה עוד נורא אופטימי

פורסם

בגדול זה מצוי גבול היכולת של טכנולוגית ADSL חבל באמת שזה פונה לקהל יעד נורא קטן 40 אחוז זה עוד נורא אופטימי

חשבתי שהספקית קונה רוחב פס לחו"ל מהתשתית אז אתה מתכוון שלתשתית יש מספיק רוחב פס לחו"ל לכולם?

אם כל זה מצוי גבול היכולת של טכנולוגית ADSL אז שישקיעו מעכשיו אך ורק בטכנולוגיות חדשות (ADSL2, סיבים אופטיים...) שנגיע לרמות מהירות גבוהות

ולא נהיה ראש לשועלים (דהיינו המזרח התיכון, חלקים מאסיה ואפריקה) אלה זנב לאריות (אירופה, יפן וארה"ב).

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שזה יהיה כל הזמן על 40% (מעניין מה יהיה עם ADSL2)

מה כן שאני יודע (ממישהו שעובד בבזק) שהם עובדים על המון תשתיות כדי לספק ללקוחות ונכון שהם עדיין לא נתנו מענה טוב לכלל הלקוחות

לגבי הספקיות הן גם משחקות פה מאוד וכל עוד הן מגבילות את הקו עם כל החסימות שלהם סתם עושים לנו רע

וגם הן לא רצות יותר קדימה ממה שאנחנו רוצים ומקווים

לגבי הוט אני לא יודע מה להגיד לכם כי עכשיו הייתי אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה בבית וזה זז לו כמו על 750K (והתקשרנו ובררנו אם יש תקלה שלא הייתה בסוף)

אז גם שם לא הכל מושלם כמו שהם טוענים

פורסם

הספקיות באופן עצמאי קונות קווים (רוחב פס) לחו"ל.הוט ובזק הן ספקיות תשתית מקומיות בלבד.

חלקן אפילו שוכרות קווים אחת מהשניה היות ולא כולן יכולות לעמוד במעמסה הכלכלית של להחזיק כזה קו.

פורסם

אתם יודעים יש גם את מהירות העלאה .

שהיא חשובה לא פחות מההורדה.

מהירות ההורדה בארץ מגבילה אותנו (הישראלים) בצורה משמעותית

פורסם

אתם יודעים יש גם את מהירות העלאה .

שהיא חשובה לא פחות מההורדה.

מהירות ההורדה בארץ מגבילה אותנו (הישראלים) בצורה משמעותית

וואלה....טוב לדעת :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים