עבור לתוכן

בזק מציגה אינטרנט 8 מגה (התשובה לHOT)

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475730,00.html

הגיע הזמן באמת 8 מגה עכשיו אנחנו מתקרבים יותר לאירופה

לפני שנתיים שהייתי בגרמניה הם התקדמו ל-16 מגה (לא כבלים) ואנחנו רק 5 מגה

HOT עשתה רק טוב למשתמשי ADSL כי ככה הם דחפו את בזק למהירות יותר גדולה

• תגובות 66
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
חבילת השמונה מגהביט לשנייה, תהיה זמינה רק ל-40% מהלקוחות בשלב זה. החברה ציינה כי היא עובדת על הרחבת התשתית.

ז"א של60% מהאוכלוסיה זה לא אקטואלי..

פורסם
  • מחבר

נכון

אבל מי שקרוב תסכים איתי שהוא יתחבר

אני למשל ישר התחברתי ל5 מגה כי הייתי בגבול של המרכזיה אבל עד לא מזמן הם בנו עוד אחת חדשה לידי

אני מאמין שה-60% הזה יקטן עם הזמן (מקווה שלא בזמן הרחוק)

פורסם

בכל זאת צעד אחד קדימה לעבר ה10MB :)

פורסם

לא צריך את הHOT שתדחוף את בזק.

בזק לא מחליטה באיזה קצבים תגלוש, אלא הממשלה.

בגלל שבזק עדיין מוגדרת כמונופול, כל חבילת שירות, כל מחיר וכל מבצע חייב להיות מאושר ע"י הממשלה.

כנראה בגלל שHOT הוציאו את החבילה של 7 מגה, בזק קיבלו טיעון מספיק חזק ע"מ שיתנו לה לספק את החבילה של 8.

שדרך אגב, 40% זה אופטימי, לדעתי. צריך להיות פחות מקילומטר ממרכזיה אם קו נקי ביותר ע"מ להנות באמת מהחבילה הזאת.

(אני נהנתי ממנה מאוד כשעבדתי בבזק והייתה לי אפשרות לחיבור לא מוגבל בספקית... אבל הימים האלו עברו מזמן :'( ).

לגבי, צעד קדימה לעבר ה10 מגה זה לא מדויק, בגלל ש8 מגה זאת פחות או יותר המהירות המקסימלית שטכנולוגית הADSL יכולה להציע בעולם האמיתי.

מתישהו יכנס ADSL2 ואז נגיע לחבילות של 8 (לכמעט כולם), 10 ו12 מסל"ש. שוב בכפוף להחלטות הממשלה, התשתית של בזק מוכנה ברובה ויש כבר ניסוי מתמשך בחבילות הללו.

פורסם
  • מחבר

כשהייתי בגרמניה הם הציעו שם חיבור של 16 מגה ע"י שילוב של 2 קווים

וזה לא היה של ADSL2

מתישהו יכנס ADSL2 ואז נגיע לחבילות של 8 (לכמעט כולם), 10 ו12 מסל"ש. שוב בכפוף להחלטות הממשלה, התשתית של בזק מוכנה ברובה ויש כבר ניסוי מתמשך בחבילות הללו.

איך מצטרפים לניסוי

כי אני יודע שיש אנשים שמשתתפים בזה

פורסם

by the way i live in ireland and here there is 16MB

avlible for every 1 :)

o being in a developt contry is so nice :)

פורסם

מאז שיצא 5 מגה ועד עכשיו לא יכלתי לקבל את החבילה הזאת ביגלל מרחק...

יש מקומות שאפילו 2.5 הם לא יכולים לקבל בזק צריכים לעשות מהשהו בעניין :bash:

לפני כמה זמן אצל אחד החברים שלי התחילה בעיה שהוא לא יכל להסתנכרן עם בזק עד שהם פתרו לו את הבעיה הורידו לו את האינטרנט ל 750 ... אבל הוא עדיין משלם על 2 מגה, הם אומרים שזה זמני רק שכבר עבר יותר מחודש הוא מתקשר אליהם והם אומרים שזה לא נפתר עדיין .

ובכתבה התגובה של HOT ממש צודקים הם בנתיים הכי מתקדמים אצלהם לפחות כולם יכולים לקבל חבילה מהירה לאומת בזק שרק אלה שקרובים למרכזיה

verynoti

ניסוי זה רק עובדי בזק..כמו שהיה ניסוי של ה8 מגה רק עובדי בזק שהיו מחוברים דרך בזקבנלאומי

פורסם

רגע הוט לא מתכוונת לפנות לבית משפט? או שזה רק בזק יכולים לעשות?

פורסם

איך מצטרפים לניסוי

כי אני יודע שיש אנשים שמשתתפים בזה

תעבוד בבזק :P

פורסם

נא לשמור על רמת דיון!

mabool, יש לך אזהרה על ספאם ושפה לא נאותה! אתה תטופל בהתאם להחלטת הצוות.

ההודעות נמחקו.

פורסם

סוףסוף אנחנו מתקרבים לעולם

אבל יש שמועות שזה 8מגה לתקשורת בארץ והרבה פחות לחו"ל

למי שבזק לא יכולה לספק את החבילות הגבוהות שפשוט יעבור לHOT מה יותר קשה מזה?

פורסם

נראה לכם ש HOT לא תסכים לרדת למקום שני ככה סתם ותשיק חבילת 10mb? הרי לבזק אין תשובה לזה לפחות לעוד חצי שנה.

פורסם

קודם כל שנזק ו-HOT יקנו רוחב פס לחו"ל שכל הלקוחות יהנו ממקסימום החיבור שלהם לשרתים בחו"ל אפילו שזה יוריד קצת רווחים.

דבר שני שיציעו UPLOAD גבוהה יותר לפחות 20% ממהירות ההורדה באותה חבילה (נתחיל מזה).

פורסם

אז זהו, שבחבילה הנוכחית בלתי אפשרי להציע 20% ממהירות ההעלאה (ובעצם לכל חבילה מעל 5 מגה), שכן מהירות ההעלאה המקסימלית בתקן ה ADSL היא 1Mbit.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים