עבור לתוכן

כמה שאלות לפניי קניית XBOX 360!

Featured Replies

פורסם

אז ככה,ב10 לדצמבר יכנס לי משכורת ויהיה לי בערך 3400 שקל.

בזמן האחרון בעקבות היציאה של CRYSIS לא ידעתי אם לקנות כרטיס מסך ב 2000 שקל (8800GTS החדש)

ולהעיף את הCF שיש לי וקנות את המשחק המקורי ולהנות,או לקנות XBOX 360 ולהנות מהרבה משחקים שאין במחשב ובכלל קונסולה זה כיף לשחק עם החבר'ה זה אחרת ממחשב,לא צריך לחשוב על שדרוגים כל הזמן.

עכשיו אני שואל את כל השאלות האלה כי אני רוצה לדעת אם זה יהיה לי כדאי לקנות את ה360.

אז ככה,יש לי מסך LCD 19,אני יוכל לחבר את הXBOX 360 אליו בעזרת חיבור DVI כמו שיש לי עכשיו או באיזה כבל מיוחד שצריך לקנות?

ואם כן,המסך הוא לא מסך רחב,אני יוכל לבחור רזולוציות של מסך רגיל או שאני יראה מתוח/שניי פסים שחורים למטה ולמעלה?

אין לי גם טלוויזיה LCD,זה יהיה בעיה? או שיראו בסדר על כל המסך בלי עיוותים?

שמעתי שהמכשיר יכול להשרף מחימום יתר,יש לזה פתרון? או שאני יכול פשוט לקנות את המכשיר עם איזו תוספת קירור שתעזור בעיינן במחיר שיכנס לי לתקציב?

אפשר לחבר למכשיר אוזניות או פשוט מערכת קולנוע דרך חיבור כמו של אוזניות? (כמו שאני עושה עכשיו עם המחשב)

אני יוכל לחבר מקלדת ועכבר דרך חיבור USB או חיבור כל שהוא? (בשביל משחקיי FPS וכל זה.)

ודבר אחרון!

מאיזה חנות הכי מומלץ לקנות את המכשיר? אני יצטרך אחריות טובה וגם מכיר הוגן,איזה חנות הכי כדיי? באיזור ראשון לציון ואם לא אז הכי קרוב שיש.

תודה למי שיענה לי ברצינות!

פורסם

MassiveAmmo יש לך מפרט חזק ורוב משחקי ה360 הטובים יוצאים למחשב ואתה גם יכול לקנות ידית 360 למחשב

ואם יש משחקים ב360 שאתה רוצה ולא יצאו למחשב תגיד בבקשה איזה?

בעניין השאלות-

אז ככה,יש לי מסך LCD 19,אני יוכל לחבר את הXBOX 360 אליו בעזרת חיבור DVI כמו שיש לי עכשיו או באיזה כבל מיוחד שצריך לקנות?

ואם כן,המסך הוא לא מסך רחב,אני יוכל לבחור רזולוציות של מסך רגיל או שאני יראה מתוח/שניי פסים שחורים למטה ולמעלה?

יש מגוון חיבורים שאפשר להשיג ל360 וכן אם חיבור מתאים בטח תוכל לחבר ולמיטב ידיעתי ה360 מתאים תתמונה לגודל המסך

אבל את זה תישאל אחרים

שמעתי שהמכשיר יכול להשרף מחימום יתר,יש לזה פתרון? או שאני יכול פשוט לקנות את המכשיר עם איזו תוספת קירור שתעזור בעיינן במחיר שיכנס לי לתקציב?

לא ידוע אם הפתרונות עוזרים ואף אחד מהם לא רישמי

ובגלל זה עדיף חנות אם אחריות טובה ולקנות תגירסה החדשה ביותר שקימת

בנוסף היו דיווחים על שריטת דיסקים ויש תביעות בנושא

אפשר לחבר למכשיר אוזניות או פשוט מערכת קולנוע דרך חיבור כמו של אוזניות? (כמו שאני עושה עכשיו עם המחשב)

יש אוזניות אם מיקרופון למכשיר ואתה יכול לחבר למיגוון מערכות

אני יוכל לחבר מקלדת ועכבר דרך חיבור USB או חיבור כל שהוא? (בשביל משחקיי FPS וכל זה.)

אני חושב שיש תוסף לא רישמי לזה אבל המשחקים בנוים במחשבה לידית 360

עוד שאלות?

פורסם
  • מחבר

בקשר לגרסא של המכשיר.

זה מה שאני מתכוון לקנות,זה בסדר?

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102

שמעתי שגם הגרסא הכי חדשה של המכשיר עושה בעיות של חצי אדום במקום טבעת אדומה אז מה זה משנה?

בכל מקרה אם נגמרת לי האחריות ואני מקבל RING OF DEATH זה לא אומר שהלך המכשיר,אני פשוט עושה תיקון לא? כמו זה:

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=441

פורסם

גירסת הפרימיום בסדר גמור רק תידעג שזה דגם חדיש

בעניין בעית היתחממות התיקון לא מבטיח שהבעיה לא תחזור-בכלל לא

אפילו התיקון הרישמי של MS לא מבטיח שהבעיה לא תחזור אז אם כבר תחפש חנות שנותנת אחריות על התיקון

אבל עזוב איזה משחקים אתה רוצה שאין במחשב?

ואתה יודע שהמחשב שלך נותן ביצועים גרפים חזקים מה360?

בעניין המשחקי חברה -במסך 19 ואפילו לא רחב לשחק משחקי ספורט

או מרוצים וFPS שה2 אחרונים המסך יתפצל ל4 לא כזה כיף

ה360 מאוד חזק במשחקי אונלין אבל זה בתשלום ואתה עוד מתכנן על קונסולה ...אז גם אם אונלין אתה יכול לקבל באן לקונסולה

אני לא ימליץ לך על WII כי מי שקונה CF מהתחלה לא בשל לקונסולה כזאת

ולא על PS3 כי אתה לא מתכנן לקנות משחקים

אבל לעזזל אחי ה360 יאכזב אותך כמו כל קונסולה שיש היום בשוק כי כרגע אתה שחקן PC כבד ולא יעזור כלום

העניין של השידרוגים במחשב שלך בכלל לא נחוץ ובכל הקונסולות היום תקבל גרפיקה פחותה מהמחשב שלך

זה שאתה תמיד רוצה להפעיל משחקים על הכי גבוה ובגלל זה משדרג אומר לי שקונסולות לא יספקו אותך

גם בעניין המסך-קונסולות הכי כיף על מסך גדול

ואני גם שחקן מחשב וגם קונסולות ומספיק שנים

עד שלא תילמד להוריד הגדרות בגרפיקה כלום לא יעזור

COD4 לדוגמה שהרבה פחות כבד מקריסיס רץ ב360 ובPS3 ב640P ובהגדרות נמוכות יותר מהמחשב

אז תיצא מהמחשבה הזאת

ובנוסף הXBOX הראשון "מת" אחרי 4 שנים ובדרך כלל קונסולות "מתות "אחרי 5 שנים וה360 בין שנתיים אז תעשה חשבון לבד

הPC שלך אמור להחזיק אותה תקופת זמן

פורסם

אפילו התיקון הרישמי של MS לא מבטיח שהבעיה לא תחזור אז אם כבר תחפש חנות שנותנת אחריות על התיקון

360 מאוד חזק במשחקי אונלין אבל זה בתשלום ואתה עוד מתכנן על קונסולה ...אז גם אם אונלין אתה יכול לקבל באן לקונסולה

אבל לעזזל אחי ה360 יאכזב אותך כמו כל קונסולה שיש היום בשוק כי כרגע אתה שחקן PC כבד ולא יעזור כלום

העניין של השידרוגים במחשב שלך בכלל לא נחוץ ובכל הקונסולות היום תקבל גרפיקה פחותה מהמחשב שלך

זה שאתה תמיד רוצה להפעיל משחקים על הכי גבוה ובגלל זה משדרג אומר לי שקונסולות לא יספקו אותך

COD4 לדוגמה שהרבה פחות כבד מקריסיס רץ ב360 ובPS3 ב640P ובהגדרות נמוכות יותר מהמחשב

אז תיצא מהמחשבה הזאת

ובנוסף הXBOX הראשון "מת" אחרי 4 שנים ובדרך כלל קונסולות "מתות "אחרי 5 שנים וה360 בין שנתיים אז תעשה חשבון לבד

ה - 360 יאכזב אותו ? חחח אתה מצליח לשעשע אותי כל פעם מחדש !

כשחקן PC כבד אני שמח ומברך על הצעד שעשיתי עם קניית הבוקס.

פורסם
  • מחבר

ה360 מאוד חזק במשחקי אונלין אבל זה בתשלום ואתה עוד מתכנן על קונסולה ...אז גם אם אונלין אתה יכול לקבל באן לקונסולה

אז תיצא מהמחשבה הזאת

אני אוהב משחקיי מכות והאבקות מה שאין במחשב.

אני אוהב משחקיי פעולה ולחימה משאין במחשב,בנוסף אני אוהב לשחק עם עוד חבר ביחד מה שאין במחשב.

היה לי פעם PS2 שחבר שלי השאיל לי לחודשיים,שיחקתי בוא הרבה עם חברים והיה ממש סבבה,אז תאר לך עם ה360.

אני לא חושב שה360 יאכזב אותי,זאת הקונסולה הכי טובה שיש כיום,ואם אתה אומר שאני קונה גרסא חדשה ולא צריכות ליהיות לי בעיות מיוחדות אז זה מצויין.

הגרסא שהבאתי בלינק היא הגרסא של 2008 אז אני מתאר לעצמי שיותר חדש מזה אין,ומקבלים אחריות לשנה.

כל זה ב3290 (כולל קורא צרובים GLOBE 360)

הבנתי שעם הGLOBE 360 אני מוריד משחק,צורב לדיסק DUAL LAYER וישר משחק בלי PATCH בלי כלום,כיאילו שזה מקורי.

ואם לא הבנת,במחשב אני ישחק משחקיי רשת,ומשחקים כבדים,בקונסולה אני ישחק משחקים שאין למחשב וגם משחקים לשניים ואני גם יוכל לקחת את זה לחברים שלי שלחלק מהם יש מחשב מעפן ומשעמם אצלם אז זה סבבה.

מחשב חזק + XBOX 360,בחיים לא ישעמם לך:) אתה לא חושב ככה?

פורסם

תעדכן אותנו כשתנסה להתחבר פעם ראשונה עם משחק צרוב וצ'יפ לLIVE ותקבל BAN לקונסולה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תעדכן אותנו כשתנסה להתחבר פעם ראשונה עם משחק צרוב וצ'יפ לLIVE ותקבל BAN לקונסולה.

ליביו

זהו שאם אני רוצה לשחק ברשת אני קונה את המשחק מקורי,ומכוון שהצ'יפ לא יפעל כדיי לא לקבל BAN.

זה צ'יפ טוב עם DUALBOOT,בכל מקרה אני לא רוצה לקבל סתם הזהרה.

פורסם

1-לא אמרתי שהגירסה החדשה לא יכולה לקבל RROD או בעיות אחרות

2-אין הרבה משחקי מכות ל360 יש קצת שלא מחדשים יותר מידי

ואתה יכול לשחק משחקי מכות דרך אמולטורים במחשב

3-משחקי האבקות שיצאו ל360 מסריחים וגם לא יצאו הרבה

4-משחקי פעולה יש גם בPC

בכל מיקרה אם אתה נעול על המכשיר תיקנה -כי אם לא תמיד יהיה לך תרצון לקנות

פורסם

קרירין - אתה מדבר שטויות לפעמים.

בקשר לביצועי הקונסולות - יום אחד תבין מה זה לתכנת לחומרה אחת ואופטימיזציות אליה.

משחקי מכות אולי אין - אבל תזכיר לי איזה WWE 2008 או 07 אתה יכול להריץ עם אימולטור על המחשב?

ולא מחדש? אולי - עדיין אחד המשחקים המהנים ביותר.

שלא לדבר על זה שהבחור צודק - פשוט יותר כיף לשחק הרבה אנשים בסלון על קונסולה מאשר לשבת מסביב למסך 17-19 בחדר מחשב.

ליביו

פורסם

liviur

שלא לדבר על זה שהבחור צודק - פשוט יותר כיף לשחק הרבה אנשים בסלון על קונסולה מאשר לשבת מסביב למסך 17-19 בחדר מחשב.

מעניין כי הוא מתכנן לחבר למסך מחשב 19 ואפילו לא רחב

וחוץ מיזה גם מחשב אפשר לחבר לטלווייה ובאותה הקלות

משחקי מכות אולי אין - אבל תזכיר לי איזה WWE 2008 או 07 אתה יכול להריץ עם אימולטור על המחשב?

קודם כל לא אמרתי שאין אבל משחקי WWE של השנים האחרונות מסריחים כמו התוכנית

בקשר לביצועי הקונסולות - יום אחד תבין מה זה לתכנת לחומרה אחת ואופטימיזציות אליה.

זה לא עוזר כלום ברגע שמפתחים למולטיפלטפורם

ועכשיו ב360\PS3 יש פאצים לתיקונים כמו במחשב

פורסם
  • מחבר

קרירין - אתה מדבר שטויות לפעמים.

ולא מחדש? אולי - עדיין אחד המשחקים המהנים ביותר.

ליביו

בידיוק ככה.

עוד מעט אני יהיה חייל ובא לי שיהיה לי קונסולה חזקה בשביל לשחק עם החבר'ה וגם עם עצמי לבד.

אני יהיה ג'ובניק חוזר כל יום הביתה אז יהיה לי זמן :P[br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 15:53:34

liviur

מעניין כי הוא מתכנן לחבר למסך מחשב 19 ואפילו לא רחב

וחוץ מיזה גם מחשב אפשר לחבר לטלווייה ובאותה הקלות

קודם כל לא אמרתי שאין אבל משחקי WWE של השנים האחרונות מסריחים כמו התוכנית

זה לא עוזר כלום ברגע שמפתחים למולטיפלטפורם

ועכשיו ב360\PS3 יש פאצים לתיקונים כמו במחשב

לא התכוונתי לזה שאני רוצה לשחק רק מה19,כמובן שלא.

אלה שאני ישחק לבד זה יהיה ניראה לי עדיף שאני ישחק דרך מסך אייכותי יותר.

בכללי אני ישחק בטלוויזיה בחדר ובסלון ולפעמים אני יביא את ה360 לחברים שלי או לכל מקום שיכול ליהיות משעמם ;D

ובקשר לבעיה של החימום יתר,ניראה לי שזה בס"כ הצתברות של אווק במאווררים שבפנים ואז המכשיר מתחמם,ניראה לי שאם זה יקרה ואני ישאב אווק דרך פתחיי האיוורר של הקונסולה זה יפתור את הבעיה לא? או שזאת בעיה במעבד של הקונסולה?

או שאולי בכלל הקירור לא מתפקד אחריי כמה זמן ואז התיקון הוא באצם החלפת קירור לקירור חדש.

פורסם

אני בתור שחקן מחשב שנים ועוד אין לי קונסולה בבית הלכתי לחבר ושיחקתי ב-XBOX360 ונהניתי מכל רגע

חווית המשחק טובה בהרבה יש הרבה יותר משחקים המשחקיות ברשת הרבה יותר כיפית מבמחשב אבל זה כבר תלוי במשחק הגרפיקה ברוב המשחקים טובה יותר

חוץ מזה שקונסולה תחזיק לך הרבה יותר זמן ממחשב קח לדוגמא את PS2 שיצא ב-2000 והיום 7 שנים אחרי ממשיכים לצאת לו משחקים

פורסם

halo 3

mass effect

עוד מימי הPS2

god of war 2

final fantasy - lots of them

יש עוד הרבה...

פורסם
halo 3

mass effect

הילו הקודמים והמשחקים הקודמים של החברה שפיתחה את -mass effect יצאו בסוף גם למחשב

בעניין משחקי הPS2 זה לא רלוונטי

PS2=סוני

360=MS וMS קודם כל צריכה לקדם את WIN ואופיס כי זה הלחם שלה

אני בתור שחקן מחשב שנים ועוד אין לי קונסולה בבית הלכתי לחבר ושיחקתי ב-XBOX360 ונהניתי מכל רגע

חווית המשחק טובה בהרבה יש הרבה יותר משחקים המשחקיות ברשת הרבה יותר כיפית מבמחשב אבל זה כבר תלוי במשחק הגרפיקה ברוב המשחקים טובה יותר

חוץ מזה שקונסולה תחזיק לך הרבה יותר זמן ממחשב קח לדוגמא את PS2 שיצא ב-2000 והיום 7 שנים אחרי ממשיכים לצאת לו משחקים

הגרפיקה במחשב קודם כל תלויה בחומרה

ובדקו וראו במחשבים חזקים של היום משחקים שיצאו מאז אובוויליון מציגים תמונה טובה יותר במחשב

בעניין הכיף אם תחבר 4 ידיות 360 למחשב ותחבר אותו למסך גדול תקבל את אותו הכיף

אני בזמנו חיברתי 4 ידיות USB רגילות ושיחקתי באמולטור סופר מאריו מכות אם 4 שחקנים

וזה היה מגניב כמו שזה היה אמור להיות מגניב במקור בקונסולה

בעניין כמה שהקונסולה תחזיק-הXBOX והגימקיוב החזיקו 4 שנים

וה360 כבר שנתיים בשוק

זה שהPS2 החזיק 7 שנים לא אומר שה360 יחזיק ככה ובנתיים הוא לא מוכר מספיק להחזיק ככה

אחרי שנתיים בשוק הוא עדיין לא קרוב ל20 מיליון יחידות לשם השווה הPS2 עבר מזמן 100 מיליון

וביפן הPS2 עדיין מוכר יותר קונסולות מה360

בעניין הרשת שרות הXBOX LIVE נחשב מצוין אבל התחיל ליכנס גם לPC

וכמובן הוא בתשלום ולא בחינם בגירסת הגולד

לא התכוונתי לזה שאני רוצה לשחק רק מה19,כמובן שלא.

אלה שאני ישחק לבד זה יהיה ניראה לי עדיף שאני ישחק דרך מסך אייכותי יותר.

בכללי אני ישחק בטלוויזיה בחדר ובסלון ולפעמים אני יביא את ה360 לחברים שלי או לכל מקום שיכול ליהיות משעמם

זה כבר הרבה יותר הגיוני

ועדיף לך טלוויזיה גדולה רגילה לאומת מסך איכותי אבל 19

ובקשר לבעיה של החימום יתר,ניראה לי שזה בס"כ הצתברות של אווק במאווררים שבפנים ואז המכשיר מתחמם,ניראה לי שאם זה יקרה ואני ישאב אווק דרך פתחיי האיוורר של הקונסולה זה יפתור את הבעיה לא? או שזאת בעיה במעבד של הקונסולה?

או שאולי בכלל הקירור לא מתפקד אחריי כמה זמן ואז התיקון הוא באצם החלפת קירור לקירור חדש.

אין מידע רישמי למה הRROD קורה וזה לא הבעיה היחידה ב360

למעשה דווחו על עוד 2 בעיות

אחת זה שחלק מהמכשירים שורטים דיסקים והשניה זה הרעש שהכונן DVD עושה בחלק מהגירסאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים