עבור לתוכן

בעיה בהצגת תמונה(המסך עובד אבל אין תמונה)

Featured Replies

פורסם

שלום

היו לי בזמן האחרון בעיות במשחק שפתאום לאחר שעמה-שעתיים של משחק המסך ניכנס למצב "שניה". ואז התי עושה ריסט וזה היה ניפט היום זה קרא לי שוב(אחרי איזה 5 פעמים בעבר) ועכשיו הוא לא מצג תמונה בכלל אבל המסך עובד! המסך הוא LCD וראים שהוא מפעיל את התאורה האחורית שלו וגם התוח בקרה שלו עובד כמו שצריך... אז חשבתי אולי הוא התחממם נתתי לו כמה דקות להתקרר ואז בדקתי שוב ואותו הדבר אבל עכשיו אחרי כמה שניות קיבלתי תמונה מוזרה של צבעים בנקודות בלי שום קשר למה שצריך להיות...

מה יכולה להיות הבעיה? זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהכרטיס מסך?

נ.ב במסך אחר גם אין תמונה.

פורסם

רוב הסיכויים שזה אכן הכ.מסך אבל בשביל לוודא במאה אחוז תיהיה חייב לחבר אחד אחר למחשב הנוכחי או לחבר את הכרטיס הנוכחי למחשב אחר.

פורסם

יכול להיות המון סיבות לכיבוי המוניטור של המסך.

קודם כל תבדוק את החיבורים בין המסך לכרטיס המסך.

יכול להיות שזזו לך חלקי החמורה שבמחשב. אני מציע לך שתבדוק אם במחשב,כל חלק יושב כמו שצריך. בייחוד תבדוק את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות שהם לא מתנדנדים על החריץ או משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות המון סיבות לכיבוי המוניטור של המסך.

קודם כל תבדוק את החיבורים בין המסך לכרטיס המסך.

יכול להיות שזזו לך חלקי החמורה שבמחשב. אני מציע לך שתבדוק אם במחשב,כל חלק יושב כמו שצריך. בייחוד תבדוק את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות שהם לא מתנדנדים על החריץ או משהו אחר.

אני הוצאתי וחיברתי שוב את הכרטיס נקתי אבק בשקר לזכרונות לבדקתי אני עכשיו יעשה את זה....

ובקשר לחבר כרטיס אחר אני יבדוק את זה היום עם חבר שלי...

תודה לבנתיים

פורסם
  • מחבר

טוב חיברתי את הכרטיס של חבר שלי והוא עובד...

אבל בדקנו את הטמפ' עם התוכנה SPEEDFAN והטמפ' היתה 69 במנוחה והוא אחרי זה בדק אצלו בבית והטמם היתה 40 מעלות בערך.... השאלה שלי יכול להיות שיש משהו בלוח אם שגרם לטמפ' כזאת גבוהה או שזאת התוכנה שזיפה בצורה איומה(כי אצלו הוא בדק והיא זיפה ב5 מעלות בערך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים