פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים שלום,יש לי שאלה חשובה שאני רוצה לברר, יש לי העיה עם החברת מחשבים שלי היה לי בעיה במחשב (הוא התחל את עצמו כל הזמן) החברה החליפה לי לוח אם לחברה אחרתבהתחלה היה לי את ה- P5N של ASUS והחברה החליפה לי את הלוח ללוח של GIGABYTE דגם- GA- 945P- DS3עכשיו אני יודע שמבחינת המפרט הם דומים מבחינה בסיסית,אבל אני יודע גם שעדיף את ה P5N כי הוא יותר מתקדם.בנוסף אמרו לי שלP5N יש בעית תאימות שיכולות לגרום לקצר (כמו היתחול המחשב) אבל אני רוצה להחזיר את הלוח הזהכי הוא יותר טובהשאלה שלי היא- האם החברה יכולה לבדוק התאמה בין החלקים שלי במחשב ללוח ובכך לחסוך בעיות בעתיד?
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים תיתן מפרט שלם וניראה אם יש בעית תאימות או שסתם מסבנים אותך דרך אגב על איזה חנות מדובר ומאיפו קניתה תמחשב בהתחלה?
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר אז קודם כל החברה של המחשב שלי היא קי סי פיוהמפרט של המחשב הואמעבד-Intel core 2 Duo E6320זכרונות- corair DDR2 667 1GBכרטיס מסך- Asus N7600GSDVD- PIONEER RW DVR- 112Dספק- Chieftec 550W PSUכרטיס קשיח- (WD 250GB (16MB
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים יש כל מיני לוחות אם P5N אבל אני מעריך שהמפרט הבסיסי זה וזה P5N אחד לדוגמה-http://www.skypc.co.il/pl_product~31033~10~0.htmאני אישית לא רואה אף בעיה בלוח אם עצמו אולי הלוח או משהו אחר תקול ובעניין החנות תעשה חיפוש בפורום... או בכלל ברשת
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר מצאתי זה המפרט לפי האתר של k.s.p לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E Model P5L-MX CPU LGA775 socket for Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Support Intel® next generation 65nm CPU Intel® Hyper-Threading Technology ready Chipset Intel® 945G / ICH7 Front Side Bus 1066 / 800 / 533 MHz Memory 2 x DIMM, max. 4GB, DDR2 667 / 533 / 400 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture Expansion Slots 1 x PCI-E x16 1 x PCI-E x1 2 x PCI VGA Intel Graphics Media Accelerator 950 Storage Southbridge - 1 x UltraDMA 100/66/33 - 4 x Serial ATA 300/150 LAN Gb LAN PCIe Audio Azalia ADI1986A, 6-channel High-Definition Audio CODEC Jack-Sensing & Enumeration S/PDIF out interface USB 8 x USB2.0 ports (4 ports at mid-board, 4 ports at back panel) Special Features ASUS CrashFree BIOS 2 ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall) ASUS Q-Fan ASUS EZ Flash ASUS MyLogo2 Back Panel I/O Ports 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse 1 x VGA 1 x Serial port 1 x Parallel port 1 x RJ45 port 4 x USB 2.0 Audio I/O Internal I/O Connectors 2 x USB connectors support additional 4 USB ports 1 x Floppy disk drive connector 1 x IDE connector 4 x SATA connectors CPU/ Chassis Fan connector Front panel audio connector 1 x S/PDIF Out Header CD audio in 24-pin ATX Power connector 4-pin ATX 12V Power connector 1 x System Panel connector BIOS 4 Mb Flash ROM, AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.3, ACPI 2.0a, ASUS EZ Flash, ASUS CrashFree BIOS 2, ASUS C.P.R., ASUS MyLogo2 Manageability WfM 2.0, DMI 2.0, WOL by PME, WOR by PME, PXE Accessories 1 x UltraDMA 133/100/66 cable 1 x FDD cable 1 x SATA Cable Kit (SATA/Power) 1 x I/O Shield User's manual Support CD Drivers ASUS PC Probe II ASUS Update Microsoft directX Adobe acrobat reader ASUS Screensaver Symantec NIS2006 Form Factor MicroATX Form Factor, 9.6''x 8'' (24.5cm x 20.3cm) אני חייב שתעזור לי ותגיד לי אם יש איזה בעיה עם הלוח של אי תאימות או גם אם בכלל עדיף לי להישאר עם מה שיש לי ה גיגהביט
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים קודם כל אני לא רואה במפרט בעית תאימות אם יש כזאת אז מאוד קשה להבחין באחת כזאת שנית לא יודע מה אמרו לך אבל הלוח הזה נחשב מיושן היום בלי קשר ללוח של גיגביט שלא בדקתי אבל כניראה גם הוא אם ציפ יחסית מיושן ועכשיו נישאלת השאלה -הם רוצים כסף על ההחלפה\תיקון? אם כן אני ממליץ לך לקחת תמחשב לתיקון בחנות אחרת ורצינית יותר שתבדוק מה באמת הבעיה ואז תמליץ לך מה לעשות יכול להיות שהקירור לא מחובר טוב או משהו מקצר או דברים בסגנון מאוד קשה לי להאמין שהלוח אם תקין יוצר בעית תאימות
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר הם לא רוצים כסף כי יש לי עדיין אחריות על המוצראבל אני מרגיש שעבדו עלי שנתנו לי לוח אם של גיגהביט ולא החליפו את הלוח שלי לדגם יותר טוב של asus ועכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה לעשות הבררות שלי הם או הלוח של גיגהביט (שאני איתו עכשיו) או ה Asus P5Nואני חושב שפי המפרט הטכני והאיכות Asus יותר טובים ( עשיתי השוואת נתונים ולAsus יש נתונים יותר טובים מאשר לגיגהביט) אבל אין לי כוח ללכת ולהחליף ואז אחרי כמה שבועות שוב ללכת עם אותה בעיה ולחכות עוד 14 יום לתיקון מחדש ושידחפו לי סתם משהועכשיו לפי מה שאתה רואה מה אתה מציע לי לעשות, את איזה לוח לקחת?
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אם יש לך אחריות אתה אמור לקבל את אותו המוצר בדיוק אם הם טוענים שהלוח לא תואם תחומרה אז למה מכרו לך אותו מהתחלה? ואם המחשב פעל לפני אז בטח אין בעית תאימות אולי הלוח או רכיב אחר יתקלקל אבל זה לא בעית תאימות בקיצור או שתיקח תלוח האחר אבל שהם יתחיבו שהמחשב יהיה תקין או שתריב איתם או תגיד לעזזל ותלך אם המחשב לחנות אחרת ולפי כל מה שראיתי שכתוב על החנות אחריות או לא היתי הולך לחנות אחרת וזהו למרות ההפסד הכספי
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר סבבה תודה אחי על הכול, נראה לי שאני ננעלתי סופית על ה P5N, עכשיו אני רגוע ואני מקווה שהיה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.