עבור לתוכן

הרצת משחקים על ה MBP

Featured Replies

פורסם

האם יש פירסומים על כמה שחיק ה MBP החדשים (2.2ghz) למשחקים כמו crysis, cod4 וכו' ?

פורסם

אני מאמין שלא יותר מדי, זה עדיין עם כרטיס מסך מובנה וכמו שאתה יודע, הם עדיין לא נותנים פייט

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה לא כמו 8800 ULTRA, אבל השאלה למשל, עד כמה הוא גרוע מה 8600 הרגיל, ועד כמה המכלול מספיק משופשף להריץ את המשחקים האלו (לא על HIGH עם AA והכל, אלא בצורה מספקת לשחקן רגיל).

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מדבר על ה MBP החדשים מהחודשים האחרונים, אלו שמתחילים ב 2.2Ghz, באים עם Santa Rosa, ומכילים מאיץ גרפי 8600M, ולא את הדראק הישן של ATI..

וגם כמובן אני מדבר על משחקים שרצים ב XP, ולא כאלו שעברו הסבה ל MAC (וידוע שמשחקים אלו רצים יותר לאט באופן ניכר מאלו שיעודו לחלונות).

פורסם

אולי תנסה לחפש ביקורות בחרשת, זה מה שאני עשיתי. הקטע הוא שאני לא יודע להבדיל בין החדשים לישנים ואתה כנראה מבין יותר בנושא אז תדע בידיוק אם זה מה שאתה צריך

אם בכל זאת תצטרך עזרה, תעדכן פה - אני כבר אראה

פורסם
  • מחבר

אילו פורומים יעודיים למאק יש בארץ וממומלצים ?

פורסם

כמו שהבחור כתב - זה לא כרטיס מסך אינטגרלי או הדרק הקודם של ATI אלא 8600 די רציני (הגירסא לניידים די מוצלחת) כאשר בדגמי המקבוק פרו הרגילים היא סובלת ממחסור מסוים של זיכרון (רק 128 מגה - בהחלט חסרון - עדיין עדיף על ה3100 לדוגמא שיש לי במקבוק הרגיל בעל אותו מפרט)

בקשר למשחקים שהם NATIVE במק - אקסרסיס - אתה מתבלבל עם נושא שכבר לא קיים במשחקים חדשים.

אתה מדבר על התקופה של תחילת האינטלים שמשחקים הומרו למק על POWERPC ורצו באימולציה לאינטל - זה כבר לא המצב

כל המשחקים החדשים יוצאים או רק לאינטל או עם קובץ שמתאים גם וגם ורצים מצוין על המקים החדשים.

המשחקים הישנים יותר אכן מקרטעים כמעה.

בקשר למק איט - פורום נחמד , אבל בהחלט חסר לו קצת ניהול רציני יותר בענינים שהם מעבר למערכת ההפעלה עצמה (רק תעיף מבט על ויכוח טיפשי שהיה לי שם לגבי חיבור חשמל 2 פינים ו3 פינים ודיונים בקשר לכרטיסי מסך - עדיף לך לשאול פה בפורום ניידים בקשר למפרט מקביל של פי סי ואיך הוא יתנהג).

ליביו

פורסם

אוקי, מצטער שאני לא ממש מבין בזה :-\

פורסם
  • מחבר

יפה, רק חבל שהוא קצת מוגבל ברזולוציה טבעית / מלאה של המסך במשחקים כבדים :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים