עבור לתוכן

p35 ds3 או p35c ds3 של ג'יגהבייט מה מהם?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

איזה לוח עדיף P35C או P35 ?

אני לא עושה RAID, ואני ישים זכרונות DDR2

היום כל הלוחות שנמכרים בחנויות הם REV2.0 ? או שאני צריך להגיד.

פורסם

אם ברור לך שההבדל העיקרי בינהם הוא התמיכה ב DDR3 שנותן ה P35C, ואתה לא מתכנן להשתמש ב DDR3, אלא רק ב DDR2, אז אין ממש סיבה להוסיף כסף כדי לקנות את ה P35C.

אגב, אם אתה לא עושה RAID, אולי כדאי לך לשקול את ה P35-DS3L, שמגיע רק עם 4 חיבורי SATA, לא תומך במערכי RAID וכרטיס קול קצת יותר ישן לעומת ה P35-DS3, אבל עולה פחות.

בקשר ל Rev של הלוח - תמיד עדיף לדרוש את הגירסה הכי חדשה, כי היא בד"כ כוללת תיקונים/שינויים ברמת החומרה של הלוח, בד"כ לצורך תיקון באגים.

פורסם
  • מחבר

P35C יותר זול ב5 דולר בחנות שממנה אני קונה.

P35C זה כמו P35 רק עם תמיכה בDDR3 ?

אז מה לקחת?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ. השאלות די דחופות

פורסם

הנה השוואת תכונות מהאתר של Gigabyte ישירות:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2633,2627

כמו שניתן לראות, ההבדל הוא בתמיכה בזיכרון DDR3 ב P35C, אבל ה P35-DS3 תומך גם במערך RAID, וכולל שני חיבורי SATA נוספים, מה שלא קיים ב P35C-DS3. חוץ מזה, שאר התכונות, למעט הגודל הפיזי, נראות לי זהות.

בקשר ל DDR3 - הוא אולי כרגע מוצע למכירה, אבל יעבור עוד הרבה זמן עד שהוא ייתפוס את מקומו בשוק, ויחליף את ה DDR2. כרגע אין ממש הבדל בביצועים בין DDR2 ל DDR3, ובכל מקרה מחירו הרבה יותר גבוה ממחיר DDR2. עד ש DDR3 ייתן ביצועים טובים יותר, ועד שהמחיר שלו יירד, סביר להניח שייצאו לוחות חדשים יותר שמיועדים רק ל DDR3, וייתנו ביצועים טובים יותר עם אותו זיכרון מאשר לוח "משולב" כמו ה P35C.

בסופו של דבר, השיקול הזה הוא שלך בלבד.

פורסם

אם כבר מתעסקים בלוחות

מה זה אומר :

USB 2.0 12 (4 by cable) ?

תודה=]

פורסם

8 יציאות על הפאנל האחורי של לוח אם + 4 יציאות נוספות על גבי לוח אם שניתן לחבר באמצעות כבל (למשל לפאנל קידמי של מארז).

פורסם

תודה=]

פורסם
  • מחבר

הזמנתי p35c ds3

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים