עבור לתוכן

האם אפשר לקנות משחקים ב-XBLA בארץ?

Featured Replies

פורסם

עוד לא ניסיתי לקנות משחקי VC (קונסולה ווירטואלית) בWII

אבל לא חושב שהם עושים בעיות בזה

הבעיה שלך תימצא חנויות שמוכרות נקודות WII ועוד במחיר סביר

בשרותי רשת אחרים אין אף בעיות

אפשר לבדוק מזג אוויר\חדשות וכו בלי בעיות אבל אלו שרותים חינמים

לפי פורום אחר שראיתי היו אנשים שקנו משחקי VC מהארץ

פורסם

אין שום בעיה לקנות בXBLA מהארץ

פשוט כל עוד אין לך כרטיס אשראי עם כתובת חיוב מאחת המדינות שצוינו, תצטרך לקנות כרטיסי נקודות במקום לקנות את הנקודות בכרטיס אשראי דרך הלייב. הנקודות עולות בדיוק אותו דבר, ואין שום בעיה עם מה שקנית בעזרתם.

פורסם

עדכון בקשר לשאלה מקודם

אין לי אפילו וויזה בנלאומית אבל ניסיתי בכל זאת לקנות נקודות לWII

וזה הצליח ובלי כתובות בכלל

לא צריך כתובת רק תמספר של הכרטיס ומספר ביקורת או משהו בסגנון

הכל היה פשוט מאוד ונוח וכרגע מאריו 3 בהורדה למרות שאני מוריד אותו רק לבדוק תשרות

מאוחר יותר אני יוריד דפדפן

פורסם

קרירין - אי אפשר לקנות עם חשבון שרשום על שם ארה"ב.

לא בPS , לא בXBOX ולא בWII (אתה מוזמן לנסות) כי בארה"ב כרטיסי אשראי נבדקים בלייב מול פרטי הBILLING.

ברוב העולם - לא.

ואפשר לקנות נקודות בWII , PS וכמדומני גם דברים בXBOX אם מצהירים ונותנים פרטי BILLING של אירופה - אם בכלל בודקים - אנגליה לדוגמא.

לבחור ששואל למה?

כדי לשמור על הפרדה בין השווקים

ככה זה גם בכל האפליקציות של אפל לדוגמא.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה לקנות בXBLA מהארץ

פשוט כל עוד אין לך כרטיס אשראי עם כתובת חיוב מאחת המדינות שצוינו, תצטרך לקנות כרטיסי נקודות במקום לקנות את הנקודות בכרטיס אשראי דרך הלייב. הנקודות עולות בדיוק אותו דבר, ואין שום בעיה עם מה שקנית בעזרתם.

א) אתה מדבר מתוך נסיון אישי? קנית משחקים ב-XBLA ואתה משחק בהם?

ב) איך קונים את הנקודות האלה? באינטרנט? האם מדובר ממש באיזשהו כרטיס פיזי שמכניסים לXBOX או פשוט נקודות וירטואליות שנכנסות לחשבון שלי ב-XBOX?

ג) האם ה-XBLOX שלי מוגבל להכנס ל-xbox live של המדינה שממנה הוא הגיע? זאת אומרת עדיף אמריקאי כי להם החנות הכי טובה, לא?

ד) האם יש איזשהם מגבלות אחרות שכדאי לדעת על שימוש ב-XBOX36 ו-XBLA בארץ? יש לי את כל הכוונות להשתמש בו כמו אדם במדינה נורמלית כמו ארה"ב. להוריד או לקנות תוכן, לקנות משחקים, לשחק multiplayer, וכו'.

מצטער על השאלות הנודניקיות אבל אתה הראשון שמצאתי שממש עושה את זה, ואם זה אפשרי, אז אני באמת קונה XBOX360.

פורסם

א) אתה מדבר מתוך נסיון אישי? קנית משחקים ב-XBLA ואתה משחק בהם?

ב) איך קונים את הנקודות האלה? באינטרנט? האם מדובר ממש באיזשהו כרטיס פיזי שמכניסים לXBOX או פשוט נקודות וירטואליות שנכנסות לחשבון שלי ב-XBOX?

ג) האם ה-XBLOX שלי מוגבל להכנס ל-xbox live של המדינה שממנה הוא הגיע? זאת אומרת עדיף אמריקאי כי להם החנות הכי טובה, לא?

ד) האם יש איזשהם מגבלות אחרות שכדאי לדעת על שימוש ב-XBOX36 ו-XBLA בארץ? יש לי את כל הכוונות להשתמש בו כמו אדם במדינה נורמלית כמו ארה"ב. להוריד או לקנות תוכן, לקנות משחקים, לשחק multiplayer, וכו'.

מצטער על השאלות הנודניקיות אבל אתה הראשון שמצאתי שממש עושה את זה, ואם זה אפשרי, אז אני באמת קונה XBOX360.

א. התחברתי ל xbox-live לפני שנה, אבל לא קניתי משחקים, פעם נסיתי לקנות רקע וזה לא עבד לי

אולי שינו דברים וגם אי אפשר כבר להתחבר אני לא יודע

ב. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-77-5-49-en-15-xbox+live-70-190r.html]

כרטיס נקודות

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-77-3-49-en-15-xbox+live-70-1m97.html

כרטיס חיבור ל 12 חודשים

ג. הוא מחבר לכתובת שהגדרת לו בישבון, אני נרשמתי באנגליה, אז אני נדפק עם מחירים כפולים בגלל האירו

ד. אולי המגבולות היחידה זה הפינגים, כי אין שרתים בארץ, הבנתי שבקטע הזה עדיף להרשם לאנגליה בגלל שהשרתים קרובים יותר.

תברר עם עוד אנשים אולי דברים השתנו, אני לא רוצה להטעות אותך

פורסם

קרירין - אי אפשר לקנות עם חשבון שרשום על שם ארה"ב.

לא בPS , לא בXBOX ולא בWII (אתה מוזמן לנסות) כי בארה"ב כרטיסי אשראי נבדקים בלייב מול פרטי הBILLING.

ברוב העולם - לא.

ואפשר לקנות נקודות בWII , PS וכמדומני גם דברים בXBOX אם מצהירים ונותנים פרטי BILLING של אירופה - אם בכלל בודקים - אנגליה לדוגמא.

לבחור ששואל למה?

כדי לשמור על הפרדה בין השווקים

ככה זה גם בכל האפליקציות של אפל לדוגמא.

ליביו

אז כניראה בגלל שהקונסולה שלי אירופית לא היתה בעיה

רק חבל שהנקודות באירופה עולים הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

אןקי, תודה רבה.

מסתבר שהכרטיסים האלה מוגבלים גם הם. כרטיס אמריקאי לא יעבוד עם חשבון xbox live אירופאי. מצד שני הוא אמור לעבוד עם חשבון אמריקאי.

עוד שאלה: האם קונסולה מאזור מסויים (נניח שקניתי ביפן, שם זה זול) יכולה להתחבר ל-XBOX LIVE מאזור אחר (נניח ארה"ב איפה שיש באמת משהו, או אירופה איפה שיש שרתים קרובים יותר).

אני זוכר לפני מספר חודשים שהיו שמועות על באנים והגבלות מצד מיקרוסופט על הדברים האלה, אבל אני לא יודע מה יצא בסוף.

פורסם

הבאנים לפי ידיעתי יצאו לפועל רק בעניין של קונסולות פרוצות

השמועות על בדיקות אזור וחסימה של אזורים לא רישמים אפשרים טכנולוגית אבל כרגע MS לא עשתה אותם ולא ידוע אם תעשה

מה שכן צריך להכניס כתובת שיקרית כי כתובות בארץ לא נתמכות בLIVE זהב

פורסם

1. כן, קניתי כבר כחמש או שש משחקים.

2. כרטיס הנקודות הוא כרטיס פיסי כמו שהראו לך שמכניסים את הקוד שעליו ואז הגיימר טאג שבו הכנסת מקבל לחשבון שלו את כמות הנקודות שמצויינת על הכרטיס

3. האקסבוקס לא מוגבל לכלום מהבחינה הזו. שלי למשל הוא אסיאתי (NTSC/J) ואני נמצא בלייב האמריקאי (אבל משום מה הוא מזהה את המיקום שלי כאנגליה, כנראה בגלל הכתובת שהכנסתי במסנג'ר או משהו, מה שחוסם לי את האפשרות לקנות דברים שלא זמינים באנגליה, שזה לא הרבה במיוחד)

4. הלייב מבוסס בחלקו על P2P, כלומר אם תשחק עם חברים שלך מהארץ זה לא ינתוב דרך שרתים בחול או משהו אלא ישיריות אליהם, מהבחינה הזו זה פשוט עניין של ליצור את רשת החברים הנכונה, דבר ממש פשוט עם כל כלי החברים המצויינים שיש לאקסבוקס (אתה רואה אנשים ששיחקת איתם, במה שיחקת איתם, מה איכות החיבור אליהם, ובקרוב אפילו מי החברים של החברים שאיתם שיחקת)

פורסם
  • מחבר

נשמע אחלה. תודה רבה על העזרה. נראה שיש תקווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים