עבור לתוכן

האם אפשר לקנות משחקים ב-XBLA בארץ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות Xbox360, בין השאר אני מעוניין להשתמש ולקנות משחקים ב-xbox live (לדוגמא Rez HD, Ikaruga וכו').

יש לי: כרטיס אשראי בינלאומי עם billing address בישראל (תכלס זה ויזה של בנק ישראלי). הוא עובד מצויין בחו"ל.

אין לי: כרטיס אשראי אמריקאי/אירופאי. גם אין לי כוונה להכניס פרטים שקריים לגבי כרטיס האשראי (כמו billing address לא נכון).

האם עדיין אני יכול להתחבר ל-live ויותר חשוב - לקנות משחקים? האם יש פה מישהו שעושה את זה?

הבנתי שב-playstation network אי אפשר.

פורסם

אתה צריך כתובת מגורים בחולף מומלץ ארה"ב, כדיי שלא יחייבו אותך באיורו זה יוצא כמעט כפול

אם אני זוכר נכון, אז בפרטים של האשראי אתה רושם את הפרטים האמיתיים שלך גם כתובת.

אבל לא באשראי כתובת מגורים אתה חייב להמציא משהו,

פורסם
  • מחבר

יש מישהו כאן שממש עושה את זה? קונה משחקים וכו'? אני צריך לדעת בודאות (אחרת זה סתם קנייה של קונסולה יקרה ולא יציבה...)

פורסם

אני חושב שזמן תה קונה אז תישאל אותו

פורסם

יש מישהו כאן שממש עושה את זה? קונה משחקים וכו'? אני צריך לדעת בודאות (אחרת זה סתם קנייה של קונסולה יקרה ולא יציבה...)

נרשמתי ל xbox לייב ב 360 בלי שום בעיות, הכתובת בכרטיס אשראי שלי, היה צריך להכניס עוד כתובת הכנסתי משהו בלונדון

כי בארץ אין לייב, זה עובד. משחקים לא קניתי אבל אפשר לקנות עם נקודות שמוכרים אותם בכל מניי אתרים ולא חובה בלייב.

פורסם

מאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתחבר ללייב עם כרטיס בנלאומי , אתה נותן כתובת ישראלית ובכתובת המשנית אתה נותן לונדון ?

אשמח להסבר יותר מפורט לפני שאני הולך וקונה כרטיס משחק :)

פורסם

מאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתחבר ללייב עם כרטיס בנלאומי , אתה נותן כתובת ישראלית ובכתובת המשנית אתה נותן לונדון ?

עדיף כתובת משנית ארה"ב כדי שלא תשלם באירו.

תבדוק שכל הפרטים בכרטים אשראי נכונים, אמור לעבוד בלי בעיה

פורסם

כמו שאמרו צריך לכתוב כתובת מזויפת כי ישראל לא נתמכת רישמית

פורסם

גם עם כתובת מזוייפת הוא לא מוכן לקבל את האשראי, הוא נותן הודעה :

"Cannot authorize the slected payment option, please select a different payment option blabla"

הכרטיס תקין כל המידע בו תקין, GOLD MASTERCARD בינלאומי שמשמש חשבון WOW וקניות באיביי.

כנראה שבכל זאת צריך ללכת לקנות כרטיס

פורסם

יכול להיות שחסמו תדרך הזאת

אני זוכר שחסמו בהתחלה כרטיסי אשראי ישראלים

פורסם

אל תשחק עם כתובות מזויפות וכאלה, זו הונאת אשראי ואפשר להסתבך. פשוט תקנה כרטיסי נקודות, זה יוצא אותו מחיר (ואפילו קצת זול יותר לפעמים).

הבעיה היחידה היא שהוא מזהה את ישראל כבריטניה משום מה, מה שאומר שמשחקיי לייב שלא זמינים בבריטניה (דום למשל) לא תוכל לקנות (אבל אפשר להוריד את הדמו בצורה מוזרה...)

פורסם

אני לא מעוניין בנקודות מייקרוסופט ולא ברכישת משחקים סה"כ רוצה לשחק אונליין...

פורסם
  • מחבר

מה שמתכוונים זה שאל תשקר ב-billing address שלך. זה לפעמים "עובד" (כלומר לפעמים אפשר באמת לקנות ככה דברים) אבל זו כנראה הונאת אשראי שהיא עבירה. בהחלט יכול סביר שיום אחד יעשו בדיקות וידוי על האם הכתובת חיוב שהכנסת תואמת את מה שרשום בחברת כרטיס האשראי שלך. במקרה הטוב חוסר התאמה יסתיים ב-ban, אבל לדעתי יותר סביר שיהיו... אי נעימויות.

מבחינתי, אין לי בעיה להכניס כתובת מגורים שהיא בחו"ל. מבחינתי זה כמו להכניס כתובת מזוייפת באתר אינטרנט שמתעקש לקבל את הכתובת שלי.

מה זה הקטע של לקנות כרטיסי נקודות? האם יש דרך (בארץ, חוקית, אולי דרך כרטיס אשראי בינלאומי) לקנות נקודות MS ולהשתמש בהם ב-XBLA?

פורסם

לא משקרים בפרטי כרטיס אשראי! גם שזה יכול לא לעבוד, פעם התקשרו אליי מחברת האשראי לשאול האם זו הכתובת האמתית שלי

הם בודקים דברים כאלו.

אתה סתם ממציא איזה כתובת כדיי להתחבר ללייב, זהו. אמור לעבוד, יכןל להיות שהבעיה קשורה לכרטיס אשראי

נגיד שאני גר באמת בלונדון לכמה חודשים ויש לי כרטיס אשראי מהארץ, אז הוא לא יעבוד בלייב, לא נראה לי

פורסם
  • מחבר

(זה בדיוק מה שאמרתי - אל תשקרו בפרטים האלה.)

נראה לי שהמסקנה היא שכמו ב-PSN, באמת אי אפשר לקנות בארץ משחקים ב-XBLA.

אני חושב שזה פשוט טמטום מדהים מצד MS ו-SONY.

אני רוצה לתת להם כסף ולקנות דברים, ולספק את המוצר לא עולה להם כמעט כלום (קצת רוחב פס). כל חנות אינטרנט פושטית מקבלת כרטיס אשראי בינ"ל. גם חנויות גדולות מאוד כמו amazon זה לא מתחת לכבודם והם בכיף מקבלות את הכסף. רק MS ו-SONY בעקשנות שמאפיינת אותם בשנים האחרונות לא מוכנים לקבל את כרטיס האשראי שלי, וכך הם מפסידים את הכסף שלי.

מעניין מה המצב עם Nintendo. האם ניתן לעשות קניות בארץ ב-wii network (או איך שקוראים לזה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים