עבור לתוכן

המלצה על נתב חוטי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך בבקשה המלצה על נתב חוטי שמקבל אייפי אחד מהכבלים ומחלק אותו למחשבים השונים ברשת (4) מה שאומר שצריכים להיות בנתב לפחות 5 חיבורים (עדף יותר) ואם אפשר אז גם חיבורי usb אחד לפחות כדי לחבר מדפסת ואולי גם כונן קשיח חיצוני

תודה מראש על העזרה

פורסם

לא כל כך הבנתי אותך... כיום כל נתב כמעט בעל 4 יציאות למחשבים.. אם אתה צריך לחבר 5 מחשבים פשוט תחבר אחד על WIRELESS..

ואם הקטע החוטי ממש חשוב לך אתה יכול לקנות איזה SWITCH פשוט ב 50 שקל ולחבר כמה שאתה רוצה...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שיש לי כרגע switch וברגע שחברתי את המחשב הרביעי הוא לא נתן לו אייפי.

לפי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=303759.0 הבעיה שיש לי היא שהכבלים חוסמים ל3 אייפי לכן אני צריך נתב שמקבל אייפי אחד מהכבלים מחלק אייפי פנימי ברשת שלו או אם יש switch שעושה תעבודה גם טוב.

אם תוכל גם להמליץ לי על אחד שיש בו חיבור usb וגם wireless מה טוב

תודה שוב

פורסם

Edimax 6215SRg

Compex NP27G

Compex NP28G

4 יציאות LAN ואלחוטי לכל אחד

לשניים הראשונים יש 2 יציאות USB לחיבור מדפסת/דיסק קשיח.

לאחרון יש 4 יציאות USB.

פורסם

אנשים, בחייאת ראבק! תקראו את חוקי הפורום!

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחת דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!

levy333, אתה כבר פתחת דיון בנושא הבעיה שלך פה!

הדיון אפילו לא עבר לדף השני.

אתה רשמת שם:

תוכל להמליץ לי על נתב כזה?

תודה

וקיבלת תשובה, ממני!

ננעל.

levy333, ראה ה"פ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים