פורסם 2003 במרץ 2722 שנים איזה ציון הייתם נותלים לו מ1/10??מעבד- P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz)לוח אם- ASUS P4T-533-C Lan/Audio RDRAM זכרונות- RDRAM 256כרטיס מסך- ASUS V7100 PRO + TV outהארד דיסק- WD 40GB 7200כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live כונן DVD- של LG 16Xצורב- LG 32X 10 X 40כונן דיסקטים- TEAK 1.44מודם- Conexant 56K כרטיס רשת- INTEL 10/100כרטיס רשת- WINBOND 10/100 מסך- PROVIEW שטוח
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר דווקא אני מאוד מרוצה מהPROVIEW...איך הוא מבחינת חלקים?מעבד, לוח הארד דיסק, זכרונות? ???תודה מראש.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים למה RDRAM?תגיד לנו מה התקציב ואנחנו נבנה לך משהו הרבה יותר טוב...יאירצודק תגיד את המטרות והתקציב.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר כבר קניתי...אני רק שואל מה אתם חושבים על זה?וכרטיס מסך אני מחליף עם הזמן! תוך כמה חודשים...והמטרות של המחשב כרגע לא ממש משחקים! אבל אני משחק דיי הרבה...וכל המשחקים החדשים עולים ורואים באיכות פצצה!!!המשחקים גם טסים...
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים הם המטרה היא לא ממש משחקים אלא רק מידי פעם, אז הייתי נותן למחשב הזה ציון של 6 מתוך 10, בגלל הבזבוז בזכרון הRDRAM והמסך של הפריוויואבל כבר קנית אותו אז למה שתשאל פה שאלות ואנחנו חברי הפורום נבאס אותך??
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אני לא רוצה לבאס אותך כמו שאמרו אבל בת'כלס המחשב הזה הוא בזבוז, מעבד חזק עם לוח חזק זכרונות חזקים וכרטיס מסך זבל,מסך של Proview זו לא המילה האחרונה, הצבעים בהם נמרחים אחרי כמה חודשים.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר כשאני מתכוון שאני משחק מידי פעם המשחקים זה אומר שאני לא חורש!!!יעני אני משחק כל יום... אבל לא חורש עליהם!!הRDRAM זה לא בזבוז...ומי שחושב שהמחשב הזה צריך לקבל ציון 6 טועה ובגדול לדעתי!!!לפחות 8 לדעתי בגלל המעבד והלוח והזכרונות שהם פצצה!
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אז בשביל מה שאלת? אל תשאל וזהו..., אם אתה יודע את הציון אז בשביל מה לשאול?המחשב שלך לא שווה יותר מ-6 בגלל הכרטיס מסך והמסך שהם הרכיבים בין הכי חשובים במחשבשבהם לא השקעת.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר אז בשביל מה שאלת? אל תשאל וזהו..., אם אתה יודע את הציון אז בשביל מה לשאול?המחשב שלך לא שווה יותר מ-6 בגלל הכרטיס מסך והמסך שהם הרכיבים בין הכי חשובים במחשבשבהם לא השקעת.אחי רציתי את התגובת שלכם!וכאילו מה הקשר בין החומרה שבמחשב למסך?אני מדבר איתל על הרכיבים הפנמיים!בגלל כרטיס מסך זה 6?עזבו את המסך הוא לא קשור לחומרה!
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים כותרת הת'רד לא עונה לתנאים שהוצבו בכללי הפורום. קרא את הכללים וערוך לפיהם את הכותרת אם אתה רוצה שהת'רד לא ינעל.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים תחליף את הכרטיס מסך ותוסיף עוד זכרון תקבל 8 {אף מחשב לא יקבל 10, מפני שאף פעם לאף אחד לא יהיו את החלקים המתקדמים והט והטובים ביותר}, סך-הכל מחשב פצצה אבל כרטיס מסך חלש, היה לי כזה עד לפני כמה ימים וקניתי רדאון 9500פרו, זה כרטיס חרא, מצטער על המילה אבל זו האמת.ואל תגיד לי שזכרונות RDRAM הם לא בזבוז, הם מונעים אפשרויות אוברקלוק, הם מתחממים יותר מזכרונות אחרים, והם מציגים בדיוק אותם ביצועים כמו זכרונות ה-Ddram, פשוט בזבוז של כסף, במחיר שקנית את הזכרונות שלך יכלת לקנות WINBOND 512MB PC3200,שהם יהיו הרבה יותר טובים, גם בגלל המהירות וגם בגלל הנפח העצום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.