עבור לתוכן

יש לי בעיה עם הרשת האלחטית של יש לי WRT54GL

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys

Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007

זה הכי מעודכן שיש,

אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד!

השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב...

למה זה קורה???

ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה....

הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good....

הוא מתחבר לרשת ב54mbps

פורסם
  • מחבר

עוד משהו ששחכתי להוסיף,

לפעמים האינטרנט יכול לא להתנתקמ כל הלילה אם לא נוגעים במחשב והוא יכול להתנתק אחרי 10 דקות גם....

במחשב הנייד הכל עובד טוב והוא גם יותר רחוב בטווח,

פורסם

בוא נתחיל מזה שלפחות יודעים בבירור שלא כל הרשת מתנתקת, משמע הבעיה היא כניראה לוקאלית במחשב עם הכ.האלחוטי שמתנתק..

בוא נתחיל מזה, המחשב ב100% מתוחזק כמו שצריך? אני מתכוון מבחינת SPYWARES וכל שאר הירקות?

במידה ויוצאים מנק' הנחה שכן, תכנס למאפיינים של הכ.האלחוטי תכנס ל"רשתות אלחוטיות" תנקה את כל הרשימת רשתות שם מלבד הרשת שלך (יש מצב שברגע שהקליטה גרועה הוא מתנתק ועובר לרשת אחרת של השכנים או אנא ערף)

בכל מקרה יש איזשהי אבטחה לנתב? WEP? MAC FILTERING?

תן עוד פרטים ואפשר יהיה לעזור יותר.

פורסם

WEP וMAC ADDRESS זה לא אבטחה, במקרה הטוב....

גם קרוב לוודאי שאלו לא בעיות של SPYWARE.

אם רק מחשב אחד מתנתק והשני לא, בנוסף לזה ששניהם בטווח של קליטה טובה אז הבעיה היא במחשב עצמו או בכרטיס עצמו.

אם המחשב שלך לא מתוחזק טוב והוינדוס מקרטע אז זה יכול "לעזור" לבעיה.

הייתי ממליץ לך קודם כל להוריד את ניהול צריכת החשמל והכרטיס והUSB.

ואז להסיר לגמרי את ההתקנה של הכרטיס האלחוטי ולהתקין אותו מחדש, עדיף על USB אחר ולא משותף.

פורסם

ועם הדרייבר העדכני ביותר מאתר היצרן של כרטיס הרשת האלחוטי (כלומר, לא עם הדרייבר שיש לך על הדיסק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים