עבור לתוכן

בעיה בקול - לא שומעים בסטיראו

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם כרטיס קול מובנה. בחודש הראשון הכל עבד חלק ושמעו בסטיראו מהחודש השני שומעים רק באוזן שמאל. למה זה ומה אפשר לעשות?

פורסם

בהנחה שזו לא בעיית חומרה ( לוח אם תקול או כרטיס קול תקול ) בדוק את ההגדרות מלוח הבקרה > כרטיס קול

בדוק את ההגדרות מ לוח הבקרה > צלילים והתקני שמע .

בדוק הגדרות של הנגן .

והכי לפני כן בדוק ויזואלית וידנית את החיבורים של הרמקולים .

פורסם

שנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

בקדתי את ההגדרות קול בכל הדרכים האפשריות. ניסתי לשחק אם הימין שמאל ושום דבר לא עזר. בדקתי גם בנגן. חוץ מזה ניסתי לשחק בלהוציא ולהכניס את החיבור גם של אוזניות וגם של רמקולים וזה לא עזר. יש לכם עוד רעיון? יכול להיות שרק היציאה עצמה מקולקלת ולא המקודד על הלוח אם?

פורסם

תנסה להפוך את החוטים של הרמקולים

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה? זה קורה גם באוזניות...

פורסם

אז זה הפיד ( הזנה ) , כלומר האות לא נישלח סטראו - נשמע כמו בעיה בהגדרות ( אם את זה בדקת והכול תקין ) יכול להיות שנקודת החיבור של הבננה שחוקה - האם באוזניות את משתמש באותו יציאה ( כלומר לרמקולים ולאוזניות ) ניסית יציאה קידמית כדי לשמוע באוזניות - כי אם זה בכול היציאות אז אני חושש שזה כרטיס קול תקול .

פורסם
  • מחבר

מקדימה הוא לא מזהה את החיבור בכלל... אני משתמש באותה נקודה לשניהם. איך אני בודק שהוא שולח בסטיראו?

עדכון:

משהוא מוזר קרה. עשיתי את הבדיקה שיש בדריברים והצלחתי לשמוע קול חלוש גם מצד ימין!! חברתי את הרמקולים ואת האוזניות לרמקולים, הגברתי עד הסוף ושומעים גרוע באוזן שמאל(=ימין, הרמקולים מהפכים ימין ושמאל). מה זה אומר?

פורסם

אם הוא לא מזהה את החיבור מקדינה - אני חושש שהכרטיס קול לא תקין

מי הירכיב את המחשב ?

פורסם
  • מחבר

חברת TMS.

חשבתי אבל על משהוא אחר. בשבוע האחרון הכרטיס מסך התחיל לשלוח לטלוויזיה רק בשחור לבן. עכשיו יכול להיות שלכל זה יש קשר לזה שיש לי אוברקלוק?

פורסם

סיכוי סביר

הייתי מציב שאלה בפורום OC כמובן תעשה שם חיפוש קודם

האם גם את האוברקלוק עשו בחברה ? - כי אם כן יש סיכוי שאתה מבוטח ואם לא צריך לברר אם התקנה של כרטיסים על הלוח אם יפתרו את הבעיה .

פורסם
  • מחבר

כן עשו לי שם את האוברקלוק.

חשבתי על עוד משהוא שנראה לא הכי הגיוני אבל בכל זאת... הסתכלתי על הלוח אם והכרטיס קול(שעל הלוח) מאוד קרוב לכרטיס מסך, הטמפרטורה של הכרטיס מסך מאוד גבוהה יכול להיות שזה משפיע?

פורסם

כן זה משפיע - רכיב אלקטרוני נועד לעבוד בטווח טמפרטורה מסויים ( זה למה שמים מאוורים במארז )

פורסם
  • מחבר

יש לך רעיון איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה באזור? או להפחית מפעילותו של הכרטיס מסך?

פורסם

מאוורר נוסף ( כמה יש לך ?)

לעבוד עם מכסה פתוח ( יש כאלו שעושים זאת ) רק בזהירות ובאחראיות

אתה עדיין באחראיות כן ?

אולי טוב יהיה לחשוב לקחת את המחשב ולהחליף לו לוח אם

לרכוש כרטיס קול בנפרד

לרכוש כרטיס מסך

אני חושב שעליך יהיה בשלב מוקדם כול האפשר לממש אחראיות ולשקול שוב את ה OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים