עבור לתוכן

עזרה עם דרייבים של LENOVO והתקנתם

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נייד של לנובו שבא עם WIN VISTA ופירמטתי אותו והתקנתי WIN XP הבעיה היא שעכשיו אף דרייבר לא מותקן עליו וגם כשהורדתי את כל הדרייברים הנחוצים מהאתר של לנובו (לפי מס דגם של המחשב וכל זה) והתקנתי את הדרייברים האלה זה לא עובד ואני כבר לא יודע מה לעשות (הורדתי ממחשב שמחובר לאינטרנט וצרבתי, בנייד כשאני מחבר את הכבל רשת הוא אפילו לא מזהה אותו ואני לא יכול להתחבר).

אם מישהו מכיר את התופעה אני אשמח לעזרה

אגב הדגם של המחשב זה LENOVO N200 - 0769 BNG אם זה נחוץ.

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

איך שאני מכיר את הדרייברים של LENOVO, כשאתה מוריד אותם (עם שמות קבצים כמו 77gr09ww.exe וכדומה) ומפעיל אותם, זה לא באמת מתקין את הדרייבר, אלא רק שם אותו במחיצה, מוכן להתקנה (C:\DRIVERS משהו כזה), ואז אתה צריך להתקין אותם ידנית, או להוריד את ה-THINKVANTAGE SYSTEM UPDATE ולתת לו לעשות את העבודה.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק זה בדיוק היה כך עליתי על זה היום בדיוק אחרי שרשמתי את ההודעה.

יש לי רק בעיה אחת והיא למרות שהתקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אני עדיין לא מצליח להתחבר.

עד כמה שאני יודע זה צריך לזהות אותו אוטומטית אבל זה לא מזהה אותו וגם אחרי שהגדרתי את ההגדרות של הרשת במחשב זה עדיין לא מזהה, ובלי אינטרנט אני לא יוכל להוריד UPDAETS וכדומה.

אם אתה יודע מה הבעיה אשמח אם תעזור לי

תודה ושבוע טוב

פורסם

שאני אבין - הדרייבר של כרטיס הרשת מותקן והכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים, אבל אין אינטרנט כשמכניסים אליו כבל?

לאן מחובר הקצה השני של הכבל?

האם הנורות נדלקות/מהבהבות כשאתה מכניס אותו?

האם הוא מקבל כתובת IP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים