פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים קפצתי לגשר הולכי רגל(שמו בכותרת) קרוב לבית שלי באיזור הרצליה ב' לצלם כמה תמונות לייליות. הגשר עצמו זכה לשיפוץ באחרונה וקיבל תאורה כחולה יפיפה בלילה אם כי לא הצלחתי לתפוס את כל הגשר בגלל התאורה הישירה ששרפה את התמונות מעבר ליכולת השיפוץ, אני אאלץ לחזור ולנסות טכניקה שונה בשביל לצלם את הגשר כיאות(כנראה HDR). בינתיים תפסתי רק חלק קטן מהגשר. עץ צפצפה כחול נשקף מהגשר אמנם אסור להם לנסוע על הגשר אבל רוב רוכבי הקטנועים מצפצפים על השילוט/חוק ועכשיו כמה חשיפות ארוכות של כביש החוף *מידע EXIF זמין בכל התמונות*
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים כל התמונות יפות אני אוהב צילום לילה יש בו משהו מסטורי. התמונה השניה מדהימה!
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אני עם העץ הכחול זה ממש יפה ניגוד הצבעים וגם מבליט קצת את הטקסטורה של העץ. לגבי האחרונה, זה נחמד שרואים שם רכב מאותת לפניה, זה שובר את התבנית האחידה של פסים אדומים מרוחים.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים התמונה השנייה אכן בנויה טוב מבחינת הצבעים.הייתי בוחר לצלם יותר עלים, פרטים קנים ומבולגנים עושים לי טוב :-).
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר אכן ניסיתי לתפוס יותר עלים(התמונה המקורית יותר רחבה) אבל בגלל הרוח החזקה הם נמרחו לחלוטין וכלמה שנשאר הוא הגזע, ניסיתי לקצר את החשיפה ככל שיכולתי אבל גם ב ISO 1600 הכי נמוך שהצלחתי זה רבע שניהשעדיין לא היה מספיק מהיר.בתמונה האחרונה הייתה תקיעה במסלול הכי שמאלי אז כל הכביש התחיל לאותת ימינה בשביל "לברוח" ולכן נוצר אפקט נחמד עם אורות האיתות.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים כל התמונות ממש ממש מדהימות! את הראשונה אהבתי קצת פחות אבל כולם מדהימות. אני גם רוצה לצלם קצת תמונות לילה!... אם יהיה איזה לילה נחמד ולא גשום אני יקח ת'מלצמה נביא קצת תמונות של הביג-בן או הת'מז או משו... ניראה לי פוטנציאל ממש טוב יש שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.