עבור לתוכן

שינוי מהירות מאוור ב-8800GTS

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה?

(משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

פורסם

...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

פורסם

תודה רבה :yelclap:

מצטרף :yelclap:

באיזה מקרים העניין מומלץ?

האם זה יכול לגרום נזק?רעש מיותר?

פורסם

אם יש לך כרטיס של ASUS אז למה אתה לא משתמש ב ASUS Smart doctor

זה היה צריך להגיע לך עם הכרטיס . בכל מקרה אם אין לך אז תוריד מהאתר של אזוז גרסה מתקדמת יותר (עדיף).

פורסם

אני לא ממליץ להשתמש בשום תוכנה שמגיעה מייצרנית. אין שום סיבה להתקין תוכנות חודרניות וטורדניות שכאילו, מנסיון.

RivaTuner מספיק טובה \ טובה יותר מכל התוכנות המסחריות שמגיעות בקופסא. אני לא יכנס לזה כי זה משתנה מייצרנית לייצרנית.

דריבר מורידים מ-NVIDIA וכל המסביב עושים עם RivaTuner.

PrinceofMadness סמוך עלי בעניין הזה.

באיזה מקרים העניין מומלץ?

האם זה יכול לגרום נזק?רעש מיותר?

מומלץ כאשר הכרטיס מתחמם יותר מהרצוי (כל כרטיס וה"רצוי" שלו).

ל-8800GTS מומלץ שלא יעבור את ה-80 מעלות, למרות שגם מעל 70 זה לא נעים :P

אני מעלה את מהירות הסיבוב עד שאני מתחיל לשמוע את המאוורר ביחס לשאר המאווררים במארז- שם אני נעצר.

אם הכרטיס באמת בסביבות ה-80 מעלות אולי כדאי להתפשר על רעש ולהעלות מהירות ל-100%. ת'כלס, מבדיקה שלי ההבדל בחום היה מזערי

מעל 80%~ ולא היה שווה את הרעש הנוסף ב-100% (1-2 מעלות הבדל).

מהירות סיבוב גבוהה יותר = נזק ? אולי לטווח הרחוק. קרו דברים מעולם, אולם לא הייתי מתחשב בזה. אם המאוורר ימות לך תנצל אחריות. אם אין אחריות תחליף קירור \ כרטיס. טמפ' הרכיבים חשובה יותר מהמאוורר לדעתי. אם המאוורר לא היה בנוי להסתובב מהר יותר - לא הייתה קיימת האפשרות.

פורסם

אוקי אז כנראה שאתה מבין בזה יותר טוב ממני. לי יש את ה 8800GTS ואני משתמש בתוכנה של ASUS ואין לי בעיות איתה בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים