פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים 1)האם הכרטיס קול משנה את איכות המוסיקה ?2)אך הרמקולים האלה Logitech Z5500 שווה לקנות אותם והאם הם אלחוטיים ?
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים כרטיס הקול מעבד את הצליל ואי לכך מעלה את איכות השמעהרמקולים האלו חזקים , טובים מאוד למשחקים ( גם לסרטים ) בעלי באס עוצמתי וצלילים נקיים - הם לא אלחוטיים
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מחבר 1)יש רמקולים אלחוטיים איכותיים ?2)ואיזה כרטיס קול איכותי אני צריך לדגם רמקולים שרשמתי ?
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים רמקולים אלחוטיים שתשלם עליהם 2000 שח' יהיו פחות איכותיים מלא אלחוטיים ב 2000 שח ' לגביי כרטיס קול - א. תלוי מה השימושים ב. מה התקציב .כשתחליט זה יהיה נבון מצידך לנסח כותרת יותר מתאימה - כגון: רמקולים 5.1 למשחקים וכרטיס קול בתקציב ,,,,,ואני בטוח שיהיו עוד שיהיו שמחים לעזור.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר 1)כרטיס קול לא יותר מאלף שקלים לשמיעת מוזיקה ולא יזיק גם לסרטים ולמשחקים .2)יש רמקולים יותר טובים מ Z5500וLogitech ?
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים יש ביקורת של אנטולי על הסונר ( חפש בביקורות ) כמו כן יש סטיקי בפורום שסוקר כרטיסי קול ורמקולים לפי מחירים .אני חושב שהצעד הנבון הראשון הוא לקבוע תקציב ואז לבדוק את הקניה הטובה ביותר עבורך במסגרת התקציב מפני שאין ממש גבול לאיכות הטובה מלבד כמה מוכנים לשלם עליה ( אני מניח שזה בכול תחום פחות או יותר בחיים ) ואת התקציב הזה לכתוב בכותרת כך שעוד אנשים יוכלו להכנס ולחלק את הידע שלהם איתך .וה - Z הם לא המעולים ביותר לשמיעת מוסיקה ( בטח שלא בתקציב הזה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.