עבור לתוכן

איך להחליף IP בחיבור קבוע ?

Featured Replies

פורסם

המודם : TERAYON TJ715 - אין ראוטר

ספק : 013

תשתית : HOT

חיבור :קבוע

ואגב חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה...

פורסם

בתקווה שיש לך LASE קצר:

נתק את המודם לאיזה 24 שעות ככה.

פורסם

מספיק להתנתק לדקות בודדות, ברגע שאתה מנתק את המודם מהחשמל ה-IP שלך מוכנס למערכת הספק ככתובת פנויה העוברת למשתמש אחר על פי הצורך, בגלל ריבוי המשתמשים ברשת אצל הספקים הגדולים, צ'יק צאק תקבל IP חדש.

פורסם

אם יש חייגן , נתק וחבר מחדש לאחר מספר שניות זה מספיק.

פורסם

אם הבנתי אותו נכון, החיבור שלו הוא ללא חייגן. במקרה כזה באמת יש לנתק להרבה זמן, כי HOT נותנים LEASEים ארוכים.

הפתרון שאני מציע זה להתחבר מעל החיבור הקבוע עם חייגן (PPTP/L2TP). מנסיון שלי ב-012 זה לא עובד, אבל ב-014 כן. תבדוק - אולי זה עובד גם ב-013.

פורסם
  • מחבר

הפתרון שאני מציע זה להתחבר מעל החיבור הקבוע עם חייגן (PPTP/L2TP). מנסיון שלי ב-012 זה לא עובד, אבל ב-014 כן. תבדוק - אולי זה עובד גם ב-013.

איך אני עושה זאת ?

פורסם

זה עובד ב013,

אבל יש גם דרכים אחרות לעשות את זה.

אם יש לך בלוח 2 כרטיסי רשת, אתה יכול לחבר לכרטיס אחר, תקבל כתובת שונה.

לחילופין, אפשר להריץ מספר פקודות שלרוב יתנו לך IP שונה.

ipconfig /release
netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1
ipconfig /release
netsh interface ip set address "local area connection" dhcp

פורסם

ipconfig /renew

לדעתי אמור לעשות בדיוק את אותו דבר.

אני לא מכיר את המודמים של HOT, אבל לדעתי אם המודם מחובר בחיבור Always On והוא החייגן שלך, איך שינוי ה-IP של הכרטיס רשת יעזור לעניין הזה ?

הרי ה-Renew או Release על הכרטיס רשת יבקשו IP חדש מהשרת DHCP שיש במודם ולא מהספק אינטרנט, לא ?

אם המודם לא מחייג, אז למיטב הבנתי ה-Renew צריך להתבצע על הממשק אינטרנט עצמו כלומר על ה-PPTP/L2TP (או PPPOE ב-ADSL).

פורסם

ipconfig /renew

אני לא מכיר את המודמים של HOT, אבל לדעתי אם המודם מחובר בחיבור Always On והוא החייגן שלך, איך שינוי ה-IP של הכרטיס רשת יעזור לעניין הזה ?

הרי ה-Renew או Release על הכרטיס רשת יבקשו IP חדש מהשרת DHCP שיש במודם ולא מהספק אינטרנט, לא ?

אם המודם לא מחייג, אז למיטב הבנתי ה-Renew צריך להתבצע על הממשק אינטרנט עצמו כלומר על ה-PPTP/L2TP (או PPPOE ב-ADSL).

אין חייגן, המודם לא מחייג. אין PPTP ולא שום דבר כזה. זהו חיבור בטכנולוגית MPLS. השרת DHCP שיש במודם מכובה כל עוד יש חיבור להוט. הוט מספקת שרת DHCP אשר מנפק כתובות איי פיי על פי כתובת MAC. אין התערבות של הספקית בזמן אמת.

לכן, epichorus , הדרך הכי מהירה לעשות את זה (יותר מהירה מלנתק את המודם מהחשמל לבין יום אחד לשלושה ימים) היא להתקשר לתמיכה של הוט ולבקש מהם יפה לעשות לך MAC CACHE FLUSH או משהו בסגנון. הביצוע של זה הוא ברמה של התומך הכי פשוט וזה לחיצה פשוטה על כפתור. רק צריך לגרום לו לעשות את זה וזה כבר לא ממש פשוט.

הפתרון של לחבר כרטיס רשת אחר למודם גם עובד. (בגלל שיש לכל כרטיס רשת MAC משלו)

פורסם

זה עובד ב013,

אבל יש גם דרכים אחרות לעשות את זה.

אם יש לך בלוח 2 כרטיסי רשת, אתה יכול לחבר לכרטיס אחר, תקבל כתובת שונה.

לחילופין, אפשר להריץ מספר פקודות שלרוב יתנו לך IP שונה.

ipconfig /release
netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1
ipconfig /release
netsh interface ip set address "local area connection" dhcp

זה עובד בכל חיבור כבלים ללא חייגן.

SUPERGIRL תתני קצת קרדיט אני העלתי BAT כזה ממזמן לאתר .

פורסם

חזק.

עובד גם עם בזקביןלאומי (014 כמו שאתם אוהבים לכתוב) ולדעתי יעבוד עם כל ספקית, זה רק קשור ל HOT.

עזוב להתקשר ולשכנע תומכים.

:yelclap: Slevin Kelevra

פורסם

זה עובד כל עוד לכרטיס קוראים local area connection

צריפתי לדיון

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מאמין שאם אני מחובר דרך ראוטר זה לא יעזור?

פורסם

ipconfig /renew

איך אומרים בצבא?

אמור זה סוג של דג.

זה פשוט עובד, להבדיל מIPCONFIG /RENEW שלא. :)

כשאמרתי שזה עובד, התכוונתי לחיבור PPTP מעל L2TP (עובד ב014 וב013, לא עובד ב012).

האמת, לקחתי את זה מפורום אחר לפני המון זמן,

אבל אם אתה חש צורך בקרדיט, הוא שלך. :)

אני מאמין שאם אני מחובר דרך ראוטר זה לא יעזור?

זה אכן לא יעזור.

איזה ראוטר זה?

כי בחלק מהראוטרים יש אפשרות לשנות את הMAC וזה ישנה את הIP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים