עבור לתוכן

Abit F-I90HD VS Gigabyte GA-73UM-S2H

Featured Replies

פורסם

הלוחות שאני משווה הם הטובים ביותר לפי הקריטריונים הבאים:?

אני מחפש לוח אם אשר יכיל כרטיס מסך OB עם DVI או HDMI , משחקים ברמה נמוכה, יותר לשימוש סרטים.

לוח אשר מבחינת ביצועים בברירת מחדל יהיה חזק וגם עם OVERCLOCK יהיה יותר חזק מהמתחרים האחרים עם הכרטיס מסך OB.

חייב להכיל כרטיס מסך מחברות ATI או NVIDIA.

תודה.

פורסם
  • מחבר

והכרטיס מסך המובנה שלו יותר טוב מה GEFORCE7 7150 שבGIGABYTE ?

פורסם

ניראה לי ש 7150 חזק יותר

לפי האתר הזה אז גם עם ה GB הגיעו ל 340.

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=157014

הקטע המוזר הוא שהלוח לא תומך DC בזכרונות ,ואין אופציה של קביעת מתחים למעבד או צ'יפסט.

Our Core 2 Duo E6300 sample overclocked to a rather-ordinary 2.38GHz at a 340MHz FSB, probably due to a lack of voltage adjustability in either CPU VCore or chipset voltage. Were guessing its a chipset restriction, since our CPU has reached much higher default-voltage overclocks on other boards.
פורסם
  • מחבר

מבחינת OVERCLOCK הבנתי שהABIT טוב יותר , הגיעו איתו גם ל350MHZ.

הכרטיס מסך יכריע לי פה את ההחלטה כנראה , אני מעוניין לדעת מה חזק יותר כי אני לא מוצא השוואות ואין לי קנה מידה ידוע.

פורסם
  • מחבר

וואלה יצא לי מהמחשבה, לגבי המעבד הגראפי אני אשאל שם.

אם יש עוד קריטריונים להחלטה בין הלוחות, אל תהססו לכתוב :D

פורסם

הייתי הולך על האביט:

http://www.overclock3d.net/reviews.php?type=3&id=186&page=8&desc=abit_fatal1ty_f-i90hd_motherboard

עשה אוברקלוק ל E6700 מבאס 266 ל 340 זה מאוד יפה יחסית ללוח עם כרטיס מסך מובנה. וכולל HDMI...

קראתי עליו, וגם אני התלבטתי... שתי נקודות הפריעו לי:

* מיעוט חריצי PCI - יש 1 במקום 2 כמקובל, או 3 בATX.

* שאלתיות לגבי יכולת OC לCPU החלשים/זולים יותר כמו 2160

מסקנת ביניים שלי הייתה - להוציא עוד 500 ש"ח על GB DS3 + HD2600PRO ... :(

דעתכם ?

פורסם

מבחנת ביצועים אתה תקבל הרבה יותר ממערכת כזאת, אבל גם תשלם בהתאם, כמה לוח כמו הפאטאלטי הזה עולה, 600 שקל בערך?...

ולך על ה DS3L אם אין לך צורך ברייד ויותר מ4 SATA, עניין הכרטיס קול לא משמעותי בכלל..

אני מסוג האנשים שלא אכפת להם שה HTPC (שאין לי) יתפוס יותר מקום, אז בחיים לא יקנה לוחות קטנים בגלל כל ההגבלות ההאלה שלהם..

פורסם

בקיצור - לשנינו יש את אותן העכבות. נראה לי שזה אולי רק מעצור פסיכולוגי... כי אולי אפשר להסתדר עם PCI יחיד. אז נשארת רק שאלת הOC ל 2160. השאיפה שלי היתה ל3G. עם זכרון 800 לאן להערכתך אפשר להגיע עם הלוח הזה ?

פורסם

תראה, אם הגיעו לבאס 340 עם E6700 זה אומר 3400... אם תיקח את ה E2180 (שאני ממליץ עליו ולא על E2160 בגלל מכפלה גבוהה יותר, תרוויח את זה..) אז ע"פ מה שהגיע עם הבאס הקודם אתה תגיע דיי קרוב לשם (ל 3G שאתה רוצה)... אני אומר את זה תאורטית, אין לי ניסיון אישי עם הפאטאלטי הזה..

עריכה: יש לך כבר את ה E2160?

פורסם

עוד לא, לפני קניה. המחיר משחק תפקיד חשוב, לכן "וויתרתי" על ה4300/4400/6300 תמורת כ5%-10% פחות ביצועים להערכתי בOC.

שקלתי גם את ה-G33-S2H בעל 2 PCI . שוב, פסלתי מסיבה של אי וודאות לגבי ה OC ... :(

לטובת המפרט עם ה2600 - פרט לOC שאינו שאלתי כנראה, יש לציין רק את הפענוח 264 וVC1 (?) המשופר. לא ?

פורסם

אני לא על כך מבין בתכני HD ומה הצרכים שלהם..............

שמע, צריך לעשות השוואת מחירים , אולי שווה יותר להשקיע טיפה יותר במערכת כזת נגיד:

E2140 ב OC. על Abit - IP35-E עם כרטיס 2400PRO או XT שאמור להיות יותר חזק אם אני לא טועה, וזיכרונות 2G 800 value שיעלו 350 ש"ח...

יכול להיות שמערכת כזאת תהיה מבחינת מחיר בהפרש לא כזה גדול ממערכת מבוססת הפטאלטי F-I90HD , בביצועים לדעתי היא תהיה הרבה יותר טובה..

ב OC עם ה E2140 על הלוח הזה תאורטית אפשר להגיע למהירויות של מעל 3.2 לפחות... אם לא נפלת על סילקון גרוע... תוסיף לזה כרטיס מסך שיודע לעזור למעבד בפיתחה של תכני HD ואתה מקבל אחלה HTPC....

התאקל היחידי הוא שצריך זכרונות 800 לפחות כדי לעבור 2.66 עם E2140 בלי OC לזכרונות...

הייתי עושה את ההשואת מחירים הזאת אבל זאפ נראה לי נפל, לא עובד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים