עבור לתוכן

מה קובע את מהירות העבודה במחשב? עריכה: מתברר שאין בארץ גלישה אמיתית מעבר ל-1.5M!

Featured Replies

פורסם

אני גר בחיפה עם חבילת 2.5 ואני מקבל קצב הורדה מקס' של 800(משרת חיפאי) זה הגיוני?

• תגובות 51
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:screwy:

אתה מתבלבל בהגדות.

מגה בייט = 8 מגה ביט.

MegaByte = 8 Megabit

:screwy::kopfpatsch:

לפני שאתה מתקן מישהו, תשים לב שאתה לא סתם יוצא טמבל..

אתה יכול להיות בטוח שאני לא טועה בהגדרות.

הוא כתב: "אם אני הייתי מוריד עם מגה ביט אחד כל שניה הייתי נורא שמח..."

והרי מגה ביט אחד=125 קילובייט(לפי הנוסחה היפה שאתה בעצמך כתבת)

ולכן אמרתי שאין לו מה להיות שמח כל כך מלהוריד ב1 מגה ביט, מכיוון שזוהי מהירות די נמוכה. סביר להניח שכרגע הוא מוריד במהירות יותר גבוהה מזה.. בטח 1.5 מגה ביט.

פורסם

כנראה כולנו היינו באיזה הזייה קולקטיבית כשהורדנו על 300-750 קילובייט לשנייה.... :kopfpatsch:

כן, אה.. :kopfpatsch: חחחח...

פורסם

:screwy::kopfpatsch:

לפני שאתה מתקן מישהו, תשים לב שאתה לא סתם יוצא טמבל..

אתה יכול להיות בטוח שאני לא טועה בהגדרות.

אוקיי, מצטער, חח משום מה קראתי בייט, כנראה השעה והפסיכומטרי עושים את שלהם :-X

פורסם

זה בסדר

כל אחד מאיתנו היה רוצה להוריד ב1 מגה בייט

[בתקווה שאני אוכל לעשות את זה בקרוב, כשבזק יוציאו את המבצע לעובדי בזק ואז אוכל להתחבר].

פורסם

כל אחד מאיתנו היה רוצה להעלות ב1 מגה בייט

המהירות הורדה די מספקת אותי היום (5Mb), אני חושק הרבה יותר בהעלאה שוות מהירות להורדה. זה פשוט יהיה מטורף.

-

ובבדיקות מהירות משרת בפ"ת, אני מצליח לנצל את כל מהירות כימעט, לעומת זאת משרת בNY אני מצליח לנצל רק חצי מהמהירות.

פורסם

פותח הדיון הבעיה שלך היא בעיה קשה ובעלת פתרון אחד בלבד- שנקראת נטויז'ן והפתרון זה לעבור ספק

היה לי אותו סיפור איתם..מהירויות טובות לארץ חרא לחו"ל שלא יודע אם אתה משחק במשחקי רשת אבל הבעיה מלווה גם בפינגים חרא לחו"ל

206278838.png

הנה בשבילך בדיקה..אני על 2.5 מגהביט והאימיול פתוח אז תתעלם מהאפלוד(אימיול מעלה כרגע על 23-25)

אמ בדיקה נוספת לארה"ב יצאה דיי נמוכה..אני יבדוק יותר מאוחר שוב שאני אסגור את האימיול

206279387.png

אגב בחתימה יש בדיקה אופטימלית בלי תנאים מפריעים כמו אימיול פתוח..

פורסם

דווקא לא אשמת נטויז'ן, זה תלוי בהרבה דברים (וגם באם יש לכם איתם חוזה פרטי או עסקי ;D )

יש לי חבילה של 2.5/256, אני מוריד על 300 כל עוד זה טורנט עם מספיק סידרים בטראקר ציבורי, או בטראקרים פרטיים.

גם בהורדות ממקומות נורמליים מחו"ל, זה רץ על 200-300 בד"כ.

פורסם

האם גם עומס על הדיסק קשיח גם משפיע? והאם זה גם עובד הפוך, למשך אם יהיה המון מקום אז הוא יעבוד מהר יותר?

חחחחחחח זה כמו לשאול "אם אני יורה במישהו הוא מת? והאם זה גם עובד הפוך, למשל אם אני לא יורה בו הוא לא מת?"

פורסם

ואתה מודע לכך שאם תקיף בחוט חשמל 6 פעמים את כדה"א, ותחבר מנורה ומתג בצדדים, עדיין המנורה תידלק בשנייה אחת?

אתה באמת אידיוט או שאתה עושה את עצמך? אתה מבין איך רשת האינטרנט עובדת בכלל?

הקישור בין החוות בתוך ישראל הוא הרבה יותר מהיר מהקישור בין ישראל כולה לאירופה. למה? כובע. כי כל התעבורה בין ישראל לחו"ל (כלומר, בין *כל* ספקיות האינטרנט בארץ לחו"ל) עוברת על גבי סיב של מד-1 שפרוס על קרקעית הים התיכון, וכל התעבורה בין החווה של 012 לבין החווה של נטוויז'ן (למשל), עוברת על הרבה סיבים מהירים.

בלי כל קשר, סביר להניח שתתקשה למצוא בארץ (לא כל שכן בחו"ל) שרת יחיד כלשהו שיאפשר לך להוריד ממנו בקצב קבוע של 1MB/Sec. בשיתוף קבצים זה יותר סביר.

פורסם

206326456.png

206326892.png

פורסם

LOL עשיתי טסט של מהירות האינטרנט באתר הזה וקיבלתי 3075 בהורדה ו 198 בהעלעה זה אומר שיש לי משהוא כמו 20KB העלעה?

פורסם

האתר הזה ביכלל לא מדוייק, פעם אחת זה אפילו נתן לי תוצאה מטורפת של משהו כמו 300,000KB\s, הינה תוצאה שלי מעכשיו.

206330493.png

פורסם

4mb הורדה 512 העלאה. [נטוויז'ן].

לארץ:

206452470.png

אחד ליפני כמה ימים:

205813149.png

לחול:

206452970.png

ביוטרנט אני מעלה מקסימום ומוריד מקסימום לחו"ל בלי שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים