פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים עד היום היו לי 2 מחשבים שהיו מחוברים בינהם עם כבל רשת אחד מארח..בלה בלה נולד לו עוד מחשב, ואני מתלבט איזה סוג רשת לעשות.. חשבתי על מחשב מארח והשנים האחרים מתחברים אליו \ לקנות ראוטר ולחבר את שלושתם מה היתרונות והחסרונות בכל שיטה? ואם ראוטר..אז איזה ממולץ? תודה
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים למה?אתה יודע איזה תלות מגעילה זה ששני מחשבים מתחברים לאחד?תעשה רשת "כוכב" פשוט ע"י מתג.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מחבר המחשב המארח תמיד פועל..ככה שאין לי בעיה איתווכשאתה אומר מתג..אתה מתכוון לראוטר? או לHUB?אגב..צריך להיות גם שיתוף אינטרנט
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים המחשב המארח תמיד פועל..ככה שאין לי בעיה איתווכשאתה אומר מתג..אתה מתכוון לראוטר? או לHUB?אגב..צריך להיות גם שיתוף אינטרנטלא זה ולא זה, הכוונה היא לסוויץ'.תראה, אם כולם נמצאים במרחקים סבירים לחיבורשל קווי, אתה יכול לקחת את הראוטרים הפשוטים יותרשיש כיום שקיימת בהם פונקציה האלחוטית.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר המחשבים צמודים..עכשיו איך זה אמור ללכת...אני מביא סוויץ' מחבר אליו את המודם, ואל הסוויץ' את כל המחשבים?המודם הוא מודם USB...יש עם זה בעיה?
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים המחשבים צמודים..עכשיו איך זה אמור ללכת...אני מביא סוויץ' מחבר אליו את המודם, ואל הסוויץ' את כל המחשבים?המודם הוא מודם USB...יש עם זה בעיה?חייב מודם רשתכיום החלפה עולה כסף בערך 100 שקלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.