עבור לתוכן

רמוקלים למחשב 5.1 ב600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל

שיהיו עצמתיים ואיכותיים

השימושים שלי זה הרוב משחקים

מתלבט בין X540 ל ‏Inspire T6100

מה יותר מומלץ-כדאי?

(עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)

פורסם

הם פחות או יותר אותה איכות

ה T 6100 יותר עשירים בטווח

ה 540 יותר מפורטים בגבוהים

למשחקים הייתי ממליץ לך על ה 540

לסרטים - 6100

פורסם

יש גם INSPIRE T6060 - הייתי מעדיף אותם על ה-T6100 בגלל השלט (ובד"כ הם טיפה זולים יותר).

פורסם
  • מחבר

חשוב לציין שאני צריך איכות שמע גבוהה של הרמקולים וגם שהסאב יהיה איכותי

מה אתה אומרים? איזה כדאי מבין שתי הדגמים הנ"ל או שיש עוד אפשרויות?

פורסם

אתה מוגבל בדרישות האיכותיות שלך ב - 600 שח '

מבחינת הניואנסים של הרמקולים אשר הומלצו לך אין הרבה הבדל - כולם באותו איזור של עוצמה ושל איכות שמע - הייתי אומר לך שאת ההחלטה הסופית עליך לעשות ע"י האזנה לרמקולים האלו בחנות .

קח איתך DVD ו / או נגן וגש לחנות ( אתה יכול לנסות בביג בוקס או בבאג או בכול חנות אחרת שיתנו לך את ההיזדמנות להקשיב להם לפני שקונים - בדרך כלל רמקולים שנימצאים בתצוגה ) ושם תעשה את ההחלטה הסופית שלך - את ההמלצה קיבלת - אפשר להמליץ לך על נוספים כגון ג'יניוס ואולי מיקרו לאב - אבל למשחקים אלו הפופולרים ביותר (ובצדק ).

תהנה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני חושב שאני ילך על הX540

יש עוד משהו שאני צריך לדעת או שזה הכל?

פורסם

לא , בחירה טובה

תדאג לקנות מחנות מומלצת ותוודא לפני הקניה את מדיניות ההחזרה ( צריך להיות שלט גדול ליד הקופה ) ואם תוכל להקשיב לפני שאתה קונה זה הרגל נבון .

תהנה .

פורסם

חשוב לציין שאני צריך איכות שמע גבוהה של הרמקולים וגם שהסאב יהיה איכותי

למה נראה לך שחשוב להגיד את המשפט המפגר הזה?

:screwy:

אתה חושב שזה לא ברור מאליו שאנשים לא מחפשים דרעק? או שאתה חושב שאם תגיד את המילה "איכותי" מספיק פעמים, אז כל מה יציעו לך ייהפך פתאום ליותר איכותי?

:lol:

תתחדש על ה-X540.

פורסם

תשכח מ-5.1 איכותי בתקציב כל כך נמוך. יש לי T6060 קרוב לשנתיים. בגדול הרמקולים טובים למשחקים וסרטים, אבל איומים במוזיקה. איכות הרכבה לא משהו.

בלי קשר ל-T6060 לדעתי 5.1 לא פרקטי בעליל. אני רק מתבאס מהם. הסאב תופס מקום בחדר ומכער את פינת המחשב. הכבלים המפוזרים גורמים לחדר להראות מבולגן. בדיעבד הייתי רוכש 2.0 (ללא סאב) איכותיים. לא מזמן רכשתי אוזניות HD555 ומאז אני משתמש רק באוזניות כי איכות הצליל הרבה יותר טובה בכל קטגוריה (משחקים, סרטים ובמיוחד מוזיקה). בקרוב אוסיף מגבר אוזניות ואחליף לכרטיס קול Asus Xonar אחרי ש-Creative X-Fi הפסיק לעבוד בגלל התקלה מוזרה ביותר. אשכרה תקלה אחד למיליון.

פורסם

תשכח מ-5.1 איכותי בתקציב כל כך נמוך. יש לי T6060 קרוב לשנתיים. בגדול הרמקולים טובים למשחקים וסרטים, אבל איומים במוזיקה. איכות הרכבה לא משהו.

בגדול כל הסדרה INSPIRE-T של CREATIVE ידועה בחוסר בתדרים הגבוהים. אישית אני לא סובל איך שהם נשמעים במוזיקה כברירת מחדל (נשמע כמו דרך צמר גפן), אבל אקוולייזר משפר את זה פלאים (FULL BASS & TREBLE עובד די טוב).

בלי קשר ל-T6060 לדעתי 5.1 לא פרקטי בעליל. אני רק מתבאס מהם. הסאב תופס מקום בחדר ומכער את פינת המחשב. הכבלים המפוזרים גורמים לחדר להראות מבולגן.

יש בזה משהו. בעבר התקנתי את ה-T7700 של CREATIVE (מערכת 7.1) בחדר בלי יותר מידי בעיות, אבל שם היה מדובר בחדר קטן יחסית, שאיפשר לשלוח את הכבלים בצמוד לקירות ומתחת לתקרה, והחדר לא נראה מבולגן כלל. מה גם שהחוטים של ה-7700 ארוכים מאוד, ורוב מערכות ה-5.1 באות עם חוטים קצרים יותר משמעותית, מה שדורש מאריכים, אם באמת רוצים להשקיע בסידור שהוא גם מדויק מבחינת השמיעה וגם לא מכער את החדר.

בדיעבד הייתי רוכש 2.0 (ללא סאב) איכותיים.

2.0 איכותיים יכולים להישמע פיצוץ, אלא אם כן אתה חובב מושבע של באס כבד. פה אין מה לעשות - רמקול קטן לא ישתווה בעוצמת הבאס לסאב גדול.

פורסם
  • מחבר

רגע אתם אומרים לי ש600 שקל לא מספיק לרמקולים 5.1?

אני לא הולך לפתוח סטודיו אני רק צריך רמקולים איכותיים,אמינים וחזקים זה קשה מה שאני מבקש?

פורסם

אלו רמקולים טובים למשחקים ב 600 שח' כל השאר זה יחסי וביחס ל - 600 שח' ולצרכים שכתבת הם טובים - כמובן תבדוק בחנות איך הם נשמעים עבורך

בהצלחה.

פורסם

רגע אתם אומרים לי ש600 שקל לא מספיק לרמקולים 5.1?

אני לא הולך לפתוח סטודיו אני רק צריך רמקולים איכותיים,אמינים וחזקים זה קשה מה שאני מבקש?

ב-600 ש"ח אתה תקבל רמקולים צעצוע מפלסטיק תוצרת Creative או Logitech. הם יהיו סבבה בשביל משחקים וסרטים, אבל איומים במוזיקה.

פורסם

^^^ נכון קשה להשיג הכול אבל היי , הדרישה הייתה בעיקר למשחקים ומלבד זאת גרוע וטוב אלו מושגים יחסיים - וגם אני בטוח שתישמע אותם בחנות לא תתאכזב

פורסם
  • מחבר

אז כמה צריכים לעלות רמקולים "איכותיים"?

איך הG51 של לוגיטק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים