עבור לתוכן

בעיה חמורה במחשב - כשאני פותח אותו הוא נפתחת ונדלק ככה בהפרש של שניה, בלי סוף...

Featured Replies

פורסם

היי,

אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ).

בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ).

השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב.

רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל.

למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sunbeam transformer ( אולי זו בעיה שכיחה בכפתור עצמו או משהו... ).

אז מישהו יודע מהי הבעיה? מה עלי לעשות???

תודה מראש,

יובל.

פורסם

נשמע כמו ספק-כוח או לוח-אם פגום.

פורסם
  • מחבר

יש דרך שאני אוכל לבדוק? או שאני אצטרך להביא טכנאי?

פורסם

תחבר ספק כוח אחר.

רק תשים לב שאתה מחבר את כל הכבלים שנדרשים ללוח אם\כרטיס מסך.

ואל תחבר הרדיסקים וכל מיני שטויות אחרות לספק כוח, בשביל לא להעמיס עליו.

פורסם

לפני שאתה מחליף ספק, תוציא את כבל המתח מהספק, לחץ מספר פעמים על כפתור ההדלקה של המחשב, חבר את הכבל מתח חזרה, ונסה שוב.

פורסם
  • מחבר

וואי, :jump:

תודה רבה לכם!!! הצלתם אותי!!!

עשיתי מה שאמרת לי, הוצאתי את הכבל ולחצתי על פתור ההדלקה כמה פעמים, החזרתי את הכבל וכשלחצתי על הכפתור, המחשב עלה רגיל, בלי בעיות או כיבויים.

תודה רבה רבה לך!!!

רק לפני שאני שמח יותר מדי, אתה יכול לומר לי מה בעצם עשיתי? מזה אומר שקרה למחשב? האם יש לזה עכשיו השלכות לעתיד ואיך אוכל למנוע את זה שוב??

תודה רבה רבה!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אם אני לא טועה זה פורק חשמל סטטי מהרכיבים של המחשב.

והחשמל סטטי גורם להפרעות בפעולה של רכיבים אלקטורונים.

נראה לי אבל אני לא בטוח

אריאל

פורסם

פורק את הקבלים.

bezangeloo, סחטן עליך (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים