פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים האלן , אני לפני קנייה ומתלבט אם לקנות מחשב חדש ב 4.5k לצורך משחקים , או להביא בעוד חודש מאירופה מכשיר אקסבוקס360מה דעתכם ??
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר למה מאירופה ולא לקנות בארץ?בארץ אלו דגמים ישנים וגם עולה יותר יקר , אז אם יש לי אפשרות להביא מחו"ל אז למה לא ?? בגלל האחריות ??
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים תיראה לפי כל הדיווחים על הRROD ובעיות חומרה אחרות אני לא מבין למה תירצה לקנות תמכשיר בלי אחריות? אם אתה קונה תיקנה בארץ אם חנות שתיתן אחריות טובה לפחות לשנה המחיר לפרימיום בארץ עולה בסביבות 3000 בחנויות פיזיות (לא מתיחס לאתרים ) בעניין מחשב היום ב4500 אתה יכול לבנות מחשב שיתן ביצועים טובים מה360 וישמש גם לדברים אחרים אם זה מה שאתה רוצה זה החלטה שלך ה360 והPC חולקים הרבה מהמשחקים הטובים שלהם ואפילו אפשר לקנות ידית 360 למחשב אני אישית מעדיף PC במיוחד בארץ בגלל נושא האחריות ומחיר המשחקים אבל זה שיקול שלך
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר תיראה לפי כל הדיווחים על הRROD ובעיות חומרה אחרות אני לא מבין למה תירצה לקנות תמכשיר בלי אחריות? אם אתה קונה תיקנה בארץ אם חנות שתיתן אחריות טובה לפחות לשנה המחיר לפרימיום בארץ עולה בסביבות 3000 בחנויות פיזיות (לא מתיחס לאתרים ) בעניין מחשב היום ב4500 אתה יכול לבנות מחשב שיתן ביצועים טובים מה360 וישמש גם לדברים אחרים אם זה מה שאתה רוצה זה החלטה שלך ה360 והPC חולקים הרבה מהמשחקים הטובים שלהם ואפילו אפשר לקנות ידית 360 למחשב אני אישית מעדיף PC במיוחד בארץ בגלל נושא האחריות ומחיר המשחקים אבל זה שיקול שלך לפי מה שאני יודע לא דווחו על תקלות במכשירי פרימיום עם הhdmi וגירסת ה Halo .ולמה הרווח להביא מחו"ל לא שווה ? ( בהנחה שאני מבריח אותו מהמכס כמובן ) זה 1000שקל לפחות או יותרמחר המשחקים לא מהווה שיקול מבחינתי מכיוון שאני לא קונה משחקים.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אפשר למצא את חבילת הפרימיום בארץ ב 2200 שקל, אני ממליץ לך לקנות 360 כל עוד הוא חזק, תוכל לשחק בכיף משחקים כמוMass effect,Ninja gaiden 2 ועדו ועוד, ועוד שנתיים שהקונסולה כבר תחשב פחות חזקה תקנה PCהמלצה שלי בתור בן אדם שהשקיע 11,000 שקל על מחשב חזק ויש לי גם 360. לך על ה 360, תהנה מכל רגעלגביי טבעת המוות, הרבה חנויות בארץ נותנות אחריות גם על טבעת המוות אפילו בקונסולה פתוחה לצרובים, אם קנית אותה מהם.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים לפי מה שאני יודע לא דווחו על תקלות במכשירי פרימיום עם הhdmi וגירסת ה Haloדווח על גירסת ההילו כבר בהתחלה שהיא יצאה כרגע יש וויכוח אם יש או אין בגירסאות אם הלוח אם החדש וחוץ מיזה דווחו בעיות חומרה אחרות ב360 חוץ מהRROD ככה שאם תיקנה תיקנה אם אחריות ועכשיו שאלה מה הצרכים שלך מה360 והמחשב?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר דווח על גירסת ההילו כבר בהתחלה שהיא יצאה כרגע יש וויכוח אם יש או אין בגירסאות אם הלוח אם החדש וחוץ מיזה דווחו בעיות חומרה אחרות ב360 חוץ מהRROD ככה שאם תיקנה תיקנה אם אחריות ועכשיו שאלה מה הצרכים שלך מה360 והמחשב? הקנייה היא רק בשביל להריץ משחקים. לכל שאר הדברים יש לי את המחשב הישן שהוא מספיק לי מאוד =]אני עדיין מעדיף לקנות מחו"ל , יש הבדל גדול במחיר ( בארץ הדגמים החדשים נמכרים ב3k) וגם מקבלים מכשיר יותר חדש ויותר אמין , אז למה לקנות בארץ ??
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים בארץ אתה מקבל אחריות תיקון 360 בלי אחריות עולה הרבה כסף בעניין המשחקים מקורים או לא ואם אתה בונה על משחקי אונלין?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אם הלוחות החשים יפתרו את טבעת המוות אז קנה בחו"ל אם לא זה כסף שאתה זורק לפח.אני קניתי 360 בחול וחטפתי טבעת המוות,
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר בארץ אתה מקבל אחריות תיקון 360 בלי אחריות עולה הרבה כסף בעניין המשחקים מקורים או לא ואם אתה בונה על משחקי אונלין? משחקים צרובים, וכן בונה על און ליין אבל אם נקבל באן אז אני מאמין שזה לא ישנה לי כל כך... או שכן ופילפל כמה זמן כדאי לחכות כדי לבדוק את האמינות של המכשירים של ה 65nm ? אני יהיה באירופה לקראת סוף ינואר.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים עניין האונלין יכול להיות בעיתי בארץ בטח בתנאים האלו... בעניין SP זה לא בעיתי... אם כן הייתה קונה משחקים אז הPC היה עדיף אוטומטית בכל מיקרה תיצתרך לעשות מינוי לLIVE זהב וזה 50$ בחול לשנה אז זה יוסיף לך לתקציב
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר עניין האונלין יכול להיות בעיתי בארץ בטח בתנאים האלו... בעניין SP זה לא בעיתי... אם כן הייתה קונה משחקים אז הPC היה עדיף אוטומטית בכל מיקרה תיצתרך לעשות מינוי לLIVE זהב וזה 50$ בחול לשנה אז זה יוסיף לך לתקציב כן לקחתי את התשלום לליב בחשבון.אז אחרי כל זה , מה ההמלצה שלך בסופו של דבר ?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים תאמת לקנות מחשב אם ידית 360 אבל אני ידוע בפורום כאחד שלא מת על מיקרוסופט אני אישית קונה מחשב חזק בקרוב ויש לי כבר WII ככה שאני יוכל לההנות מסיגנונות שונים לגמרי של משחקים אבל אתה בטח מחפש משחקים כבדים בילבד ולזה עדיף מחשב לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.