פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים קודם כל יש אבדל מאוד משמעותי אם אתה משחק רגיל או ב480P ולפי מה שאני זוכר אתה משחק רגיל בגלל זה אתה רואה באיכות הרבה פחות טובה שנית אתה בטח בכפר וזה החלק הכי מכוער במשחק ואין בו גם אפקטים שיהיו בהמשך המשחק וכן זה משחק שפותח קודם כל לGC וגם יצא לGC ובלי 480P שיש לWII אתה תיראה תמשחק באיכות GC בכל מיקרה תמשיך לשחק אמרתי לך בזמנו שהכפר בהתחלה משעמם ולא מיצג
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר קודם כל יש אבדל מאוד משמעותי אם אתה משחק רגיל או ב480P ולפי מה שאני זוכר אתה משחק רגיל בגלל זה אתה רואה באיכות הרבה פחות טובה שנית אתה בטח בכפר וזה החלק הכי מכוער במשחק ואין בו גם אפקטים שיהיו בהמשך המשחק וכן זה משחק שפותח קודם כל לGC וגם יצא לGC ובלי 480P שיש לWII אתה תיראה תמשחק באיכות GC בכל מיקרה תמשיך לשחק אמרתי לך בזמנו שהכפר בהתחלה משעמם ולא מיצג אני משחק 480I זה עוזר במשהו?אישית נראה לי שבגלל שזה המרה מה GC הוא לא משתמש בכלל הכח של ה Wii,ד"א, האם ה Wii חזקה משמעותית מה GC או לא??
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אין מידע רישמי אבל לפי מידע לא רישמי לWII יש פי 2 זיכרון ומהירות השעון של המעבד והכרטיס מסך גבוהות יותר כרגע זה לא בה לידי ביטוי באופן משמעותי כי פשוט מפתחים משתמשים במנועים גרפים שפותחו לגימקיוב אבל אולי בעתיד יהיה שיפור משמעותי בכל מיקרה במשחקים כמו זלדה יש אבדל מאוד גדול בין 480I ל480P וזה בגלל שזלדה פחות ציבעונית ממשחקים כמו מאריו לדוגמה שתמיד ניראים בסדר בגלל הציבעוניות אם תיראה ב480P את זלדה TP תבין לבד כמה האבדל גדול
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר אין מידע רישמי אבל לפי מידע לא רישמי לWII יש פי 2 זיכרון ומהירות השעון של המעבד והכרטיס מסך גבוהות יותר כרגע זה לא בה לידי ביטוי באופן משמעותי כי פשוט מפתחים משתמשים במנועים גרפים שפותחו לגימקיוב אבל אולי בעתיד יהיה שיפור משמעותי בכל מיקרה במשחקים כמו זלדה יש אבדל מאוד גדול בין 480I ל480P וזה בגלל שזלדה פחות ציבעונית ממשחקים כמו מאריו לדוגמה שתמיד ניראים בסדר בגלל הציבעוניות אם תיראה ב480P את זלדה TP תבין לבד כמה האבדל גדול יש איזה אתר שמראה את ההבדל?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים כן אבל בתמונות לא זזות לא תבין תאבדל -http://www.gamespot.com/features/6162297/p-2.htmlהאבדל הרבה יותר גדול בזמן אמת במשחקים כמו זלדה כמו שאמרו במשחקים ציבעונים אין אבדל משמעותי
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר כן אבל בתמונות לא זזות לא תבין תאבדל -http://www.gamespot.com/features/6162297/p-2.htmlהאבדל הרבה יותר גדול בזמן אמת במשחקים כמו זלדה כמו שאמרו במשחקים ציבעונים אין אבדל משמעותי טוב, אז אני אחכה לכבל VGA או משהו כזה, כי אין לי טלווזיה LCD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.