עבור לתוכן

עזרה- בחירת אוזניות טובות עד 600 שקל

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי כרגע אוזניות (ישנות אבל טובות עושות תעבודה הבעייה שהן כבר בנות 30 ><" חחח והן קצת התפרקו (הודבקו עם דבק חם בצדדים ואיפה שהקשת ניתפסת עם האוזניות עברה הדבקה עם צלוטפ :s07: חח והאטימה שלהם לא משהו כבר ויש לי שכן מעצבן וגם שאני עם אוזניות אני שומע אותו (מנגן שר כל הצרות שבעולם><") בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות טובות אטומות עם NOISE CANCELING שינקה כמה שיותר רעש תודה מראשD: (אי אפשר לחרוג מהתקציב של ה600 שקל אני קונה מכספי שלי:'(

אפשר יש מצב גם ליקנות מEBAY אז עם אפשר אוזניות טובות בסיבבות ה600 שקל (או160 דולר) בEBAY אז סבבהD:

תודה מראש לעוזרים

עריכה בתגובה השלישית ..↓

פורסם

HD280 מנעה מחשבים.

תבדוק בדביק מבצעים של הפורום.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה:] אני בודק עכשיו ביקורות בנועה כבר לא קיים הדגם :S אבל לא נורא אני יחפש יקרא קצת תגובות ביקורות.. וניראה תודה :xyxthumbs:

איזה מבינהם הכי טוב מבחינת נוחות איכות שמע בידוד רעשים מהסביבה וכל זה?

Sennheiser *HD28

JVC HA-NC100 Noise Cancelling

Pioneer Noise Cancelling Stereo SE-MJ7NS

האחרונות ניראות לי יותר טובות.. מה אתם אומרים?

תודה מראש לעוזרים:]

פורסם
  • מחבר

סורי על ההקפצה (עברו 24 שעות ויותר מההודעה ה אחרונה אז זה לא אהזרה)

בכל מיקרה אני כרגע מתלבט על הPioneer Noise Cancelling Stereo SE-MJ7NS

איך הם לא מצאתי איזה משהו שכתוב עליהם בעברית (יש לי בעייה עם אנגלית לא מסדתרים ביחד חח) מישהו יודע עליהם משהו?

ואולי אולי אני קונה את הBOSE Q2 מצאתי כמה חלק לא במצב משהו אז הם ירדו במחיר זול יחסית 128 דולר (בלי משלוח:/) ואולי עם אני ימצא אחת במצב טוב יש מצב שאני יזמיןD: בכל מיקרה כרגע איך הPIONEER (הדגם למעלה SE-MJ7NS) ?הם טובות

פורסם

למה לעזאזל אתה צריך noise canceling? זה לא אוטם רעשים, זה ביטול רעשי רקע אקטיבי. זה מייקר, מסרבל, דופק את האיכות ביחס לאוזניות בלי זה, ועובד רק עם רעשים קבועים (כמו טיסות לדוגמא).

מבחינת סאונד ה-QC2 של בוס דיי זבלה, את הפיוניר לא שמעתי.

בתקציב שלך, לך על ה-RP21 בפחות מ-500 שקלים בחלילית. ישמעו מעולה, ויאטמו רעשים בצורה טובה יחסית.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

החלטתי להקשיב חח קראתי ביקורות תגובות.. והחלטתי ליקנות את הHD280 :xyxthumbs: מחר אני כניראה יזמין אני מקווהD:

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים